tikiu kad asiliuku joti patiko. Mano vaikai ant arklio jojo tai irgi sypsena iki ausu Labai noreciau issinuomot tvarta kur nors sodyboj. Kad arkliuka galeciau laikyt. Labai to ilgiuosi. Kaime uzaugus su gyvunais, labai truksta ziauriai. Cia dziaugiuosi kad netrukdomai suni kate laikyt galiu.
QUOTE(Sazi @ 2011 10 01, 19:44)
tikiu kad asiliuku joti patiko. Mano vaikai ant arklio jojo tai irgi sypsena iki ausu Labai noreciau issinuomot tvarta kur nors sodyboj. Kad arkliuka galeciau laikyt. Labai to ilgiuosi. Kaime uzaugus su gyvunais, labai truksta ziauriai. Cia dziaugiuosi kad netrukdomai suni kate laikyt galiu.
o tai bute gyveni?
nu oras zoologijos sodui liuks vakar buvo! mes savaitgali namie, bet va vakar susitikom kaimynu berniukus tai davesi per visa gatvele, gaudyniu zaide. o kas del gyvunu, turejom amerikieciu koker spaniele, bet nuo senatves ir ivairiausiu ligu teko atsisveikinti ir dabar kazkaip nenoriu nieko i namus... o jei ateitu tas noras, tai tik amerikieciu koker spanieliai!
Sveikutes, o mes sekmadieni buvome Europos parke..nu jau labai nusivyleme pirma ir paskutini karta vaziavome. Zinoma, tas parkas, tie berzynai, pusys, tikrai grazu, vaikas lakste, smagu..bet isesfaltuotas vienas keliukas tik, tai kazkaip nepagalvojau, buvau apsiavusi tokiais vos ne medziaginiais baukais, aisku jau i pasivaiksciojimo pabaiga, pradejo slapti kojos gerai, kad vaikas botus apsiaves buvo..nu is visko, patiko gal tik 3 eksponatai, nezinau gal as meno nesuprantu Nu pasivaiksciojome ir tiek, negana to, sumokejome nemazai, nes ne tik bilieta reikejo pirkti, bet ir uz masinos pasistatyma ir fotografavima, nu man cia absurdai kazkokie, o dar atvaziaves toki kelia, nors tualetas butu, lekeme i krumus nu zodziu, neverta bet vis ne namie, grynas oras bet daugiau, tikrai ten nebevaziuosime, vat i Gruto parka norisi ir norisi dar nuvaziuoti, buvau jau 4 kartus, bet ir 5 karta dar nuvaziuociau...
Uzsivedziau cia as
Uzsivedziau cia as
nu ir as sakau jau vis geriau nei namie! as irgi noriu kazkur palekti, bet jauciu nieko ir nesusiorganizuosim, nes atsals orai ir vsio... siaip planuot savaitgalius man beprasmiska, nes tuoj atsiranda kas mano visus planus sugriauna
Labas rytas, o jau vejas siandien
mes jau nuo pirmadienio niekur nekisam nosies, nes ignas toks link ligos nese... ale nieko praejo, bet va mes su MB vakar nekaip pasijautem.. nosis, gerkle...ir nezinau kur galejau persalti... ir nemanau kad nuo igniuko galejau uzsikresti...
QUOTE(*mozyle* @ 2011 10 05, 11:57)
mes jau nuo pirmadienio niekur nekisam nosies, nes ignas toks link ligos nese... ale nieko praejo, bet va mes su MB vakar nekaip pasijautem.. nosis, gerkle...ir nezinau kur galejau persalti... ir nemanau kad nuo igniuko galejau uzsikresti...
o i darzeli dar neinate?
QUOTE(*mozyle* @ 2011 10 07, 08:19)
nea namie dar augam...
Laba diena, o eisite, planuojate vesti i darzeli
QUOTE(Gija* @ 2011 10 07, 08:57)
Laba diena, o eisite, planuojate vesti i darzeli
siais metais nepriejome i darzeli eiles, o ir neskubejau leisti, planuojam nuo 3 metu jau zigiuoti! kitu metu rugseji
Sveikos mamytes jungiuosi ir as i jusu buri. Tikiuosi priimsite? Esu besilaukakainti mamyte. Pavasasi ir as stumdysiu Domeikavos gatvelemis vezimuka
Turiu klausimeli: pas kokius gydytojus vedate savo mazylius? Ar i Domeikavos ambulatorija, ar i Sargenu poliklinikos padalini?Kokie atsiliepimai apie medikus?
Turiu klausimeli: pas kokius gydytojus vedate savo mazylius? Ar i Domeikavos ambulatorija, ar i Sargenu poliklinikos padalini?Kokie atsiliepimai apie medikus?