Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(inguliukas56 @ 2010 10 21, 09:59)
o labas,kaip begyveni? smile.gif gal siltuose krastuose buvai? lotuliukas.gif

Na ne nebuvau. Ir paskutiniu metu man tik namuose silta. Siaip tai truputuka sunkumus jauciu. Tai zinai forume ner kuo pasigirti, o bedu visi turi. Zodziu pas mane nieko naujo.
Atsakyti
kas nutiko paggy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mozyle*: 21 spalio 2010 - 15:05
QUOTE(*mozyle* @ 2010 10 21, 16:05)
kas nutiko paggy?

Pradedant nuo pavasario iki vasaros pabaigos periodas buvo ypac sunkus (man dvi operacijos, vaiko kojos luzis). Niekaip negalejau normaliai isitraukti i darba. Dabar vel prasidejo problemos darbe. Kazkam kazkuo nepatikau, Pavare kad as nieko nedirbu. O kai paprasiau didesnio darbo kruvio is 0.25 et. i daugiau valandu tai vadovas sako kad nieko nedirbi, kam tau daugiau valandu.
Pinigu truksta, neturiu nei kuom pasipuosti. Viskas nudriske. Sukaupsiu jegas kazkokias su ataskaitom ka nuveikiau, ka dabar dirbu ir ka planuoju nuveikt tai gal pakels man etatui valandu. Tikrai nuosirdziai dirbu, su visais stengiuos pagarbiai elgtis. Na gal mano apranga skurdi kam nors nepatinka, gal kad i darba atvaziuoju ne pusvalandziu ankciau i lygiai, nes vaikuciai labai sunkiai keliasi, i darza nuvest ir .t.t. As net nezinau. Visiems geras nebusi.

Isvada: psichologinis nuovargis.
Atsakyti
nu jo,visiem geras tikrai nebusi,visad atsiras norinciu pakenkti,pavydziu ir t.t zmoniu.laikykis pagy,stiprybes tau,tikrai sunkus metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laikausi. Turiu nauju svajoniu kuriu atskleisti nenoriu. Bet bus viskas su laiku. Tiesiog nereikia noret kad viskas per viena diena ims ir pasidarys.
Vaikai auga su jais vis lengviau. Galiu daugiau laiko skirti sau. O tas tikrai labai gerai.
Atsakyti
ale ziuriu pas tave cia dvynukai-poryte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 10 21, 16:54)
ale ziuriu pas tave cia dvynukai-poryte bigsmile.gif

Aha pas mane poryte. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 10 21, 15:17)
Pradedant nuo pavasario iki vasaros pabaigos periodas buvo ypac sunkus (man dvi operacijos, vaiko kojos luzis). Niekaip negalejau normaliai isitraukti i darba. Dabar vel prasidejo problemos darbe. Kazkam kazkuo nepatikau, Pavare kad as nieko nedirbu. O kai paprasiau didesnio darbo kruvio is 0.25 et. i daugiau valandu tai vadovas sako kad nieko nedirbi, kam tau daugiau valandu.
Pinigu truksta, neturiu nei kuom pasipuosti. Viskas nudriske. Sukaupsiu jegas kazkokias su ataskaitom ka nuveikiau, ka dabar dirbu ir ka planuoju nuveikt tai gal pakels man etatui valandu. Tikrai nuosirdziai dirbu, su visais stengiuos pagarbiai elgtis. Na gal mano apranga skurdi kam nors nepatinka, gal kad i darba atvaziuoju ne pusvalandziu ankciau i lygiai, nes vaikuciai labai sunkiai keliasi, i darza nuvest ir .t.t. As net nezinau. Visiems geras nebusi.

Isvada: psichologinis nuovargis.

sveikutes 4u.gif pasirodau ir as, gyvenu jau dekreto nuotaikomis, darbu kruvos, nieko nespeju doh.gif
Nenusimink, viskas susitvarkys, su mazais vaikais neiseinanei anksciau i darba ateiti, ir bilioteni neimti, i mane irgi kreivai ziurejo, kai vaikas susirgo kelis kartus, nu bet ka daryti, mociutes dirbancios, neturiu net ko paprasyti, kad vaika paslaugytu g.gif nu yra kaip yra, uzaugs tie musu vaikai mirksiukas.gif
O kas liecia rubus, tai taip, pagalvoju kiek 'suvalgo' pinigu paskolos, buitis ir kaip nebelieka kartais pinigu paciai sau, tai baisu pasidaro, ai, nu bet kaip nors, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na jus tada man pasakykit, o kada tu pinigu buvo nemazai? g.gif man ju visada truko ir truks, bet gyvenu is tiek kiek turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 10 22, 13:05)
na jus tada man pasakykit, o kada tu pinigu buvo nemazai? g.gif man ju visada truko ir truks, bet gyvenu is tiek kiek turiu  tongue.gif

Man bent jau buvo usteko, kol vaiku nebuvo. Dabar du vaikai - ziema arteja. anksciau dirbau uzdirbau. Galima sakyt beveik bedarbe. Zmones pikti pasidare yra. Bene pasidziaukt kad kaimyno stogas dega ypac kai krize dabar.
Mama sake kad darbovietese ziaurus karai del darbo vietu. Bene kanors ismest, apskust. Ir nenuostabu.,,
Atsakyti
na tai nenorek, juk namuose atsirado dar dvi burnos! pas mane viena... vaikams augant poreikiai dideja, bet juk nepaaiskinsi vaikui kad neturiu tau uz ka batu nupikrti eik basas... na yra tokia situacija, reikia susitaitikyti su tuo kas yra belieka laukti geresniu laiku ax.gif o nebandai ieskotis kazko kito(as apie darba) jei ten mazai valandu tau teduoda..
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 10 22, 14:21)
o nebandai ieskotis kazko kito(as apie darba) jei ten  mazai valandu tau teduoda..

As net nezinau nei ka daryt. Buvo kalbeta apie pilna etata veliau (lapkt-gruody). Nes kuriasi naujas skyrius, imone pleciasi ir tai tiesa. Matau kad ateityje tikrai galiu gauti pilna etata, kitas pareigas ir dirbti sau laiminga. Ten iskilo siek tiek techn.del patalpu kliutys todel ikurimas veliuoja.

Dabar va laukiu ir einu i minusa. arba ieskausi naujo darbo ir vel neaisku kaip eisis, nes reiks priprast prie visko irodynet ka sugebu ir pan.
Atsakyti