labukas vel ziuriu namuciuose tylu kur visos kaimynkos dingusios?
Laba diena
Pagalvojau prisijungti prie Jusu kompanijos Gyvenam mes Raziu kaime - lyg ir ne visai Domeikava, bet.... Auginu 5 men dukryte. Butu malonu pabendrauti
Pagalvojau prisijungti prie Jusu kompanijos Gyvenam mes Raziu kaime - lyg ir ne visai Domeikava, bet.... Auginu 5 men dukryte. Butu malonu pabendrauti
QUOTE(BITOOTE @ 2010 01 08, 20:10)
Laba diena
sveika prisijungus
cia prie giraites?
QUOTE(aggnyte @ 2010 01 08, 22:07)
Ne, cia nuo Sargenu vaziuojant Pakalnes, Roziu gatve. Ten jau skaitosi ne Domeikava, bet Raziu kaimas. Kapines netoli...
QUOTE(BITOOTE @ 2010 01 10, 17:17)
Ne, cia nuo Sargenu vaziuojant Pakalnes, Roziu gatve. Ten jau skaitosi ne Domeikava, bet Raziu kaimas. Kapines netoli...
As ten buvau keleta kartu. Suni savo vedu i laukus. Zinau kad is kapines kazkur, nes vis matau kad laidoti veza vis kazka pro mano namus. Manau mes busim artimiausios kaimynes.
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 01 10, 18:51)
As ten buvau keleta kartu. Suni savo vedu i laukus. Zinau kad is kapines kazkur, nes vis matau kad laidoti veza vis kazka pro mano namus. Manau mes busim artimiausios kaimynes.
Malonu. Gal Roziu gatveje gyvenat?
QUOTE(BITOOTE @ 2010 01 11, 20:14)
Malonu. Gal Roziu gatveje gyvenat?
nea, parko. Kertasi su roziu.
ale as jau 6 metai cia gyvenu bet nieko nezinau atrodo maza ta musu domeikava bet va man sudetinga kad ir maza