Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 06, 16:35)
maziau nervinkites. Zinoma ispradziu irgi buvo neramu bet visada guosdavau save kad jei kas paskambins. Ir kaip tycia auklytes sakydavo  vakare kad puikiai diena praejo.

as tai nesinervinu,jau mano visas vyras,kieme jau vienas laksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 09 06, 14:51)
as tai nesinervinu,jau mano visas vyras,kieme jau vienas laksto smile.gif

nu bet smagu broliams augti turbut..aisku antrasis dar ziuriu visai mazas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 06, 16:52)
nu bet smagu broliams augti turbut..aisku antrasis dar ziuriu visai mazas  wub.gif

joa,mazylis,sestadieni buvo 5men ax.gif smagu ,vyresnis zaidzia su mazyliu,uzsiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 09 06, 15:05)
joa,mazylis,sestadieni buvo 5men ax.gif  smagu ,vyresnis zaidzia su mazyliu,uzsiema smile.gif

tai zinoma smagu, vaikams isvis smagu kai turi broli ar sese, aisku vaikystej ne visada taip atrodo, buna visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 06, 17:13)
tai zinoma smagu, vaikams isvis smagu kai turi broli ar sese, aisku vaikystej ne visada taip atrodo, buna visko smile.gif

mano dickis kai supyksta sako-Viskas nenoriu Edvino(mazojo vardas)noriu seses lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 09 06, 15:23)
mano dickis kai supyksta sako-Viskas nenoriu Edvino(mazojo vardas)noriu seses  lotuliukas.gif

nu jetau lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir as laukiu ir nelaukiu kol reiks i darza eiti... dabar gerai namie bunam abu, zinau ko reikia ir t.t o ten vistiek svetimi zmones... na bet reiks ir pripras, juk neauginsiu iki 5 metu vaiko namie... inguliukai, kaip fainai kad pasirodei! kaip edvinas?
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 09 07, 12:08)
na ir as laukiu ir nelaukiu kol reiks i darza eiti... dabar gerai namie bunam abu, zinau ko reikia ir t.t o ten vistiek svetimi zmones... na bet reiks ir pripras, juk neauginsiu iki 5 metu vaiko namie... inguliukai, kaip fainai kad pasirodei! kaip edvinas?

sveika,na jau neblogai Edvinas,gulejom ligoninej,tik po toi streso-naktim pradejo blogai miegot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 09 07, 21:20)
sveika,na jau neblogai Edvinas,gulejom ligoninej,tik po toi streso-naktim pradejo blogai miegot verysad.gif

Na va. Ir man teko su vaikais guleti ligoninei. doh.gif Stengiausi kad kuo maziau streso butu. Galiausiai pareikalavau anksciau laiko isleisti. Nekenciu ligoniniu.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 07, 22:27)
Na va. Ir man teko su vaikais guleti ligoninei.  doh.gif Stengiausi kad kuo maziau streso butu. Galiausiai pareikalavau anksciau laiko isleisti. Nekenciu ligoniniu.

na mum tai nebutu iseje anksciau laiko issiprasyt,nes gulejom su nudegimu,dar +3savaites sanatorijoj gavom gydytis
Atsakyti
inguliuk, na kas atsitiko, kad cia taip atsigulet i ligonine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 09 10, 12:50)
inguliuk, na kas atsitiko, kad cia taip atsigulet i ligonine? g.gif

tai va,vyresnis vaikas maziukui kava ant kojytes apliejo verysad.gif
Atsakyti