Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

as vezioju vaikus i Garliavos seimos klinika, tiesiog anksciau gyvenome Garliavoje, ir ten turime labai gera gydytoja, tenka vezioti...

Beje smagu kad prisijungete, kur gyvenate tiksliau?
Atsakyti
as vezioju i silainius i seimos klinika priesais maxima, ten visa seima lankomes, mano pacios vaikystes gydytoja, jokiu nusiskundimu neturiu. o nei apie domeikavos, nei apie sargenu gydytojus nieko pasakyti negaliu
Atsakyti
As ir vezioju savo vaika i Sancius, bet kazkaip kiekviena kart susirgus ten belstis per visa miesta-nervuoja. Pamaniau, gal cia vietoj yra gera vaiku gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2011 10 19, 10:56)
As ir vezioju savo vaika i Sancius, bet kazkaip kiekviena kart susirgus ten belstis per visa miesta-nervuoja. Pamaniau, gal cia vietoj yra gera vaiku gydytoja 4u.gif

gal geriau eik i polikliniku, kliniku tema, nes cia ziuriu mazai kuom pagelbesim tau g.gif
Atsakyti
bet ziuriu kad nera tokiu kurios cia vietoj vestu...
Atsakyti
As vedu as vedu biggrin.gif i Domeikavos ambulatorija..ir pati ten nuo vaikystes lankiausi ax.gif
Atsakyti
Na tai pasidalinkit, kuri gydytoja verta demesio? mirksiukas.gif

O tyrimus ten daro vietoj, ar kazkur kitur siuncia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 20 spalio 2011 - 09:14
QUOTE(Loretele @ 2011 10 20, 10:10)
Na tai pasidalinkit, kuri gydytoja verta demesio? mirksiukas.gif

O tyrimus ten daro vietoj, ar kazkur kitur siuncia?

Jei vaiku gydytoja tai tik 1 yra,kraujo tyrimus daro vietoj,o jei seip pas kitokius daktarus reik,tai siuncia,tarkim-ausu,kardiologa ir t.t.
Pas suaugusiu gyd tai as einu pas vedeja,dantistes 2 yra,ginekologe viena.
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 10 20, 09:28)
Jei vaiku gydytoja tai tik 1 yra,kraujo tyrimus daro vietoj,o jei seip pas kitokius daktarus reik,tai siuncia,tarkim-ausu,kardiologa ir t.t.
Pas suaugusiu gyd tai as einu pas vedeja,dantistes 2 yra,ginekologe viena.

mane labiausiai domina vaiku gydytoja, nes turiu nuolat persalimo ligom serganti vaika.
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2011 10 20, 11:19)
mane labiausiai domina vaiku gydytoja, nes turiu nuolat persalimo ligom serganti vaika.

Na man tai visai nieko jinai,patinka,kazinau smile.gif bet zinau,kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Daug zmoniu buna? O dantiste ten ir sedi? Kuri geresne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2011 10 20, 12:12)
Daug zmoniu buna? O dantiste ten ir sedi? Kuri geresne? mirksiukas.gif

na zmoniu tai nedaug,kazkaip neuztaikom ant dideles eiles smile.gif pas dantiste lankomes tai pas Slabsiene,patinka ji mum.ir as pati pas ja einu.beto vaikams nemokamai taiso,nereik moket.o ir suaugusiam nedideles kainos.tik sita nededa dantu,neprotezuoja,reiktu jau pas ana registruotis smile.gif
Atsakyti