Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

Tiesa, gal ko noretumet is Avono ax.gif prasom kreiptis visada 4u.gif
Papildyta:
Vasare, Mozyle, gal pabendraujam per skype? ax.gif taip bus galima kada ir susibegt kaimynem rolleyes.gif
Atsakyti
mes tikriausiai nieko nepirksim dovanau , nepamenu ar sakaiu , bet mano mociute serga 3 stadijos veziu , ryt jau tikriausiai skirs chemoterapija , vilciu mazai verysad.gif
nerupi mums dabar tos dovanos ir tos sventes schmoll.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 12 15, 19:40)
Tiesa, gal ko noretumet is Avono  ax.gif  prasom kreiptis visada  4u.gif
Papildyta:
Vasare, Mozyle, gal pabendraujam per skype?  ax.gif  taip bus galima kada ir susibegt kaimynem  rolleyes.gif

aisku kad galim wink.gif mano skype smilciukassss mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunetė @ 2009 12 15, 20:57)
mes tikriausiai nieko nepirksim dovanau , nepamenu ar sakaiu , bet mano mociute serga 3 stadijos veziu , ryt jau tikriausiai skirs chemoterapija , vilciu mazai  verysad.gif
nerupi mums dabar tos dovanos ir tos sventes  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

viskas suprantama mirksiukas.gif as savo mociute palaidojus gruodzio 21 tai kelis metus nebuvo jokiu svenciu verysad.gif
Papildyta:
labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

saltukas vis dar spaudzia, galetu sniegelio daugiau sventems pabarstyt.

as jau nuprikau dali dovaneliu. Liko brolis su broliene ir dar kalendorius pasigaminti.

Atsakyti
Labas,
labai retai uzeinu paskutiniu metu. Vis laukiu kada kompiuteri nusipirksiu. Nes mano nesiojamas pries kelis menesius pabaige gyvenima.

Pas mane naujienu nera. Tik kad tikriausiai dovanu daug nepirksim. Nes siaip nedovanose esme. Blogiausia kad nesu aukleta laikytis visokiu tradiciju, tai tos sventes ipatingos reiksmes neteikia.

QUOTE(*mozyle* @ 2009 12 16, 09:37)
viskas suprantama  mirksiukas.gif  as savo mociute palaidojus gruodzio 21 tai kelis metus nebuvo jokiu svenciu  verysad.gif

Brunetė uzjauciu del mociutes. Manau, kad daziausiai seneliai yra antrieji tevai. smile.gif Tad jei stiprybes iveikiant liga. O viltis visada yra.

*mozyle* maniske nuo plauciu vezio mire gruodzio 23 d. Tai irgi sventes nebuvo ir vis lydi ta data su netektimi.

Vis galvoju kad reiktu egle pasistatyt, bet va vaikai du, manau vertikalioj padetyje ilgai neissilaikytu. Na dar yra laiko sugalvot kaip sukurti sventiska nuotaika namuose.
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2009 12 15, 21:57)
mes tikriausiai nieko nepirksim dovanau , nepamenu ar sakaiu , bet mano mociute serga 3 stadijos veziu , ryt jau tikriausiai skirs chemoterapija , vilciu mazai  verysad.gif
nerupi mums dabar tos dovanos ir tos sventes  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveikatos tavo močiutei 4u.gif Ir tau linkiu kuo greičiau pagauti virusiuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2009 12 16, 22:21)
Sveikatos tavo močiutei  4u.gif Ir tau linkiu kuo greičiau pagauti virusiuka  nestuke.gif

nu aciu , aciu , bet man tas nestuke.gif toli grazu , turiu labai rimtu sutrikimu su sveikata doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif as va jau su pusryciais, kotais man nesimiega ax.gif eisiu panersiu ax.gif
vasares didziaugsmeli su 9-uoju meneisuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2009 12 16, 22:26)
nu aciu , aciu , bet man tas  nestuke.gif  toli grazu , turiu labai rimtu sutrikimu su sveikata  doh.gif

nereik nusiminti. Reik tik pas profesionalius gydytojus kreiptis. Va forume uztikau varianta kur vyro atrodo 99,9 % nevaisingumas buvo, o zmona jau dabar laukiasi. Neklausinejau kaip tas stebuklas nutiko, bet matyt medicina daug ka gali.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(*mozyle* @ 2009 12 17, 07:59)
labas rytas  4u.gif  as va jau su pusryciais, kotais man nesimiega  ax.gif  eisiu panersiu  ax.gif
vasares didziaugsmeli su 9-uoju meneisuku  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 12 17, 10:34)
nereik nusiminti. Reik tik pas profesionalius gydytojus kreiptis. Va forume uztikau varianta kur vyro atrodo 99,9 % nevaisingumas buvo, o zmona jau dabar laukiasi. Neklausinejau kaip tas stebuklas nutiko, bet matyt medicina daug ka gali.

na pas mane su vaisingumu problemu nera schmoll.gif
abu su vyru vaisingi ir viskas ciki , tik yra truputi kitokiu problemu , del kuriu tenka atideti planavimus smile.gif
Atsakyti
Mozyle, ties kur gyveni? arti mokyklos ar toliau ax.gif
Atsakyti