Gija,sveikinu susilaukus mazyles kaip gimdymas praejo?
mano tai abu vaikiai serga
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 08, 15:09)
aciu labai. Praejo viskas gerai ir greitai, nuvaziavau su 5 cm atsidariusiu kakleliu o jokiu skausmu net nejutau ir vandenys dar nebuvo nubege, tai greit i gimdykla, viskas truko 4 val...nu nepalyginsi su pirmu gimdymu, zymiai greiciau ir lengviau
Vaikuciams sveikatytes, o tai virusai puola? mes vakar i mega isvaziavom, o siandien jauciu kad viena puse nosies uzsikisusi ir gerkle siek tiek skauda, bet nebuvo tu zmoniu daug, isvis tuscia mega, nu negi susalau kur, o siaip gi namie sedim
QUOTE(Gija* @ 2011 02 08, 17:07)
aciu labai. Praejo viskas gerai ir greitai, nuvaziavau su 5 cm atsidariusiu kakleliu o jokiu skausmu net nejutau ir vandenys dar nebuvo nubege, tai greit i gimdykla, viskas truko 4 val...nu nepalyginsi su pirmu gimdymu, zymiai greiciau ir lengviau
Vaikuciams sveikatytes, o tai virusai puola? mes vakar i mega isvaziavom, o siandien jauciu kad viena puse nosies uzsikisusi ir gerkle siek tiek skauda, bet nebuvo tu zmoniu daug, isvis tuscia mega, nu negi susalau kur, o siaip gi namie sedim
o tai panasei kaip ir as gimdei panasei viskas
na ziurek nesirk,tau juk negalima daba
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 08, 17:17)
o tai panasei kaip ir as gimdei panasei viskas
sveikutes, nugi stengiuosi laikytis, arbatas geriu, manau greitai viskas praeis...
Na, atrodo siandien jau rami diena, vakar tai baisu kokie vejai
labukas ziurek gija nesirgk
inguliuk, sveikit
ignelis mano pries savaite su sloga ir kosuliu buvo aciu D issigydem ir dabar jau sveiki, as dabar privengiu usu ignu eiti i viesas vietas, nes va kosuly ir pasigavom maximoj nors tik karta nusiveziau, nes neturejau kur palikti
inguliuk, sveikit
ignelis mano pries savaite su sloga ir kosuliu buvo aciu D issigydem ir dabar jau sveiki, as dabar privengiu usu ignu eiti i viesas vietas, nes va kosuly ir pasigavom maximoj nors tik karta nusiveziau, nes neturejau kur palikti
tai kad mes ir beveik namie sedim,ale vyresnis i darza ejo,va susirgo,o daba ir mazius is paskos
sveikutes, tai kad ir mes buname namie, cia pimadieni i mega nuvaziavome, pasivaiksciojome, nu bet tikrai zmoniu nebuvo daug, gal susilome, isejome i salta ora, kita ryta ir man, ir MB sloga, gerkle
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 07, 20:47)
mamyciu daug tik cia mazai kas uzsuka a tu irgi is domeikavos?
taip is saules gatves
labas rytas, ir vel ziema
ir pugas pranesa, bet nera ko noret vasario vidurys
nu orelis tai galetu but ir geresnis
sveikos, kaip gyvena domeikavos mamytes