Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 11, 14:47)
na na ir kagi mokaisi? smile.gif

baigineju uzsitesusias blush2.gif studijas smile.gif
Atsakyti
gražus oras šiandien iš po vakar thumbup.gif
Atsakyti
as kaip jau laukiu geresniu oru,kad su mazuliuku i lauka galetume iseit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 11, 21:13)
as kaip jau laukiu geresniu oru,kad su mazuliuku i lauka galetume iseit biggrin.gif

Tai dabar neblogas oras. Va tik mano sunus serga. Periodiskai uzkyla temperatura. Ryt i darzeli nevesiu. Aciu dievui kad turiu laisvadieni nuo darbo. Nu tos vaiku ligos jau varo isproto. Bet kitaip ir negali but, turi tas imunitetas kazkaip susiformuot.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 11, 22:16)
Tai dabar neblogas oras. Va tik mano sunus serga. Periodiskai uzkyla temperatura. Ryt i darzeli nevesiu. Aciu dievui kad turiu laisvadieni nuo darbo. Nu tos vaiku ligos jau varo isproto. Bet kitaip ir negali but, turi tas imunitetas kazkaip susiformuot.

tai kad mes dar labai mazuliukai,siandien tik savaitele suejo,sesele sake dar nevest,kad ir vejas lyg siandien buvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 11, 22:16)

nu mano vaikas darze pirmais metais labai daug sirgo doh.gif nieko isaugs,o ka poryt darysi-vesi jau?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 11, 21:25)
tai kad mes dar labai mazuliukai,siandien tik savaitele suejo,sesele sake dar nevest,kad ir vejas lyg siandien buvo g.gif
Papildyta:

nu mano vaikas darze pirmais metais labai daug sirgo doh.gif  nieko isaugs,o ka poryt darysi-vesi jau?

mes tai lyg labai greit i lauka pradejom eit, nors ir buvo jau saltas ruduo, o ir ziema kasdien po 2-3 kartus eidavom, vienintelis budas budavo uzmigdyti lotuliukas.gif
------------------------------------------------------------------------
baisu dabar ir man bus vaika vest i darzeli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 11, 21:25)
nu mano vaikas darze pirmais metais labai daug sirgo doh.gif  nieko isaugs,o ka poryt darysi-vesi jau?

Na siandien vaikas jau be temparaturos. Manyciau jei visa diena nekils tai viskas nus gerai.
dukra mano kazko stipresne tiems susirgimams. O jei serga tai trumpiau. Ir kiek pastebejau kad jei suserga is dvieju mano vaiku tai sunus visada buna pirmas.
Atsakyti
labazz dienazz 4u.gif koks grazus siandien oras thumbup.gif bandysim i lauka eit kokiai 10-15min. mano didysis biski sloguoja,bet jau praeina,tai ryt keliaus darzan biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Inguliukas56, sveikinu su vaikelio gimimo 4u.gif o koks vardas?

Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 04 12, 15:17)
Sveikutes,

Inguliukas56, sveikinu su vaikelio gimimo  4u.gif  o koks vardas?

aciu ax.gif vardas Edvinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 04 12, 13:42)
aciu ax.gif  vardas Edvinas smile.gif

grazus, patinka paprasti ir aiskus vardai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 04 12, 15:45)
grazus, patinka paprasti ir aiskus vardai  ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti