Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

niu dar vaikstau vaikstau,nesprogstu biggrin.gif bet jau galeciau,neissimiegu nakti,visus sonus nuguliu blush2.gif
o kur ten marketo pastate gali kas vykti? g.gif ten parda,skudurynas,sveikatingumo centras ir pastas g.gif
Atsakyti
greitu laiku turesim futbolo stadijona visuomenei prieinamas bus. Bus galima gal ramiai krosiukius pabegiot ar ka nors daugiau. www.krs.lt raso apie tai.,
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 20, 23:46)
na ir as savaji uzrasiau nuo gimimo, tai nezinau kada eiles prieisim, bet as tikrai nesiruosiu moketi 800 lt kad leisciau i miesto darzeli  schmoll.gif  ten ta direktore per daug issivaizdina man bent taip atrodo  ax.gif

o as jau galvojau kad tu ten, nes man kai atveza sako kad kazkur prie mokyklos dar veza i nuosava nama  ax.gif

inguliukui dar nesprogsti? g.gif

kazkokie uzsiemimai vyksta express marketo pastate  cool.gif

o kodel moket tuos 800 lt???

kad buvau tam pastate, tai ten tik skudurynas ir neveikianti seimos klinika g.gif
Atsakyti
800 lt ima miesto darzelis. Bet dar nezinau ar priieme toki isaka. Zodziu skirtingos savivaldybes nepasidalija pinigais. Taiki rajonas nemokes miestu uz jo rajono vaiku prieziura.

DAr naujiena, kad liepos ir rugpjucio men. darzeliai nedirbs. Taigi man "sauni" zinia. Nebezinau nei ka darbdaviui sakyt, neskaitant ir tai kad vaikai karta per menesi serga. Manau kad reiks dirbti ir savo atlyginima atiduot auklei uz prieziura. doh.gif O kadangi pas mane du vaikai tai pigios aukles nerasiu taip lengvai.
Atsakyti
kazkada skelbima maciau kad kviecia ten i kazka lotuliukas.gif neuzsifiksavo kazkaip ax.gif

ir as tiksliai nezinau kaip ten su tais 800 lt bet jei jau reikes imtis tokiu priemoniu, kad nepriims i darzeli tai nezinau ka reiks daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 21, 14:14)
kazkada skelbima maciau kad kviecia ten i kazka  lotuliukas.gif  neuzsifiksavo kazkaip  ax.gif

ir as tiksliai nezinau kaip ten su tais 800 lt bet jei jau reikes imtis tokiu priemoniu, kad nepriims i darzeli tai nezinau ka reiks daryti  doh.gif

kad mano maziuke i domeikavos darzeli nepapuls tai jau 100 %, nesamone kazkokia su tais 800 lt, rasysiu i miesto darzeli prie darbo ir viskas.

o tai ka daryt vasarom su vaikais, juk i darba tai reik, o vaikus kur det blink.gif doh.gif nesamone
Atsakyti
Mes taip pat esam uzsirase i darzeli. Si rudeni tikriausiai nepapulsim dar. Nes siaip pirmenybes jokios neturim. Nes pirmiausia gauna daugiavaikes, vienisos mamos, studentai, bedarbiai ir t.t
Dabar siuo metu vedu vaikus i eigirgalos darzeli. Salia Domeikavos. Kolkas skundu neturiu.
Atsakyti
vienisoms mamoms ir nera lengvatu, nes jei gimimo liudijime irasytas tevas, esi ne vienisa, nesvarbu kad viena vaika augini verysad.gif
Atsakyti
Mes uzsirase i Silainiu darzeli, tai mus uztikrino, kad nuo rugsejo galesime eiti, nes sarase 40, o mano Lukas yra 18 vietoje, aisku gaila kad vasara darzelis uzsidaro, na bet jei as iseisiu dirbti, kas dar yra 'ant klaustuko', tai yra mociute, teta kurios pasikeisdamo manau galetu Luka paziureti g.gif
Atsakyti
domkes darzas tai tik liepa nedirba,rugpjuti dirbs smile.gif pernai liepa,tai i voskonius veziodavau,o siemet lyg jau nepriims.na idomu kaip cia su ta eile darze bus,nes kai gims iskart eisiu uzrasyt,tikiuos priims po pora metu,na tiek laukiau su pirmu smile.gif
nu nu,einu paskaityt kur cia tas futbolo stadionas bus biggrin.gif uz mano namo parka jau belekiek metu daro,bet kaip ner taip ner lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 21, 21:09)
domkes darzas tai tik liepa nedirba,rugpjuti dirbs smile.gif pernai liepa,tai i voskonius veziodavau,o siemet lyg jau nepriims.na idomu kaip cia su ta eile darze bus,nes kai gims iskart eisiu uzrasyt,tikiuos priims po pora metu,na tiek laukiau su pirmu smile.gif
nu nu,einu paskaityt kur cia tas futbolo stadionas bus biggrin.gif uz mano namo parka jau belekiek metu daro,bet kaip ner taip ner lotuliukas.gif

MAtai tavo vienas vaikas jau lanko domeikavos darzeli, vadinas tu turi pirmenybe antrajam. Kadangi mano dvynukai arba eina abu arba ne vienas. Mes laukiam eiles. Vaškoniai nedirba nes tipo pinigu taupymas -šeimų saskaita.
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 21, 20:45)
Mes uzsirase i Silainiu darzeli, tai mus uztikrino, kad nuo rugsejo galesime eiti, nes sarase 40, o mano Lukas yra 18 vietoje, aisku gaila kad vasara darzelis uzsidaro, na bet jei as iseisiu dirbti, kas dar yra 'ant klaustuko', tai yra mociute, teta kurios pasikeisdamo manau galetu Luka paziureti  g.gif

i koki darzeli, jei ne paslaptis? ax.gif

------------------------------------------
domkes darzelyje maziuke uzrasiau tik jai gimus, buvom 142 vietoj doh.gif
Atsakyti