Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

o siaip smagu visoms butu susitikti kas su vaikais dar namie buna, tik va nezinau kur Domeikavoje butu galima pasivaikscioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 04 12, 16:00)
o siaip smagu visoms butu susitikti kas su vaikais dar namie buna, tik va nezinau kur Domeikavoje butu galima pasivaikscioti  g.gif

gal orams atsilus pavyks ax.gif
Atsakyti
o Domeikavietes neturi savo albumiuko? blush2.gif
Atsakyti
niu va,uzrasiau siandien savo naujagimi i darzeli smile.gif kitam rudeniui,sake ateit pavasari pasiklaust kaip eiles.kaip supratau tai daba vietu lyg ir yra,nes kai krize daug kas neveda vaiku,atsiema.
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 12, 19:46)
o Domeikavietes neturi savo albumiuko? blush2.gif

Turi albuma. Tik as pati seniai lankiausi.

O del darzeliu tai gera zinia. Gal mes si rudeni jau pateksim. Dar kiek mums neaisku ar domeikavos darzas vasara dirbs ir kokiais menesiais.
As dabar idarbinta kaip laikina darbuotoja. Tas pats kaip bandomasis. Jei patiksiu darbdaviai prates jau su ilgalaike sutartim . Kaip tycia darzeliai vasara dauguma nedirba, o as atostogu tai negaliu imti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 15, 23:45)
Turi albuma. Tik as pati seniai lankiausi.
O del darzeliu tai gera zinia. Gal mes si rudeni jau pateksim. Dar kiek mums neaisku ar domeikavos darzas vasara dirbs ir kokiais menesiais.
As dabar idarbinta kaip laikina darbuotoja. Tas pats kaip bandomasis. Jei patiksiu darbdaviai prates jau su ilgalaike sutartim . Kaip tycia darzeliai vasara dauguma nedirba, o as atostogu tai negaliu imti sad.gif

tai gal butu galima gaut albumiuko duomenis? biggrin.gif
del darzelio tai liepa nedirbs,o kitus menesius dirbs blush2.gif
o kur jau cia taip isidarbinai? smile.gif jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 04 16, 15:09)

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 16, 08:37)
tai gal butu galima gaut albumiuko duomenis? biggrin.gif
del darzelio tai liepa nedirbs,o kitus menesius dirbs blush2.gif
o kur jau cia taip isidarbinai? smile.gif jei ne paslaptis 4u.gif

Kur isidarbinau dar nelabai noriu sakyt. Galiu pasakyt kad dirbsiu reabilitacijos sritije. Tai darbas pagal mano specialybe. Kaip sakant kolkas darbas laikinas su terminuota darbo sutartim. Bent jau zadejo jei patiksiu as jiems tai sudarys kita sutarti.
Laikai sunkus tai bandau prasimusti.
o albumo duomenis reikia man pasiknaisioti jau esu pamirsus. Seniai jungiausi.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 16, 15:42)
Kur isidarbinau dar nelabai noriu sakyt. Galiu pasakyt kad dirbsiu reabilitacijos sritije. Tai darbas pagal mano specialybe. Kaip sakant kolkas darbas laikinas su terminuota darbo sutartim. Bent jau zadejo jei patiksiu as jiems tai sudarys kita sutarti.
Laikai sunkus tai bandau prasimusti.
o albumo duomenis reikia man pasiknaisioti jau esu pamirsus. Seniai jungiausi.

mm,aisku,maniau gal kokioj pardej isidarbinai biggrin.gif tai turit albuma ir nesinaudojat juo? lotuliukas.gif na tai lauksiu duomenu ax.gif
Atsakyti
jau kaip dingsta visos tai keliom dienom g.gif beto,kodel fotkiu albumas taip senai pildytas? g.gif
Atsakyti
Kad cia visos bijo pasirodyk, gal pazistamos ar ka biggrin.gif
Atsakyti