Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

Gija,sveikinu susilaukus mazyles thumbup.gif wub.gif kaip gimdymas praejo? ax.gif
mano tai abu vaikiai serga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliukas56: 08 vasario 2011 - 15:09
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 08, 15:09)
Gija,sveikinu susilaukus mazyles thumbup.gif  wub.gif  kaip gimdymas praejo? ax.gif
mano tai abu vaikiai serga verysad.gif

aciu labai. Praejo viskas gerai ir greitai, nuvaziavau su 5 cm atsidariusiu kakleliu o jokiu skausmu net nejutau ir vandenys dar nebuvo nubege, tai greit i gimdykla, viskas truko 4 val...nu nepalyginsi su pirmu gimdymu, zymiai greiciau ir lengviau mirksiukas.gif

Vaikuciams sveikatytes, o tai virusai puola? mes vakar i mega isvaziavom, o siandien jauciu kad viena puse nosies uzsikisusi ir gerkle siek tiek skauda, bet nebuvo tu zmoniu daug, isvis tuscia mega, nu negi susalau kur, o siaip gi namie sedim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 08 vasario 2011 - 17:08
QUOTE(Gija* @ 2011 02 08, 17:07)
aciu labai. Praejo viskas gerai ir greitai, nuvaziavau su 5 cm atsidariusiu kakleliu o jokiu skausmu net nejutau ir vandenys dar nebuvo nubege, tai greit i gimdykla, viskas truko 4 val...nu nepalyginsi su pirmu gimdymu, zymiai greiciau ir lengviau  mirksiukas.gif
Vaikuciams sveikatytes, o tai virusai puola? mes vakar i mega isvaziavom, o siandien jauciu kad viena puse nosies uzsikisusi ir gerkle siek tiek skauda, bet nebuvo tu zmoniu daug, isvis tuscia mega, nu negi susalau kur, o siaip gi namie sedim  g.gif

o tai panasei kaip ir as gimdei bigsmile.gif panasei viskas biggrin.gif
na ziurek nesirk,tau juk negalima daba nono.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 08, 17:17)
o tai panasei kaip ir as gimdei bigsmile.gif  panasei viskas biggrin.gif
na ziurek nesirk,tau juk negalima daba  nono.gif

sveikutes, nugi stengiuosi laikytis, arbatas geriu, manau greitai viskas praeis...
Na, atrodo siandien jau rami diena, vakar tai baisu kokie vejai doh.gif
Atsakyti
labukas ziurek gija nesirgk mirksiukas.gif
inguliuk, sveikit mirksiukas.gif

ignelis mano pries savaite su sloga ir kosuliu buvo aciu D issigydem ir dabar jau sveiki, as dabar privengiu usu ignu eiti i viesas vietas, nes va kosuly ir pasigavom maximoj doh.gif nors tik karta nusiveziau, nes neturejau kur palikti
Atsakyti
tai kad mes ir beveik namie sedim,ale vyresnis i darza ejo,va susirgo,o daba ir mazius is paskos doh.gif
Atsakyti
sveikutes, tai kad ir mes buname namie, cia pimadieni i mega nuvaziavome, pasivaiksciojome, nu bet tikrai zmoniu nebuvo daug, gal susilome, isejome i salta ora, kita ryta ir man, ir MB sloga, gerkle g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 07, 20:47)
mamyciu daug tik cia mazai kas uzsuka biggrin.gif  a tu irgi is domeikavos?

taip smile.gif is saules gatves smile.gif
Atsakyti
labas rytas, ir vel ziema doh.gif
Atsakyti
ir pugas pranesa, bet nera ko noret vasario vidurys biggrin.gif
Atsakyti
nu orelis tai galetu but ir geresnis
Atsakyti
sveikos, kaip gyvena domeikavos mamytes g.gif
Atsakyti