o siaip smagu visoms butu susitikti kas su vaikais dar namie buna, tik va nezinau kur Domeikavoje butu galima pasivaikscioti
QUOTE(Gija* @ 2010 04 12, 16:00)
o siaip smagu visoms butu susitikti kas su vaikais dar namie buna, tik va nezinau kur Domeikavoje butu galima pasivaikscioti
gal orams atsilus pavyks
o Domeikavietes neturi savo albumiuko?
niu va,uzrasiau siandien savo naujagimi i darzeli kitam rudeniui,sake ateit pavasari pasiklaust kaip eiles.kaip supratau tai daba vietu lyg ir yra,nes kai krize daug kas neveda vaiku,atsiema.
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 12, 19:46)
o Domeikavietes neturi savo albumiuko?
Turi albuma. Tik as pati seniai lankiausi.
O del darzeliu tai gera zinia. Gal mes si rudeni jau pateksim. Dar kiek mums neaisku ar domeikavos darzas vasara dirbs ir kokiais menesiais.
As dabar idarbinta kaip laikina darbuotoja. Tas pats kaip bandomasis. Jei patiksiu darbdaviai prates jau su ilgalaike sutartim . Kaip tycia darzeliai vasara dauguma nedirba, o as atostogu tai negaliu imti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 15, 23:45)
Turi albuma. Tik as pati seniai lankiausi.
O del darzeliu tai gera zinia. Gal mes si rudeni jau pateksim. Dar kiek mums neaisku ar domeikavos darzas vasara dirbs ir kokiais menesiais.
As dabar idarbinta kaip laikina darbuotoja. Tas pats kaip bandomasis. Jei patiksiu darbdaviai prates jau su ilgalaike sutartim . Kaip tycia darzeliai vasara dauguma nedirba, o as atostogu tai negaliu imti
tai gal butu galima gaut albumiuko duomenis?
del darzelio tai liepa nedirbs,o kitus menesius dirbs
o kur jau cia taip isidarbinai? jei ne paslaptis
sveikos
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 16, 08:37)
tai gal butu galima gaut albumiuko duomenis?
Kur isidarbinau dar nelabai noriu sakyt. Galiu pasakyt kad dirbsiu reabilitacijos sritije. Tai darbas pagal mano specialybe. Kaip sakant kolkas darbas laikinas su terminuota darbo sutartim. Bent jau zadejo jei patiksiu as jiems tai sudarys kita sutarti.
Laikai sunkus tai bandau prasimusti.
o albumo duomenis reikia man pasiknaisioti jau esu pamirsus. Seniai jungiausi.
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 16, 15:42)
Kur isidarbinau dar nelabai noriu sakyt. Galiu pasakyt kad dirbsiu reabilitacijos sritije. Tai darbas pagal mano specialybe. Kaip sakant kolkas darbas laikinas su terminuota darbo sutartim. Bent jau zadejo jei patiksiu as jiems tai sudarys kita sutarti.
mm,aisku,maniau gal kokioj pardej isidarbinai tai turit albuma ir nesinaudojat juo? na tai lauksiu duomenu
jau kaip dingsta visos tai keliom dienom beto,kodel fotkiu albumas taip senai pildytas?