Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(paggy_bundy @ 2011 01 05, 20:04)
Labai dziaugiuosi kad gyvenu butent cia domeikavoj. Jokiu problemu su sniego nusikasimu. Ypac musu kiemas tvarkingas nors daugebutis yra. Kaimynai tvarkingi, nesvarbu turi masina ar ne. Per kaledas vaziavom i svecius kur kaune gyvena tai baisu, masina kasasi, dar ziuret kur pastatyt auto.

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas, na kaip domeikavos gyventojos laikosi? kas del sniego, tai kiema patys kasames, man tai atrakcija didziausia wub.gif o gatvele, jei labai jau baisu buna, tai kaimynas su traktorium nukasa ax.gif o va siandien visi trys(as MB ir ignas) ejom su rogem iki expreso, tai kaip cia pasakius, keliukas tai kiek pramintas tiek, na bet nesistebiu, juk neitiksi visiems, o beto ir ziema, taip kad neturiu priekaistu thumbup.gif tik tiek kad jau man norisi pavasario, nes didziosios sventes praejo ax.gif gija* kada tau didzioji diena? ko laukiat?
Atsakyti
na musu tema,tai visai apmirus verysad.gif ner bendraujanciu domeikavieciu unsure.gif
Atsakyti
sveikos, jau tikrai reiktu atgaivinti temute ax.gif
Atsakyti
tai kazi kur pradingusios visos g.gif nors nedaug cia ir bebuvo smile.gif
Atsakyti
tai kad visada tokia apmirus temute budavo, mazai bendraujanciu verysad.gif
Atsakyti
tai va,viena kita pasisako pora zodziu ir dingsta ilgam..na tai ka veikiate ?
Atsakyti
as tai ka vaikstau jau savaite laiko i paskaitas, dar trys savaites vaikciosiu, tai kiekviena diena begu begu.... o siaip viskas tas pats ta pati rutina :)nieko naujo
Atsakyti
daug cia mamyciu yra gyvenenciu Domeikavoje? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanelei: 07 vasario 2011 - 18:10
mamyciu daug tik cia mazai kas uzsuka biggrin.gif a tu irgi is domeikavos?
Atsakyti
Sveikutes, nugi galetumem labiau susibendrauti, apmire cia viskas, aisku reikia pradeti nuo saves, pati irgi nebeparasau blush2.gif
Jau vejas siandien koks doh.gif , tikiuosi vaiku neves i lauka siandien darzelyje g.gif
Atsakyti
na vejas tai tikrai stiprus, na gal aukletojos nera jau tokios snobes g.gif manau siltai grupese vaikuciai bus. ignas va katik prikapojo zemaitisku blynu ir neuzilgo keliaus pietu miegelio, nes jau kaip ir piktuliukas darosi, o man tik vakare i paskaitas ax.gif
Atsakyti