Įkraunama...
Įkraunama...

Domeikavos būsimų ir esamų mamyčių klubas

QUOTE(paggy_bundy @ 2010 03 15, 11:32)
Man ir nestumas nelabai fainas buvo. Gimdyt irgi ne gyvenimo malonumas buvo. Bet uz tad mielai vaikus auginciau iki tol kol jie pradeda vaiksciot. O kai pradejo lakstyt ir mustis tarpusavyje irgi nelengva. Zinau jauciu musis iki tol kol suaugs. Retas atevjas kad brolis ir sesuo nesimusa.

tikra tiesa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggnyte: 15 kovo 2010 - 14:46
sveikutes, kadangi priklausau Domeikavos sen. tai gal priimsite i svecius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 15, 16:38)
sveikutes, kadangi priklausau Domeikavos sen. tai gal priimsite i svecius?  mirksiukas.gif

dar ne vienos neisvarem kiek zinau. Zinoma junkis aktyviau. Papasakok siek tiek apie save. Kur mazdaug gyveni, ką veikiate ir pan. ir zinoma nuomone apie pati gyvenimą domeikavoj.
Atsakyti
Siaip mes gyvename S.B Ginenai, bet priklausome Domeikavos se.. seniau gyvenome Garliavoje, bet ten pardaveme buta ir cia nusipirkome nama. Auginu sunu Luka..Na, jau tuoj bus metai kaip gyvename cia, siaip keista buvo po Garliavos, nes ten toks jau miestelis buvo, salia IKI, sporto klubas, grozio salonas, turbut pasigesiu to visada, tik kad labai norejosi nuosavo namo ax.gif O siaip grazu cia, kur gyvename uz lango matosi pusynas, man grazu cia ir jauku, tik kad visur su masina reikia vaziuoti, na bet priprasiu smile.gif O jus kur isikurusios esate?
Atsakyti
Musu vaikai panasaus amziaus. As ir auginu dvynukus 1 metu ir 9 men. Domeikavoj gyvenu gal 3 metai, bet jauciu kad tai ne mano vieta kur noreciau ilgai gyventi. Gal vieta kur gyvenu nesuteikia daug laisves kiek noreciau. As gyvenu daugiabutyje Parko gatveje. Namas yra tokios bukles kad reiketu renovuot. Siaip musu name kaimynai neblogi. Nera tokiu baisiu asocialiu seimu, visada ramu (isskyrus kitoj gatves puseje nuosave name gyvenantys zmones megejai mano vaikus kelti is pietu miego su savo keturraciais) o šiaip mus kiemas sutvarkytas, nugriebtas visada, zole nupjauta. Ziema visada draugiskai nusikasam sniega, pasibarstome takus. Bet va kaip sakant siela nerimsta ir sako kad tai ne ta vieta.
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 03 13, 17:55)
nu jo nelengvas paskutinis menuo,bet man tik tuo,kad sunkiau judet,siaip tai viskas ciki.. biggrin.gif  aga,visai nedaug liko,pagalvojus,tai jau belekuria diena smile.gif  kaip tau sekes pagimdyt?

mano gimdymas tai kaip gydytoja sake kad neislengvuju, bet as kai neturejau patirties tai man atrode kad taip ir turi buti lotuliukas.gif nesiruose vaikinukas i pasauli, pernesiojau savaite... su ksaitinamaisiais ir epidiuru ir dar po CP ir 18 valandu laukimo pamaciau savo karalaiti bigsmile.gif wub.gif smile.gif
Papildyta:
o man cia kaime patinka as neisivaizduoju kur galeciau kitur gyventi ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 18, 10:28)
mano gimdymas tai kaip gydytoja sake kad neislengvuju, bet as kai neturejau patirties tai man atrode kad taip ir turi buti  lotuliukas.gif nesiruose vaikinukas i pasauli, pernesiojau savaite... su ksaitinamaisiais ir epidiuru ir dar po CP ir 18 valandu laukimo pamaciau savo karalaiti  bigsmile.gif  wub.gif  smile.gif
Papildyta:
o man cia kaime patinka as neisivaizduoju kur galeciau kitur gyventi  ax.gif

oi tikrai, kad gimdymas ne is lengvuju, dziaugiames, kad viskas gerai pasibaige 4u.gif
-------------------------
man irgi cia patinka ax.gif
Atsakyti
Man irgi patinka sitame kaime, tik sakau parduotuviu truksta prie vietos kad butu, bet pati taip pasirinkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 18, 14:30)
Man irgi patinka sitame kaime, tik sakau parduotuviu truksta prie vietos kad butu, bet pati taip pasirinkau  lotuliukas.gif

dar galetu but ir koks sporto klubas ax.gif
Atsakyti
Ai net nezinau. Is pradziu buvau nustebinata, kad saligatviu nebuvo ir daug kur gatvese ju nera. As kaime augau dar mazesniam nei Domeikava, tai saligatviai nutiesti.

Siaip musu gatve neturi ramybes su keturaciu hobistai. Nemalonu net eiti keliu.
Ir siaip kazkada ejau gatve link stoteles nescia budama tai su masina privaziavo girtas vyriskis sesk i masina sako. Sakau aciu nenoriu, tai paskui pradejo kabinetis, spausti prie kelkrastyje esancio griovio. Vaziuot i mane. Gal galvoju visai nesuprato, kad nescia buvau. blink.gif

Labai jauciuos nesaugi cia. Nepazystu zmoniu, nepazystu kulturos gal tas baisu.

Pakalbejau su kaimyne, kad ir Domeikavos mokykla nera auksto lygio. Visus keturis vaikus leido i Maironio Gimnazija. Net nezinau, kaip vaikus reiks leisti. As tai kaimo mokykla irgi baigus, visko buvo, bet siaip visi mano klasiokai labai daug pasieke.
Cia vienai forumietei irgi parasiau sakydama kad musu vaikai panasaus amziaus tai susitiks vienoj klasei ir pan. O ji tiesiai man atsake kad nesimokys jos vaikai Domeikavos gimnazijoj.

Yra dar keliu smulkmenu kurios gal nepatinka. Bet nekvarsinsiu galvos. Mano mama irgi pakeite gal kokias 4 gyvenvietes kol galiausiai apsistojo tenai kur as uzaugau. Ir atrodo sako atrado savo vieta.
Atsakyti
As baigus Domeikavos mokykla ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, o pati atejus is gimnazijos buvau, tai man zymiai labiau patiko cia mokintis ax.gif ir brolis cia mano mokinosi, paskui del sporto perejo i miesta, ir labai gailisi, nes cia mokytojai geresni, nei dabartineje mokykloje... Bet cia tik mano nuomone, kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
na kur vaika leisiu i mokykla tai dar nezinau, dar daug laiko, o ir gal pasikeis daug kas ax.gif o kad i darzeli cia domeikavoje eisim tai tikrai smile.gif as silainiuose uzaugau, na tuo metu buvo gerai... namai mokykla draugai, kiemas viskas vietoje buvo...o paskui issikrausciau ir dabr kad ir kaip bevytu niekur is cia neeisiu lotuliukas.gif

na man neatrode kad labai jau ilgai kankinausi.. tik norejau greiciau susitikti su klecku savo blush2.gif agne, o tu is ugio.lt sauskelnias perki?
Atsakyti