Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

na del to taip vel paieskos... vel galvos skausmas... na kaip bebutu linkiu kad tik viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
niu ir ka siandien panelytes veikiat? smile.gif kaip sestadienio vakaras?
Atsakyti
sestadienis visas prie kompo, mokiausi, mokiausi ir dar karta mokiausi doh.gif o tu ka inguliuk nuveikei?
Atsakyti
Man savaitgalis visad su vaikais. Vakarais pastoviai neturiu ka veikt isskyrus vaiku prieziura. Teliko nemegstu ziuret, prie kompo savaitgaliais tai ir savaitgalines nuotaikos. Einu pietu gamint, vaikai tuoj mano pabiruciai kelsis.
Atsakyti
as tai truputi vynelio geriau,kaip sakant pasvenciau vardadieni biggrin.gif pugy bandy o kur tavo vyras?nepyk uz klausima ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 10 24, 16:18)
pugy bandy o kur tavo vyras?nepyk uz klausima ax.gif  blush2.gif

Mano vyras dazniausiai virtualiam pasaulyje.
Atsakyti
g.gif ta prasme virtualiam pasaulyje?
Atsakyti
Labutis,

grazi diena siandien. Saule sviecia. Tik gaila kad vaikai parnese is darzelio man dovanele - Gripo virusa. Niekaip neatsigaunu. Gal koki 10 metu maziausiai nesu sirgus gripu. Jau buvau pamirsus koks tai menkas malonumas. MB tik dar neserga.

Mozyle mano vyras programuotojas. Jam kompiuteris yra numeris vienas, o paskui eina visa kita.
Atsakyti
labukas, o as jum galiu pranesti, kad domeikavoje dar viena mergyte turim 4u.gif mano grupioke cia domeikavoje gyvena ir pagimde mergyte lakricio 14 diena wub.gif

na ne kas jei pirma kompiuteris, o paskui visa kita, bet jei tai del seimos tai tada suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai tavo grupiokei. Labai smagu kai seimoje gimsta vaikai. Mano sunkus gimdymas buvo, bet i vaikus ziureti begalo smagu. Viska atperka.
Suzinojau kad brolio zmona planuoja vaikeli. Turi 5 metu dukra, tai pats laikas tikrai. thumbup.gif
Atsakyti
na vaikai gyvenimo dziaugsmas!!!
Atsakyti
Domeikavoje rastas suzeistas auksaspalvis retirveris. Kreiptis: 8 640 50955
foto su zinute cia
Atsakyti