Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

labas dienas,
norejau jusu forumieciu pasiteirauti ar nuo rudens butu norinciu sportuoti aerobika domeikavoj?nes kiek man zinoma, nieko panasaus nevyksta...
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2010 07 06, 20:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Mielos mamytes,
Bukit svelnios ir grazios lyg vasaros geles,
Lyg siltas sparnelis margos plastakeles...
Su vasaros sventemis Jus sveikina Giedre http://www.youtube.c...h?v=tSJAF4RZmYo

g.gif
Atsakyti
Sveikos Domeikavos mamytes 4u.gif
Atsakyti
labukas, uoj kaip senai cia buvau 4u.gif mes augam ir didejam, laukiam pirmojo gimatdienio... kaip laikas greitai bega doh.gif nepajusiu kaip teks i darba gristi blush2.gif sveika prisijungus gija mirksiukas.gif o as visai noreciau pasportuoti aerobika ax.gif
Atsakyti
Laikas tikrai lekia doh.gif Atrodo, dar nesenai kudikiukas mano vaikas buvo, o jau siandien iskeliavo i Domeikavos darzeli su gele rankoje ax.gif

SU Rugsėjo 1-ąja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ooo kaip fainai wub.gif ar ilgai eiles darzelyje lauket? g.gif
Atsakyti
Labas, mums tai nesiseka. Mano abu vaikai rugpjucio menesi turejo eit i darzeli. Tiesa sakant lanke tik vienas. Sunui trecia darzelio lankymo diena atsitiko nelaime - luzo kojyte. Dabar po menesio jau esame be gipso, bet vaikas dar nenori vaikscioti.
Nieko nekaltinu tiesiog matyt taip turejo nutikt. Pasveiksim, tik su darbiuku sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 09 01, 13:04)
ooo kaip fainai  wub.gif ar ilgai eiles darzelyje lauket? g.gif

ilgai, bet labai dziaugiuosi, kad lankome, visgi arti namu, nors buvom ir silainiuose dar uzsirase i Rasytes darzeli
Papildyta:
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 01, 14:57)
Labas, mums tai nesiseka. Mano abu vaikai rugpjucio menesi turejo eit i darzeli. Tiesa sakant lanke tik vienas. Sunui trecia darzelio lankymo diena atsitiko nelaime - luzo kojyte. Dabar po menesio jau esame be gipso, bet vaikas dar nenori vaikscioti.
Nieko nekaltinu tiesiog matyt taip turejo nutikt. Pasveiksim, tik su darbiuku sudetinga.

vargsiukas verysad.gif o su darbais tikrai sudetinga, esi pasiemusi nedarbinguma?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 01, 16:56)
ilgai, bet labai dziaugiuosi, kad lankome, visgi arti namu, nors buvom ir silainiuose dar uzsirase i Rasytes darzeli
Papildyta:
vargsiukas  verysad.gif  o su darbais tikrai sudetinga, esi pasiemusi nedarbinguma?

nedarbinguma duoda tik dviem savaitem, o veliau gali nemokamas atostogas imti rysium su slauga. Nekas galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 01, 18:08)
nedarbinguma duoda tik dviem savaitem, o veliau gali nemokamas atostogas imti rysium su slauga. Nekas galiu pasakyt.

o kazin kiek dar tam laiko reikes g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 02, 08:08)
o kazin kiek dar tam laiko reikes  g.gif  verysad.gif

Na gali but kad apie 2 menesius. Na tikiuosi pasiveiksim be kokiu dideliu kompilikaciju. Tiesiog reikia kantrybe, o kai nores pats atsistos ir prades eiti.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 09 02, 09:25)
Na gali but kad apie 2 menesius. Na tikiuosi pasiveiksim be kokiu dideliu kompilikaciju. Tiesiog reikia kantrybe, o kai nores pats atsistos ir prades eiti.

stiprybes, sveikatytes. viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti