Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

ai pasikurenam ir gyvenam, ale poilsiaujam su ignu sanatorijoje ax.gif kaip jus laikotes?
Atsakyti
nurimus tema. O as norejau paklausineti biggrin.gif
kaip jums ten gyvenasi? kokie didziausi minusai ir pliusai....
Atsakyti
as dziaugiuosi, kad gyvenu sitam kaime biggrin.gif
Atsakyti
kurioj g gyvenate?
kaip jums susisiekims su miestu?
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2011 04 26, 20:02)
as dziaugiuosi, kad gyvenu sitam kaime  biggrin.gif

Man irgi čia patinka smile.gif . Jau beveik 2 metai kaip čia apsistojus.
Atsakyti
sveikutes,kaip laikotes? visai apmirusi tema, bet man reikia jusu pagalbos, ieskau jau antra diena info, bet niekur nerandu..tiesiog noreciau susirasti namu tvarkytoja, kuri ateitu i savaite viena karta sutvarkyti namus, ieskau zmogaus, kuris gyventu domeikavoje, ale niekaip nerandu, gal jus zinote kokia tvarkinga moteri, kuriai reiktu uzsidirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 05 10, 08:14)
sveikutes,kaip laikotes? visai apmirusi tema, bet man reikia jusu pagalbos, ieskau jau antra diena info, bet niekur nerandu..tiesiog noreciau susirasti namu tvarkytoja, kuri ateitu i savaite viena karta sutvarkyti namus, ieskau zmogaus, kuris gyventu domeikavoje, ale niekaip nerandu, gal jus zinote kokia tvarkinga moteri, kuriai reiktu uzsidirbti  g.gif

g.gif visai nieko pasiulymas smile.gif o daug tvarkymo?kiek mokat? biggrin.gif
Atsakyti
as pieniu gatvej gyvenu. man cia viskas super! o susisiekimas puikus, nes pati sedu ir vaziuoju, o ir autobusai ir mikrai daznai vaziuoja, o dar i lapes autobusas varo. o kai dar reikedavo i mokykla tai per 15 min su autiku iki silainiu nuvaziuodavau smile.gif
as tai neieskau nieko, nei darbo, nei darbininku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 05 10, 10:13)
g.gif  visai nieko pasiulymas smile.gif  o daug tvarkymo?kiek mokat? biggrin.gif

nera daug to tvarkymo, namas nuosavas, bet tas pats kaip keturiu kambariu butukas, siaip viska pati tvarkausi, bet nebelabai speju, langai nevalyti, tiesiog pagalvojau juk ir mano dickis vasara neis i darzeli, bus ka veikti su dviem vaikiukais, uztai ir klausineju, tiesiog reiktu grindis isplauti, vonia issveisti (ja turiu viena), dar rubus palyginti ir viskas, tiesiog ieskau ne taip toli gyvenancios, kad apsimoketu zmogui atvaziuoti ar jei reikia ir pati atsivezti galiu...manyciau 35lt gal kokie kartui be keliones g.gif nezinau ar cia daug ar mazai
Atsakyti
labas rytas, kaip laikotes?
Atsakyti
labas labas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
grazi siandien diena labai. Tikiuosi ir savaitgalis bus puikus.
Atsakyti