mozyle,o koks tavo vardas?
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 18, 18:14)
mozyle,o koks tavo vardas?
as juste, o kuo tu vardu?
Papildyta:
vakar sumasciau su ignu nuvaryt iki ekspreso nu ir ka jus manot??? iki parduotuves pirmyn ir atgal gavosi ė0 mini ir taip nusikaliau vos vezima pastumiau
QUOTE(*mozyle* @ 2010 02 19, 11:00)
as juste, o kuo tu vardu?
Papildyta:
vakar sumasciau su ignu nuvaryt iki ekspreso nu ir ka jus manot??? iki parduotuves pirmyn ir atgal gavosi ė0 mini ir taip nusikaliau vos vezima pastumiau
Papildyta:
o tu sese neturi? as inga. nesupratau kiek tau cia gavos iki marketo parasei e0
nea, sesiu neturiu. nu joa iki to paties
QUOTE(*mozyle* @ 2010 02 19, 16:12)
nea, sesiu neturiu. nu joa iki to paties
galvoju,kas tu cia tokia o mokeis musu mokykloj?
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 02 19, 13:55)
galvoju,kas tu cia tokia o mokeis musu mokykloj?
nea nesimokiau as cia tik 7metai gyvenu ir mazai ka zinau
QUOTE(*mozyle* @ 2010 02 20, 10:33)
nea nesimokiau as cia tik 7metai gyvenu ir mazai ka zinau
mm
o tu turbut jau senai cia gyveni?
ale kur visos kitos domeikavietes dingusios?
QUOTE(*mozyle* @ 2010 02 22, 09:14)
pusnyse braido
Laba diena,
kazkaip jau man jauciasi pavasaris. Kitokia saule jau sviecia, skaistesnes, sviesesne.
Va turiu klausimeli, gal neries g. daug kas vaiksto su suniukais? Man kazkaip liudna vienai visai.
kazkaip jau man jauciasi pavasaris. Kitokia saule jau sviecia, skaistesnes, sviesesne.
Va turiu klausimeli, gal neries g. daug kas vaiksto su suniukais? Man kazkaip liudna vienai visai.
QUOTE(vasarė @ 2010 02 22, 08:39)
pusnyse braido
nu kad sniego sociai tai cia faktas noriu vasarossssss
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 02 22, 13:53)
Laba diena,
vau koks jau didelis grazuolis
vaiksto cia nemazai su didesniais ir mazesniais