QUOTE(Laima29 @ 2009 12 22, 02:30)
Bet kaip gerai, kad ta auklėtoja Jovita buvo jos gyvenima, gerai, kad mažytė turėjo ką mylėti, jei moka mylėti vieną, išmoks ir kitą. Kiek laiko jūs kartu?
ne ne,ji myli dabartine darzelio aukletoja,mano sese Jovita ir dar nemazai kitu zmoniu...
Ji pradeda nuo mamytes,tecio,seses,suniuko,lelytes ir taip tesia,o buvusios grupes neprisimena.Nezinau,ar istikruju neprisimena ar todel,kad tada kalbejo tik savo kalba ir pasakydavo tik zodi:kate. Kate vadino visus gyvunus.
Siandien vaziavom i darzeli,tai ji su tokiu dziaugsmu kartojo:mano mama,mano tetis.mano mama,mano tetis...
Suprask,ji turi mama ir teti!Ji dabar labai daug kalba,ne viska istaria,bet sugeba kuo puikiausiai destyti mintis sakiniais.
Tik atvaziavus sveciams vis dar kisa savo uodegyte,kad pakeltu,panesiotu.
Turiu pasakyti,kad pardzioje labai skaudu del to budavo...kaip sakoma teoriskai as suprantu kodel taip,bet...Paskui pasitarem su kursu vadove,ji patare perspeti draugus isanksto,kad neimtu ant ranku...Bet ka daryti su tais zmonemis kuriuos sutinkam parduotuvese,jos visiems drauges,o kas baisiausia visi joms draugai!
Viena karta vyresnioji buvo isejusi i parduotuve su vyriausia dukra,tai parejus ta papasakojo,kad priejus kazkokia pagerus moteriske pradejo kalbinti mergaite,o paskui paeme uz rankos...ir ta net nesipriesino.Aisku tai buvo jau pries pora men.,bet baime islieka,kad koks diedas kur nenusivestu.
Bet as dziaugiuosi kiekvienu apsikabinimu,dar pries menesi vyresnioji man sakydavo: -mama,as tave myliu.
o dabar sako:mamyte,as tave labai labai labai myliu.
Mazoji vakare pries uzmigdama ta pakartoja begale kartu ir jei neliepciau miegoti,tai kartotu ir kartotu!
o kartu mes nuo geguzes 20 dienos,sveciu teisemis, teismas buvo gruodzio 02.