Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(aggnyte @ 2010 04 20, 20:02)
Kad cia visos bijo pasirodyk, gal pazistamos ar ka  biggrin.gif

niu visko gali but rolleyes.gif
Atsakyti
kazin ar mes tik kartu mokyklos nebaigem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2010 04 21, 11:43)
kazin ar mes tik kartu mokyklos nebaigem  biggrin.gif

biggrin.gif sitas irgi galimas variantas,kiek tai metu?
Atsakyti
as 2002 m. baigiau smile.gif
Atsakyti
Nu va susimytins klasiokes. As siaip mokykla baigiau 2002 metais. Zinoma ne Domeikavos. Bet i bedraamzes tikciau.
Atsakyti
vajezau,as neatsimenu tikslei kelintais baigiau,bet turbut irgi panasei doh.gif na man daba 25m
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 21, 20:43)
Nu va susimytins klasiokes. As siaip mokykla baigiau 2002 metais. Zinoma ne Domeikavos. Bet i bedraamzes tikciau.

saunu, aisku tiksi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 22, 09:40)
vajezau,as neatsimenu tikslei kelintais baigiau,bet turbut irgi panasei doh.gif  na man daba 25m

man kol kas ir biggrin.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif as prazuvele 4u.gif mokslai buvo uzverte mane ir dar dabar uzverte, bet issikapstysiu 4u.gif kaip laikotes? kaip kleckai? kaip mamkos? kas siandien pasivaikscioti? ax.gif as vis suku suku ratus, matau viena mamka kita mamka su vezimu, bet va nei viena neprisipazista, kad as buvau ir maciau dar viena mama biggrin.gif mano ignelis su maistu susipykes, o ir naktim jau nebemiega taip kaip anksciau... inguliukai, as tave prisiminke maciau kad per velykas sulaukei dziaugsmelio prisidedam prie sveikinimu, geriau veliau negu niekada 4u.gif ramiu nakteliu ir gardaus mamytes pienelio !!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 04 22, 12:00)
labukas  4u.gif  as prazuvele  4u.gif  mokslai buvo uzverte mane ir dar dabar uzverte, bet issikapstysiu  4u.gif  kaip laikotes? kaip kleckai? kaip mamkos? kas siandien pasivaikscioti? ax.gif as vis suku suku ratus, matau viena mamka kita mamka su vezimu, bet va nei viena neprisipazista, kad as buvau ir maciau dar viena mama  biggrin.gif  mano ignelis su maistu susipykes, o ir naktim jau nebemiega taip kaip anksciau... inguliukai, as tave prisiminke maciau kad per velykas sulaukei dziaugsmelio prisidedam prie sveikinimu, geriau veliau negu niekada  4u.gif  ramiu nakteliu ir gardaus mamytes pienelio !!! wub.gif

aciu uz sveikinimus smile.gif isivaizduoju,kad sunkoka tau mokytis ir vaika augint.o del lauko tai kad orai salti blink.gif ar jus einat vistiek?mes tai dar per mazi,buvom tik keleta kartu kai silta buvo smile.gif
o tai negi pamacius kokia mamka su vezimu prieisi ir klausi,gal tu is sm? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aggnyte @ 2010 04 22, 11:04)
saunu, aisku tiksi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
man kol kas ir  biggrin.gif

bigsmile.gif tai rimtai kartu baigem..daba galvosiu-kas tu tokia blush2.gif
Atsakyti
mes einam ax.gif na jus mazuliukai, tai dar bukit namie ir laukit siltesniu oru mirksiukas.gif ale mes kada susiorganizuosim koki meetuka? g.gif su vezimais i trasa, kas be vezimu(kiek pamenu aggytes mergyte jau senai vezimo neturi) g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 04 22, 12:22)
mes einam  ax.gif  na jus mazuliukai, tai dar bukit namie ir laukit siltesniu oru  mirksiukas.gif  ale mes kada susiorganizuosim koki meetuka? g.gif  su vezimais i trasa, kas be vezimu(kiek pamenu aggytes mergyte jau senai vezimo neturi) g.gif

gal kai silta bus,o buvot jau kada suorganizave? smile.gif
Atsakyti
na tai laukiam laukiam siltesniu oru, bet pasiorganizuot jau dabar galima ax.gif nes paskui taip ir nuplauks doh.gif as siaip kiek cia bendrauju tai zadejom sulaukti siltesniu oru, buvo siltesni, bet va tylu ramu buvo verysad.gif
Atsakyti