Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 28, 09:17)
joa,buvau prisidejus,tik tv ir kompas buvo ijungtas smile.gif o tu?

MAn visai nesunku isjungti sviesa vardan sventos akcijos. Zinoma prisidejau. Juk nieko nekainuoja smile.gif ir kaip tik dar sutaupai lotuliukas.gif

Siaip megeja esu prisidet prie visuomeniniu akciju. Norejau savanoriauti, bet labai jau sunku iseit is namu. Tai tikriausiai artimiausiu metu prisidesiu prie pifo veiklos. Labai jau veikia tokios istorijos kaip Pipiro. Tik aisku gaila kad susimastyt padeda tik tokios ziaurios istorijos.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 03 28, 19:27)
MAn visai nesunku isjungti sviesa vardan sventos akcijos. Zinoma prisidejau. Juk nieko nekainuoja smile.gif ir kaip tik dar sutaupai  lotuliukas.gif

Siaip megeja esu prisidet prie visuomeniniu akciju. Norejau savanoriauti, bet labai jau sunku iseit is namu. Tai tikriausiai artimiausiu metu prisidesiu prie pifo veiklos. Labai jau veikia tokios istorijos kaip Pipiro. Tik aisku gaila kad susimastyt padeda tik tokios ziaurios istorijos.

o ka ten darysi toj pifo veikloj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 28, 20:05)
o ka ten darysi toj pifo veikloj? smile.gif

Ai laikinai priglausiu koki nelaimeli kol namus naujus suras.
Siaip svarbiausia kad poziuris siek tiek zmoniu keistusi. Dabar va neseniai kale kaimyno rujavo. Ir va nepasistenge jos pasaugot. doh.gif Abyda biskuti.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 03 28, 21:26)
Ai laikinai priglausiu koki nelaimeli kol namus naujus suras.
Siaip svarbiausia kad poziuris siek tiek zmoniu keistusi. Dabar va neseniai kale kaimyno rujavo. Ir va nepasistenge jos pasaugot.  doh.gif  Abyda biskuti.

aa,mat kaip.tai nuosavam name gyveni?gerai,kad turi kur priglaust suniuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 28, 21:28)
aa,mat kaip.tai nuosavam name gyveni?gerai,kad turi kur priglaust suniuka thumbup.gif

beveik nuosavame. Butu ukyje. Kitaip sakant butas su ukiniu pastatu. Vienas is prioritetu priemimo globotinius yra tai kad labai siukslina aplinka kai mato kad zmones nenaudoja valdos (mes juk neukininkaujam).
Atsakyti
ka Domeikavietes? 4u.gif
Atsakyti
Nugi lyja brrr.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 04 01, 19:58)
Nugi lyja brrr.

joa bjaurus oras verysad.gif
Atsakyti
Inguliuk, kada trauksi i ligonine? ax.gif laukiam naujojo gyventojo cool.gif

------------------------------------------------------

Kazin kur Vasare pradingus g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggnyte: 01 balandžio 2010 - 19:42
QUOTE(aggnyte @ 2010 04 01, 21:40)
Inguliuk, kada trauksi i ligonine?  ax.gif  laukiam naujojo gyventojo  cool.gif

------------------------------------------------------

Kazin kur Vasare pradingus  g.gif  verysad.gif

niu va,kad nelenda jis nors tu ka doh.gif sakau gal per velykas,kaip visciukas issiperes biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, ui kaip nepatinka man toks oras doh.gif
Atsakyti
Su Sv.Velykom!!! 4u.gif 4u.gif flirt.gif
Atsakyti