QUOTE(paggy_bundy @ 2010 10 21, 15:17)
Pradedant nuo pavasario iki vasaros pabaigos periodas buvo ypac sunkus (man dvi operacijos, vaiko kojos luzis). Niekaip negalejau normaliai isitraukti i darba. Dabar vel prasidejo problemos darbe. Kazkam kazkuo nepatikau, Pavare kad as nieko nedirbu. O kai paprasiau didesnio darbo kruvio is 0.25 et. i daugiau valandu tai vadovas sako kad nieko nedirbi, kam tau daugiau valandu.
Pinigu truksta, neturiu nei kuom pasipuosti. Viskas nudriske. Sukaupsiu jegas kazkokias su ataskaitom ka nuveikiau, ka dabar dirbu ir ka planuoju nuveikt tai gal pakels man etatui valandu. Tikrai nuosirdziai dirbu, su visais stengiuos pagarbiai elgtis. Na gal mano apranga skurdi kam nors nepatinka, gal kad i darba atvaziuoju ne pusvalandziu ankciau i lygiai, nes vaikuciai labai sunkiai keliasi, i darza nuvest ir .t.t. As net nezinau. Visiems geras nebusi.
Isvada: psichologinis nuovargis.
sveikutes
pasirodau ir as, gyvenu jau dekreto nuotaikomis, darbu kruvos, nieko nespeju
Nenusimink, viskas susitvarkys, su mazais vaikais neiseinanei anksciau i darba ateiti, ir bilioteni neimti, i mane irgi kreivai ziurejo, kai vaikas susirgo kelis kartus, nu bet ka daryti, mociutes dirbancios, neturiu net ko paprasyti, kad vaika paslaugytu
nu yra kaip yra, uzaugs tie musu vaikai
O kas liecia rubus, tai taip, pagalvoju kiek 'suvalgo' pinigu paskolos, buitis ir kaip nebelieka kartais pinigu paciai sau, tai baisu pasidaro, ai, nu bet kaip nors, laikykis