Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(inguliukas56 @ 2011 10 20, 11:28)
na zmoniu tai nedaug,kazkaip neuztaikom ant dideles eiles smile.gif  pas dantiste lankomes tai pas Slabsiene,patinka ji mum.ir as pati pas ja einu.beto vaikams nemokamai taiso,nereik moket.o ir suaugusiam nedideles kainos.tik sita nededa dantu,neprotezuoja,reiktu jau pas ana registruotis smile.gif

Aciu! 4u.gif Reiks uzsirasyt savo vaikina i sia ambulatorija, gal ir atraji veliau ten pat vesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2011 10 20, 13:18)
Aciu!  4u.gif  Reiks uzsirasyt savo vaikina i sia ambulatorija, gal ir atraji veliau ten pat vesiu  4u.gif

As abu cia vedu,nu kazinau kolkas nesiskundimu neturiu,jei ka-galesi persirasyt kitur mirksiukas.gif tikrai patogu kad vietoj,is bedos ir peskom galima nueit. smile.gif
Atsakyti
o as kazkaip i silainius pradejau veziot ir tebevezioju
Atsakyti
Va man ir svarbu, kad netoli thumbup.gif Siandien nuleksiu uzrasyti savo vaikina. Nes nors ir su masina, bet prisipazinsiu, kad savo vaiko nuvezima pas dantiste i Sancius, takim dantu patikrinimui ir silingavimui, vis atidelioju, kai pagalvoji, trenktis per visa miesta doh.gif Net kao nestipriai persala, stengiuosi gydyti pati. O kai cia vietoj, tai kitas reikalas bus , o ypac, kai turesiu pavasari naujagimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2011 10 21, 09:55)
Va man ir svarbu, kad netoli  thumbup.gif  Siandien nuleksiu uzrasyti savo vaikina. Nes nors ir su masina, bet prisipazinsiu, kad savo vaiko nuvezima pas dantiste i Sancius, takim dantu patikrinimui ir silingavimui, vis atidelioju, kai pagalvoji, trenktis per visa miesta  doh.gif  Net kao nestipriai persala, stengiuosi gydyti pati. O kai cia vietoj, tai kitas reikalas bus , o ypac, kai turesiu pavasari naujagimi. mirksiukas.gif

na jo,per visa miesta veziot tai nekas,tolima kelione.o jei i darzeli eis,tai pazymos reiks ir t.t. arciau geriau smile.gif
Atsakyti
Loretele,na tai uzsirasei pas gyd?ir kaip? ax.gif
Atsakyti
labas rytas, mano abu vaikai serga doh.gif
Atsakyti
mes irgi siek tiek sirguliuojam, man gerkle, o va ignui keistai sekmadieni, pirmadieni tempes turejo, bet nei slogos, nei kosulio, o va po kiek laiko siandien jau islindo kosuliukas...
Atsakyti
Mano dickis tai jau virs savaites serga,su ausyte viena.niekaip nepagyja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 10 25, 19:34)
Loretele,na tai uzsirasei pas gyd?ir kaip? ax.gif

Sveikutes! 4u.gif

Uzsirasiau , va kaip tik vaikas apsirgo, tai siandien ir isbandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jau po gydytojos, pirmas ispudis tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2011 11 02, 11:21)
Mes jau po gydytojos, pirmas ispudis tikrai patiko  thumbup.gif

nu va kaip smagu, mums irgi reiktu persirasyti, o kur buvote Domeikavos ambulatorijoje?
Atsakyti