Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(aggnyte @ 2010 04 23, 19:26)
jau koks ignutis fainuolis  wub.gif

na as ir pasirodziau  ax.gif

dabar inguliuk tavo eile  biggrin.gif

biggrin.gif pazistu tave tongue.gif ir tu mane,na bent jau is matymo tai tikrai,na einu ieskot kokia fotke smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 23, 19:29)
biggrin.gif  pazistu tave  tongue.gif  ir tu mane,na bent jau is matymo tai tikrai,na einu ieskot kokia fotke smile.gif

gerai mozyles vaikis kriauklej atrodo thumbup.gif mastau,bet kad lyg mozyle nepazistama g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 23, 18:34)
biggrin.gif  pazistu tave  tongue.gif  ir tu mane,na bent jau is matymo tai tikrai,na einu ieskot kokia fotke smile.gif
Papildyta:

gerai mozyles vaikis kriauklej atrodo thumbup.gif  mastau,bet kad lyg mozyle nepazistama g.gif

as ir is matymo pazistu smile.gif

o mozyle lyg ne labai ilgai cia gyvena g.gif
Atsakyti
man ir atrodo,kad ne ilgai,berods ir nesimoke musu sulej rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
vel tyku..
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2010 04 26, 21:54)
vel tyku..

kaip ir visad unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
su mamyciu diena wub.gif 4u.gif
Atsakyti
labas dienas 4u.gif as moksluose paskendusi doh.gif iki 10 reikia atiduoti o tik siandien pirmaji siaip ne taip isgimdziau doh.gif o dar pora laukia eiles savo doh.gif

o is kur jus mane galit zinot, jei as cia gyvenu 6 metai tiktais, o ir mokykla silainiuose baigiau, bet galim susipazinti mirksiukas.gif as visom 4 uz!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes , buvau truputi dingusi is eterio , ziuriu gerai linksmai gyvenat , ar priimsit mane atgal blush2.gif
Atsakyti
tai aisku kad priimsim!!!! mirksiukas.gif sveika sugrizus!
Atsakyti
Vis kad prisimena tema tas paraso smile.gif
Man apediksa isoperavo neseniai. Tai sunku siek tiek, bet sukuosi jau. Su kiekviena diena jau mazesnis skausmas Svarbiausia kad laimingai viskas baigesi. Labai bijau as operaciju, nes tas cezaris man siauba buvo ivares. Bet cia juokas palyginus ka patyriau po cezario.
Tai va tokios naujienos pas mane.
Atsakyti
paggy_bundy, laikykis mergyt , smagu kad viskas gerai baiges 4u.gif
Atsakyti