Ai net nezinau. Is pradziu buvau nustebinata, kad saligatviu nebuvo ir daug kur gatvese ju nera. As kaime augau dar mazesniam nei Domeikava, tai saligatviai nutiesti.
Siaip musu gatve neturi ramybes su keturaciu hobistai. Nemalonu net eiti keliu.
Ir siaip kazkada ejau gatve link stoteles nescia budama tai su masina privaziavo girtas vyriskis sesk i masina sako. Sakau aciu nenoriu, tai paskui pradejo kabinetis, spausti prie kelkrastyje esancio griovio. Vaziuot i mane. Gal galvoju visai nesuprato, kad nescia buvau.
Labai jauciuos nesaugi cia. Nepazystu zmoniu, nepazystu kulturos gal tas baisu.
Pakalbejau su kaimyne, kad ir Domeikavos mokykla nera auksto lygio. Visus keturis vaikus leido i Maironio Gimnazija. Net nezinau, kaip vaikus reiks leisti. As tai kaimo mokykla irgi baigus, visko buvo, bet siaip visi mano klasiokai labai daug pasieke.
Cia vienai forumietei irgi parasiau sakydama kad musu vaikai panasaus amziaus tai susitiks vienoj klasei ir pan. O ji tiesiai man atsake kad nesimokys jos vaikai Domeikavos gimnazijoj.
Yra dar keliu smulkmenu kurios gal nepatinka. Bet nekvarsinsiu galvos. Mano mama irgi pakeite gal kokias 4 gyvenvietes kol galiausiai apsistojo tenai kur as uzaugau. Ir atrodo sako atrado savo vieta.