kur pradinge visos?
as vietoj uzeinu paskaitau... bet juk vien atai nesiskalbesiu
tai va,kad nelabai kas cia plepa
na jei uzeitume dazniau tai gal ir kalba butu mes kiurksom namie, ryt gal iki laisves paleksim norisi kazkaip pasizvalgyti, kas toj kaziuko mugek gal buvot kuri?
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 13, 01:05)
na jei uzeitume dazniau tai gal ir kalba butu mes kiurksom namie, ryt gal iki laisves paleksim norisi kazkaip pasizvalgyti, kas toj kaziuko mugek gal buvot kuri?
nea as tai nebuvau,dziaugiuos prie namu nors kiek iseinanti pasivaksciot jau sunkoka tai kai grysi papasakok ka gero matei
siandien buvom proseneles aplankyti... tai ryt gal pavyks nuvaziuoti, inguliukai suprantu tave, na bet jau nebedaug ir beliko kankintis as sakau kad galiu vaika nesioti iki36 savaites, kitas isbraukit pagimdyt ir galiu bet tas paskutinis menuo man buvo kaip koks kosmaras, tas nerangumas skausmas, jegu neturejimas uoj net nenoriu prisiminti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 13, 19:37)
siandien buvom proseneles aplankyti... tai ryt gal pavyks nuvaziuoti, inguliukai suprantu tave, na bet jau nebedaug ir beliko kankintis as sakau kad galiu vaika nesioti iki36 savaites, kitas isbraukit pagimdyt ir galiu bet tas paskutinis menuo man buvo kaip koks kosmaras, tas nerangumas skausmas, jegu neturejimas uoj net nenoriu prisiminti
nu jo nelengvas paskutinis menuo,bet man tik tuo,kad sunkiau judet,siaip tai viskas ciki.. aga,visai nedaug liko,pagalvojus,tai jau belekuria diena kaip tau sekes pagimdyt?
labas vakarelis,
bandysiu karts nuo karto isitraukti i pokalbi.
bandysiu karts nuo karto isitraukti i pokalbi.
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 03 13, 22:31)
QUOTE(*mozyle* @ 2010 03 13, 18:37)
as sakau kad galiu vaika nesioti iki36 savaites, kitas isbraukit pagimdyt ir galiu bet tas paskutinis menuo man buvo kaip koks kosmaras, tas nerangumas skausmas, jegu neturejimas uoj net nenoriu prisiminti
o as galeciau pagimdyt kad ir 5 vaikus, tik kad nesciai nereiketu but
QUOTE(aggnyte @ 2010 03 15, 11:26)
o as galeciau pagimdyt kad ir 5 vaikus, tik kad nesciai nereiketu but
Man ir nestumas nelabai fainas buvo. Gimdyt irgi ne gyvenimo malonumas buvo. Bet uz tad mielai vaikus auginciau iki tol kol jie pradeda vaiksciot. O kai pradejo lakstyt ir mustis tarpusavyje irgi nelengva. Zinau jauciu musis iki tol kol suaugs. Retas atevjas kad brolis ir sesuo nesimusa.