Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

sveikos gyvos smile.gif stai ir as atsiradau biggrin.gif pasiilgot? ax.gif
Atsakyti
Sveika sugrizus,

Tokie dabar grazus orai paskutiniu metu. Labai traukia i lauka eiti.
Atsakyti
sveikos, jetau vaika su asarom didziausiom darzelyje palikau, taip sirdi skauda, sedziu darbe ir apie vaika galvoju doh.gif
Atsakyti
Manau nera ko nerimauti jei bus kazkas blogai auklytes visada paskambins.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 06, 08:14)
Manau nera ko nerimauti jei bus kazkas blogai auklytes visada paskambins.

tai taip, bet vistiek darbe kažkokios niūrios mintys lenda, žinoma tikiuosi greitai pripras ir viskas bus gerai g.gif ką jūs veikinėjate? darbe kaip šalta jau brrrrr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 06, 09:41)
tai taip, bet vistiek darbe kažkokios niūrios mintys lenda, žinoma tikiuosi greitai pripras ir viskas bus gerai  g.gif  ką jūs veikinėjate? darbe kaip šalta jau brrrrr  blink.gif

Mano vyras serga, as su sunum laikomes siaip sau, o dukra darzelyje. Ryt i darba man. Talka kazkokia. Tikiuosi labiau nesusirgsiu nei dabar. Reikia stengtis kuo daugiau buti lauke. Tada kazkaip imunitetas geresnis ziema buna.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 06, 09:31)
Mano vyras serga, as su sunum laikomes siaip sau, o dukra darzelyje. Ryt i darba man. Talka kazkokia. Tikiuosi labiau nesusirgsiu nei dabar. Reikia stengtis kuo daugiau buti lauke. Tada kazkaip imunitetas geresnis ziema buna.

nu as irgi kazkaip noriu atidirbti iki dekreto be jokiu bilioteniu, bet tie orai dabar tokie..
Atsakyti
laba diena smile.gif as siandien irgi pirma diena is po vasaros vaika isvedziau i darzeli,ejo normalei,tik da nedrasus pradzioj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 09 06, 13:54)
laba diena smile.gif  as siandien irgi pirma diena is po vasaros vaika isvedziau i darzeli,ejo normalei,tik da nedrasus pradzioj biggrin.gif

bet jis jau dickis pas tave, tai gal lengviau jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 06, 16:18)
bet jis jau dickis pas tave, tai gal lengviau jau  g.gif

jo dickis,jau 5m smile.gif
Atsakyti
maziau nervinkites. Zinoma ispradziu irgi buvo neramu bet visada guosdavau save kad jei kas paskambins. Ir kaip tycia auklytes sakydavo vakare kad puikiai diena praejo.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 06, 14:35)
maziau nervinkites. Zinoma ispradziu irgi buvo neramu bet visada guosdavau save kad jei kas paskambins. Ir kaip tycia auklytes sakydavo  vakare kad puikiai diena praejo.

tai zinoma, viskas gerai bus, tik neiseina nesijaudinti, bet viskas gerai...
Atsakyti