labas dienas,
norejau jusu forumieciu pasiteirauti ar nuo rudens butu norinciu sportuoti aerobika domeikavoj?nes kiek man zinoma, nieko panasaus nevyksta...
QUOTE(giedruole @ 2010 07 06, 20:43)
Mielos mamytes,
Bukit svelnios ir grazios lyg vasaros geles,
Lyg siltas sparnelis margos plastakeles...
Su vasaros sventemis Jus sveikina Giedre http://www.youtube.c...h?v=tSJAF4RZmYo
Bukit svelnios ir grazios lyg vasaros geles,
Lyg siltas sparnelis margos plastakeles...
Su vasaros sventemis Jus sveikina Giedre http://www.youtube.c...h?v=tSJAF4RZmYo
Sveikos Domeikavos mamytes
labukas, uoj kaip senai cia buvau mes augam ir didejam, laukiam pirmojo gimatdienio... kaip laikas greitai bega nepajusiu kaip teks i darba gristi sveika prisijungus gija o as visai noreciau pasportuoti aerobika
Laikas tikrai lekia Atrodo, dar nesenai kudikiukas mano vaikas buvo, o jau siandien iskeliavo i Domeikavos darzeli su gele rankoje
SU Rugsėjo 1-ąja
SU Rugsėjo 1-ąja
ooo kaip fainai ar ilgai eiles darzelyje lauket?
Labas, mums tai nesiseka. Mano abu vaikai rugpjucio menesi turejo eit i darzeli. Tiesa sakant lanke tik vienas. Sunui trecia darzelio lankymo diena atsitiko nelaime - luzo kojyte. Dabar po menesio jau esame be gipso, bet vaikas dar nenori vaikscioti.
Nieko nekaltinu tiesiog matyt taip turejo nutikt. Pasveiksim, tik su darbiuku sudetinga.
Nieko nekaltinu tiesiog matyt taip turejo nutikt. Pasveiksim, tik su darbiuku sudetinga.
QUOTE(*mozyle* @ 2010 09 01, 13:04)
ooo kaip fainai ar ilgai eiles darzelyje lauket?
ilgai, bet labai dziaugiuosi, kad lankome, visgi arti namu, nors buvom ir silainiuose dar uzsirase i Rasytes darzeli
Papildyta:
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 01, 14:57)
Labas, mums tai nesiseka. Mano abu vaikai rugpjucio menesi turejo eit i darzeli. Tiesa sakant lanke tik vienas. Sunui trecia darzelio lankymo diena atsitiko nelaime - luzo kojyte. Dabar po menesio jau esame be gipso, bet vaikas dar nenori vaikscioti.
vargsiukas o su darbais tikrai sudetinga, esi pasiemusi nedarbinguma?
QUOTE(Gija* @ 2010 09 01, 16:56)
ilgai, bet labai dziaugiuosi, kad lankome, visgi arti namu, nors buvom ir silainiuose dar uzsirase i Rasytes darzeli
Papildyta:
Papildyta:
nedarbinguma duoda tik dviem savaitem, o veliau gali nemokamas atostogas imti rysium su slauga. Nekas galiu pasakyt.
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 01, 18:08)
nedarbinguma duoda tik dviem savaitem, o veliau gali nemokamas atostogas imti rysium su slauga. Nekas galiu pasakyt.
o kazin kiek dar tam laiko reikes
QUOTE(Gija* @ 2010 09 02, 08:08)
o kazin kiek dar tam laiko reikes
Na gali but kad apie 2 menesius. Na tikiuosi pasiveiksim be kokiu dideliu kompilikaciju. Tiesiog reikia kantrybe, o kai nores pats atsistos ir prades eiti.
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 02, 09:25)
Na gali but kad apie 2 menesius. Na tikiuosi pasiveiksim be kokiu dideliu kompilikaciju. Tiesiog reikia kantrybe, o kai nores pats atsistos ir prades eiti.
stiprybes, sveikatytes. viskas bus gerai