niu dar vaikstau vaikstau,nesprogstu bet jau galeciau,neissimiegu nakti,visus sonus nuguliu
o kur ten marketo pastate gali kas vykti? ten parda,skudurynas,sveikatingumo centras ir pastas
greitu laiku turesim futbolo stadijona visuomenei prieinamas bus. Bus galima gal ramiai krosiukius pabegiot ar ka nors daugiau. www.krs.lt raso apie tai.,
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 20, 23:46)
na ir as savaji uzrasiau nuo gimimo, tai nezinau kada eiles prieisim, bet as tikrai nesiruosiu moketi 800 lt kad leisciau i miesto darzeli ten ta direktore per daug issivaizdina man bent taip atrodo
o as jau galvojau kad tu ten, nes man kai atveza sako kad kazkur prie mokyklos dar veza i nuosava nama
inguliukui dar nesprogsti?
kazkokie uzsiemimai vyksta express marketo pastate
o as jau galvojau kad tu ten, nes man kai atveza sako kad kazkur prie mokyklos dar veza i nuosava nama
inguliukui dar nesprogsti?
kazkokie uzsiemimai vyksta express marketo pastate
o kodel moket tuos 800 lt???
kad buvau tam pastate, tai ten tik skudurynas ir neveikianti seimos klinika
800 lt ima miesto darzelis. Bet dar nezinau ar priieme toki isaka. Zodziu skirtingos savivaldybes nepasidalija pinigais. Taiki rajonas nemokes miestu uz jo rajono vaiku prieziura.
DAr naujiena, kad liepos ir rugpjucio men. darzeliai nedirbs. Taigi man "sauni" zinia. Nebezinau nei ka darbdaviui sakyt, neskaitant ir tai kad vaikai karta per menesi serga. Manau kad reiks dirbti ir savo atlyginima atiduot auklei uz prieziura. O kadangi pas mane du vaikai tai pigios aukles nerasiu taip lengvai.
DAr naujiena, kad liepos ir rugpjucio men. darzeliai nedirbs. Taigi man "sauni" zinia. Nebezinau nei ka darbdaviui sakyt, neskaitant ir tai kad vaikai karta per menesi serga. Manau kad reiks dirbti ir savo atlyginima atiduot auklei uz prieziura. O kadangi pas mane du vaikai tai pigios aukles nerasiu taip lengvai.
kazkada skelbima maciau kad kviecia ten i kazka neuzsifiksavo kazkaip
ir as tiksliai nezinau kaip ten su tais 800 lt bet jei jau reikes imtis tokiu priemoniu, kad nepriims i darzeli tai nezinau ka reiks daryti
ir as tiksliai nezinau kaip ten su tais 800 lt bet jei jau reikes imtis tokiu priemoniu, kad nepriims i darzeli tai nezinau ka reiks daryti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 21, 14:14)
kazkada skelbima maciau kad kviecia ten i kazka neuzsifiksavo kazkaip
kad mano maziuke i domeikavos darzeli nepapuls tai jau 100 %, nesamone kazkokia su tais 800 lt, rasysiu i miesto darzeli prie darbo ir viskas.
o tai ka daryt vasarom su vaikais, juk i darba tai reik, o vaikus kur det nesamone
Mes taip pat esam uzsirase i darzeli. Si rudeni tikriausiai nepapulsim dar. Nes siaip pirmenybes jokios neturim. Nes pirmiausia gauna daugiavaikes, vienisos mamos, studentai, bedarbiai ir t.t
Dabar siuo metu vedu vaikus i eigirgalos darzeli. Salia Domeikavos. Kolkas skundu neturiu.
Dabar siuo metu vedu vaikus i eigirgalos darzeli. Salia Domeikavos. Kolkas skundu neturiu.
Mes uzsirase i Silainiu darzeli, tai mus uztikrino, kad nuo rugsejo galesime eiti, nes sarase 40, o mano Lukas yra 18 vietoje, aisku gaila kad vasara darzelis uzsidaro, na bet jei as iseisiu dirbti, kas dar yra 'ant klaustuko', tai yra mociute, teta kurios pasikeisdamo manau galetu Luka paziureti
domkes darzas tai tik liepa nedirba,rugpjuti dirbs pernai liepa,tai i voskonius veziodavau,o siemet lyg jau nepriims.na idomu kaip cia su ta eile darze bus,nes kai gims iskart eisiu uzrasyt,tikiuos priims po pora metu,na tiek laukiau su pirmu
nu nu,einu paskaityt kur cia tas futbolo stadionas bus uz mano namo parka jau belekiek metu daro,bet kaip ner taip ner
nu nu,einu paskaityt kur cia tas futbolo stadionas bus uz mano namo parka jau belekiek metu daro,bet kaip ner taip ner
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 21, 21:09)
domkes darzas tai tik liepa nedirba,rugpjuti dirbs pernai liepa,tai i voskonius veziodavau,o siemet lyg jau nepriims.na idomu kaip cia su ta eile darze bus,nes kai gims iskart eisiu uzrasyt,tikiuos priims po pora metu,na tiek laukiau su pirmu
MAtai tavo vienas vaikas jau lanko domeikavos darzeli, vadinas tu turi pirmenybe antrajam. Kadangi mano dvynukai arba eina abu arba ne vienas. Mes laukiam eiles. Vaškoniai nedirba nes tipo pinigu taupymas -šeimų saskaita.
QUOTE(Gija* @ 2010 03 21, 20:45)
Mes uzsirase i Silainiu darzeli, tai mus uztikrino, kad nuo rugsejo galesime eiti, nes sarase 40, o mano Lukas yra 18 vietoje, aisku gaila kad vasara darzelis uzsidaro, na bet jei as iseisiu dirbti, kas dar yra 'ant klaustuko', tai yra mociute, teta kurios pasikeisdamo manau galetu Luka paziureti
i koki darzeli, jei ne paslaptis?
------------------------------------------
domkes darzelyje maziuke uzrasiau tik jai gimus, buvom 142 vietoj