Na man dar neteko i darbo birza eiti su vaikais. Nors tiesa sakant jei nera kur deti tai jau kitos iseities nera.
tai va va... kai nera tai ir vediesi kartu, o ten burbuliuoja...
Sveikutes Gija,smagiai pasibuvot kavinej
Mes tai po truputi laikomes,siandien vaziuojam i Panevez :)tikiuos,kad orai bus geri,bent jau nelytu
Mes tai po truputi laikomes,siandien vaziuojam i Panevez :)tikiuos,kad orai bus geri,bent jau nelytu
Mes taip pat savaitgaliui isvaziuojam i zemaitija. Vaikai jau labai laukia tos keliones. Tikiuosi orai nebus prasti.
o tai smagu kad visi kazkur vaziuoja, mes kaip eilini savaitgalli namie... na bet ryt apsiprikt varysim. beje gal butu galima patarimu apie automobilines kedutes? domina nuo 15-36 kg grupe, reikia pirkti nauja, nes i senaja jau su zieminiu kombinezonu tikrai netilpsim..
QUOTE(*mozyle* @ 2011 09 24, 18:38)
o tai smagu kad visi kazkur vaziuoja, mes kaip eilini savaitgalli namie... na bet ryt apsiprikt varysim. beje gal butu galima patarimu apie automobilines kedutes? domina nuo 15-36 kg grupe, reikia pirkti nauja, nes i senaja jau su zieminiu kombinezonu tikrai netilpsim..
ir kokiu patarimu reikia?mes balandzio men pirkom 9-36kg,nauja pirkom.kazinau,kolkas nesiskundziu
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 09 25, 16:24)
ir kokiu patarimu reikia?mes balandzio men pirkom 9-36kg,nauja pirkom.kazinau,kolkas nesiskundziu
na o kokia pirkai? is kur?
QUOTE(*mozyle* @ 2011 09 25, 19:32)
na o kokia pirkai? is kur?
pirkau bazej-Vaikutis pardoj..Aga Design vadinas
sveikutes, grazus savaitgalis buvo
na gal ir burbuliuoja kad su vaikais, nekreipkite demesio nes man irgi daznai nera kur vaiku palikti, gi visur vediesi. O burbuliuoja turbut tas, kurio vaikai dideli, arba isvis vaiku neturi neilgai ten dirbau, be to, mano darbas nebuvo su zmonemis, as finansu skyriuje, skaiciuodavau tik, ir su imonem dirbau...
o siaip zinoma, sutinku, ne bedarbio problema, kad veluoja pinigeliai, juk nepasakysi vaikui, kad gal nevalgyk, nes veluoja pasalpa
Mozyle, o siaip kas esi pagal profesija?
na gal ir burbuliuoja kad su vaikais, nekreipkite demesio nes man irgi daznai nera kur vaiku palikti, gi visur vediesi. O burbuliuoja turbut tas, kurio vaikai dideli, arba isvis vaiku neturi neilgai ten dirbau, be to, mano darbas nebuvo su zmonemis, as finansu skyriuje, skaiciuodavau tik, ir su imonem dirbau...
o siaip zinoma, sutinku, ne bedarbio problema, kad veluoja pinigeliai, juk nepasakysi vaikui, kad gal nevalgyk, nes veluoja pasalpa
Mozyle, o siaip kas esi pagal profesija?
QUOTE(*mozyle* @ 2011 09 24, 17:38)
domina nuo 15-36 kg grupe, reikia pirkti nauja, nes i senaja jau su zieminiu kombinezonu tikrai netilpsim..
mes tai pirkom graco nuo 15 kg. ( http://www_musuvaika...product_id=1127 ), siaip esu patenkinta, ir nebrangiai ir gera kokybe, lengvos su kisenele puodukui padet. Vaikai mielai vaziuoja jose.
Nuo antros kategojos kedutes keitem, nes vaikams sunku savarankiskai ilipti, uzsisegti ir pan. Dar priekines sedynes nuolat spardydavo. Taigi atsisakem.
Buvom kelionej savaitgali. aplankiau tevus, savo arkliuka (turiu, bet vis nerandu galimybiu atsivesti iki kauno ) , parsivezem grybu, bulviu ir kitu kaimisku gerybių Tad savaitgalis neblogas sakyciau.
QUOTE(Sazi @ 2011 09 26, 08:27)
Buvom kelionej savaitgali. aplankiau tevus, savo arkliuka (turiu, bet vis nerandu galimybiu atsivesti iki kauno ) , parsivezem grybu, bulviu ir kitu kaimisku gerybių Tad savaitgalis neblogas sakyciau.
o is kokio krasto tevai?
QUOTE(Gija* @ 2011 09 26, 08:29)
o is kokio krasto tevai?
Plunges raj. Gyvena netoli Platelių ezero.