Sveikos,temute apmirus visai
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 09 02, 16:59)
Sveikos,temute apmirus visai
visada galima bandyt pagyvint.
QUOTE(Sazi @ 2011 09 02, 18:29)
visada galima bandyt pagyvint.
galima galima tai kas ka veikinejat?
Laba diena
Prašome pagalbos
Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.
Išskirtiniai bruožai:
Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.
Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.
Būsime labai labai dėkingi
Prašome pagalbos
Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.
Išskirtiniai bruožai:
Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.
Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.
Būsime labai labai dėkingi
keliu i virsu temele. Cia taip ramu
QUOTE(Sazi @ 2011 09 21, 09:10)
keliu i virsu temele. Cia taip ramu
sveikos, kaip gyvuojate...toks grazus oras lauke
QUOTE(Gija* @ 2011 09 21, 12:27)
sveikos, kaip gyvuojate...toks grazus oras lauke
aha grazus. Vaikai sugris is darzelio vaziuosim i koki parka pasivaikscioti.
tai va kad uzsuka kai kurios pasisako ir vel tylu... mes laikomes po truputi, atsventem antra gimtadieni... as siek tiek darbuojuosi, nors oficialiai esu bedarbe... o birza tai tikras kosmaras...
sveikutes, labai grazus oras..vakar visi nutareme i senamiesti vaziuoti pasivaikscioti, uzsukome i kavine, sulciu tai mano sunus sulciu uzsisake, as uzsimaniau pieno kokteili, o vyras apkepele su krevetem pasieme...sunui pirmam atnese sultis, isgere, paskui man atsiunte kokteili, tai irgi sunus pasisavino, nes labai to kokteilio norejo...MB juokesi, sako as ramus is manes apkepeles neims, nes su krevetem jam nepatiks, ir ka galvojote, taip iniko i tas krevete zodziu MB nevalges, as- negerusi, o vaikas ir privalges ir prigeres
Tai va, mozyle o kas blogai su birza?
Tai va, mozyle o kas blogai su birza?
QUOTE(*mozyle* @ 2011 09 22, 08:21)
as siek tiek darbuojuosi, nors oficialiai esu bedarbe... o birza tai tikras kosmaras...
As taip pat darbo birzoje. Tik tiek kad darbo birza pasalpu laiku nemoka. Veluoja visa menesi. Nemegstu as i ja eiti. Darbo zvalgausi tik po truputi, nes vis baisu del vaiku ligu ziema.
Vakar nuvaziavom i parka, pavaiksciojom tik valanda. Vaikai uzsimane i tualeta Vis daznai taip nutinka.
QUOTE(Sazi @ 2011 09 22, 09:33)
As taip pat darbo birzoje. Tik tiek kad darbo birza pasalpu laiku nemoka. Veluoja visa menesi. Nemegstu as i ja eiti. Darbo zvalgausi tik po truputi, nes vis baisu del vaiku ligu ziema.
Vakar nuvaziavom i parka, pavaiksciojom tik valanda. Vaikai uzsimane i tualeta Vis daznai taip nutinka.
ten gi programas keicia girdejau, uztai ir veluoja, aisku menuo tai jau daugoka as nestoviu darbo birzoje, tik joje dirbu
na tai kad ten bent jau mano nuomone, tai tyciojimasis is zmoniu... gija gal tada gali pasakyti, kodel vaikai joje nepageidaujami? ir pvz esu bedarbe... neturiu pinigu vaiko darzeliui, tai kur man ji deti?