Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

daktarai kazkada man yra sake kad didziausios kudykiu traumos ir yra kavos uzsipilimas ant saves. Tad tikrai reikia atsargiai. Man irgi buvo kad vaikas pagriebe kavos puodeli nuo stalo paskui pajuto kad karsta ir paliedo ant zemes. Aciu dievui be jokiu suzeidimu. Baisu.

Siandien grizau is Rimi Megos. Jauciu mano paskutinis pasivazinejimas su vaikais parduotuveje. Mergina mano kaip tik nuvaziuojam taip ir kocertuoja. ir svarbiausia ne del prekiu, ar kitu daiktu, o jei vezime nepatinka sedet, eiti pati nenori - nesk kaip sakant. Tai man vezima stumti ir ja ant ranku nesti doh.gif Isejimas parduove buvo kazkoks pasizmonejimas o dabar darbas-namai. O prekintis vaziuos vyras verysad.gif
Atsakyti
000189.gif
Atsakyti
Na kas buvote Domeikavos sventeje. Idomu kaip ten kas. Man teko i gimtadieni isvaziuot tai neteko sudalyvaut. Visada vertinau miesteliu sventes nes labai vietinius gyventojus "sucementuoja"
Atsakyti
doh.gif pamirsau ta svente visai doh.gif
Atsakyti
nebuvau, tik trimitus girdejau.. kad jau ir kiek laiko gyvenu domeikavoj, tik siais metais suzinojau apie sia svente, bet kazkaip nebuvo noro man ten eiti... nesudomino visai skelbimas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kokia svente? negirdejau blush2.gif
Atsakyti
Labas,

na matai domeikavietes lotuliukas.gif Kiek supratau rytis cicinas ir giulija ( nors nesu ju gerbeja) buvo atvaziavus. Siaip visada burnojau kad domeikavoj mazai vyksta kaimo svenciu, gaila kad neteko pasibuvot. Bus gal dar tu svenciu.
Atsakyti
kur prapuoleles? blush2.gif
Atsakyti
niekur neprapuolem mirksiukas.gif
Atsakyti
kad tylu kazko ilgai smile.gif kas gero,naujo?
Atsakyti
Labas vakaras,

Ieškau vienos Saulutės mamytės, žinau,kad iš Kauno, bet nežinau tiksliai kur, netgi vardo, tik tiek,kad labai veikli mamytė, tai sužinojau iš prof.M.Endzinienės, labai tikiuosi pagalbos surandant.
Atsakyti
parduodu mazai deveta paltuka,kaina 80lt(mokejau 120lt) smile.gif
user posted image
user posted image
prasom i az,kaunas.
Atsakyti