QUOTE(Karusia @ 2010 02 26, 23:23)
aaa...

pasėdėjimas ramybėje kažkur pas mumi yra susierzinimo būdas. būtų toks pasipriešinimas, kad ohoho... man savo nervų pasidarytų gaila. ir kaimynų ausų.
pas mumi kiek geriau, kad viakas pradeda suvokti laikrodį. Jeigu ilgai persirenginėja, perspėju, kad aš žiūriu į laikrodį

kiek laiko aš tavęs laukiu, tiek laiko ir tu lauksi - banano, filmuko, pasakos... žodžiu to, ko labai labai nori... yra laukusi po pusę valandos.

po to procesas paprastai paspartėja. kuriam laikui. buvo, kad pasakos nesulaukė, nes jau buvo garsinis signalas, kad reikia išjungti šviesą.
jo,jus cia tvarkingai elgiates,matai man sunkiau,nes as su dviem negaliu labai skaiciuoti laiko,tik speju suktis.

igriuna is darzelio i namus kaip viesulas :nusirengti,siusioti,rankas plauti...taip,geriausia drausme saldumynu apribojimas,bet musu mazoji klauso tik tada jei esi"virsesnis".aukletoja jau irgi pasakojo,kad ir taip ,ir siap praso,kad ji ka nors padarytu...,bet tik griesciau pasakius ji apskritai atsisuka.
jei vyriausia dukra ka liepia,tai demesio nekreipia.
namuose as irgi taikau"laiko"bausme,bet zinai darze taip neiseina.
su skaiste pas mus viskas gerai,ji ir zaislus pati pasisiulo sutvarkyti/dabar pvz.nusprende savo stalcius susitvarkyti,tai viska kuopai/,pati nusirengia,nusiprausia...viena problema,kad negali uzmigti,vakare vargstam,darzelyje irgi sugeba pabegioti miego metu.aisku dar sese prizadina.ji ne pagal metus suaugusi ,sugeba pasirupinti savimi ir sese.
...keista,kad mergaites tarpusavyje visiskai nemoka zaisti ir moka "gudrybiu"kaip gauti sau naudos.va tas mane laaabai stebina!

garsinis signalas-nieko nereiskia,nes jei nesedziu pas jas kambaryje,tai uzejusi po kiek laiko galiu rasti meja ant rasomojo stalo,ar skaiste,ar kazkas panasaus,net po valandos jos dar ne miega,tai turiu sedeti pas jas kambaryje arba tiesiog guldau atskiruose kambariuose.

pavargstu,dabar galiu suprasti ir savo mama,mes trys sesutes augom...