Tikriai maniau, kad yra, beveik desimt metu turejau drauge, artima,sava iki kaulu smegenu. Maniau ir susensime drauge. Ir mano santuoka pradejo mus skirti, gal as ir klystu, bet man adrodo, kad drauge man pavydejo, nes kaip ir kiekviena moteris norejo to vienintelio, seimos, vaiku. Veliau atsirado ir jos gyvenime zmogus, kuris mus isskyre galutinai. Labiausiai skaudu, kad dar buvo tik kelis kartus maciusi, o kai mes sukonfliktavom, pasirinko ji, o ne mane, nors jis pasielge tikrai kaip chamas, ir as savo vyra buciau tokioje situacijoje pastaciusi i vieta, nes manau taip chamiskai elgtis su moterim nedera. Manau suveike baimes faktorius, gal bijojo, kad paliks jei ka pasakys. nezinau, bet jau ir nebesvarbus....dabar jau daug metu praejo ir tai manes jau nebeuzgauna. anksciau daznai prisimindavau musus santykius ir manau klydusi- nebuvom mes sielos drauges, siaip geros drauges, nes sielos draugai atlaikytu viska. Bet turiu nuostabu vyra, puikia mama ir jie man kompensuoja prarasta rysi su drauge.
Turiu as tris drauges,kurias vadinu paciom geriausiom.Esam pazistamos virs 10 metu. Jau kuri laika mus skiria labai dideli atstumai,bet iki siol palaikom rysius,pasipasakojam,bet ar jas as galiu vadinti sielos draugem-nezinau...gal tik viena.
Tikriausiai be pagalvojimu ka sakyt,kaip elgtis galiu tik prie savo vyro.
Tai jis ir bus paciausias sielos draugas
Bet nematau tame problemos- gerai,kad turiu bent viena
Tikriausiai be pagalvojimu ka sakyt,kaip elgtis galiu tik prie savo vyro.
Tai jis ir bus paciausias sielos draugas

Bet nematau tame problemos- gerai,kad turiu bent viena

mano vienas tikras sielos draugas - mano vaikinas

esu panaši į temos autore, perdaug geros širdies visiem padėsiu jei galėsiu net didžausiam priešui, na durnai jo bet kažkodėl esu tokia... pati esu net keliem žmonėms kurie man gali išsipasakoti ir žinos, kad aš nepasmergsiu, o jei galėsiu ir patarsiu... daug draugių neturiu , bet yra kelios viena yra tikrai artima su ja esu kažkada sakius jog net juodžiausia akimirka prajuokintu, su ja jaučiuos l. gerai . tik va susitinkam gan retai... aš sukuriau šeima ji išvažiavo į kitą miestą kai paskaitos buna susitinkam paplepam išsikalbam už visus metus
ir ji kartais atvažuoja pas mane. sutinku kad atstumas atšaldo, bet jei tikras draugas liks kartu. Šiaip nuo vaikystės iš draugių aš jai vienintelė esu likus. mano visos draugės yra gan stiprios asmenybės ištikro sunkaus chartakterio, bet man jos patinka tikraio smagu su tokiom, bet jų antrom pusėm būti nenorėčiau
liūdna, kad šiemet jau ir mokslus baigsiu ir susitikimai sumažės...
bet aš labai sunkiai susirandu nauju draugių ,o norisi juk mano tikrosios draugės yra gan toli. reikia ir man turėt su kažko dar ir po pardotuves pasilakstyti kavines ar kirpyklas...

bet aš labai sunkiai susirandu nauju draugių ,o norisi juk mano tikrosios draugės yra gan toli. reikia ir man turėt su kažko dar ir po pardotuves pasilakstyti kavines ar kirpyklas...

QUOTE(Spangalytė @ 2010 01 21, 21:54)
Tikriai maniau, kad yra, beveik desimt metu turejau drauge, artima,sava iki kaulu smegenu. Maniau ir susensime drauge. Ir mano santuoka pradejo mus skirti, gal as ir klystu, bet man adrodo, kad drauge man pavydejo, nes kaip ir kiekviena moteris norejo to vienintelio, seimos, vaiku. Veliau atsirado ir jos gyvenime zmogus, kuris mus isskyre galutinai. Labiausiai skaudu, kad dar buvo tik kelis kartus maciusi, o kai mes sukonfliktavom, pasirinko ji, o ne mane, nors jis pasielge tikrai kaip chamas, ir as savo vyra buciau tokioje situacijoje pastaciusi i vieta, nes manau taip chamiskai elgtis su moterim nedera. Manau suveike baimes faktorius, gal bijojo, kad paliks jei ka pasakys. nezinau, bet jau ir nebesvarbus....dabar jau daug metu praejo ir tai manes jau nebeuzgauna. anksciau daznai prisimindavau musus santykius ir manau klydusi- nebuvom mes sielos drauges, siaip geros drauges, nes sielos draugai atlaikytu viska. Bet turiu nuostabu vyra, puikia mama ir jie man kompensuoja prarasta rysi su drauge.
Panasi situacija, tiksliau pirma dalis - kad mano santuoka pradejo mus skirti, pavydas ir verkslenimas kad pačiai taip nėra.
Turejau sielos drauga, su kuriuo galejau bendrauti,bet kokiomis temomis, issipasakoti, jis mane paguosdavo, isklausydavo. Bet jo jau nebera tarp musu... Ir man begalo del to sunku, truksta jo labai, bet tikiu,kad mes dar susitiksim,kada nors...gal ne siam pasauli, dar tiek dauk dalyku kartu nenuveikta, tiek dauk dalyku neaptarta.....
QUOTE(ClearStory @ 2010 01 19, 21:00)
"Sielos istorijos". (Kolkas jos paskolintos, tačiau atkapstyčiau tikslius duomenis, jei tik susidomėsit, klauskit)
kaip si knyga? noreciau daugiau apie ja isgirsti

o kas liecia sielos draugus...MB man yra vyras, vaiku tevas, meiluzis, draugas, bet nera tas zmogus kuris zino apie mane nuoga tiesa. Mano nuomone sielos draugas tai toks zmogus, kuriam gali atsiverti visiskai, tik yra didelis pavojus, kad gali buti isduotas o tada pamoka bus visam gyvenimui.Mano atveju savo sielos duru nebeatidarau jau niekam

QUOTE(laurytux @ 2010 02 01, 17:15)
kaip si knyga? noreciau daugiau apie ja isgirsti
o kas liecia sielos draugus...MB man yra vyras, vaiku tevas, meiluzis, draugas, bet nera tas zmogus kuris zino apie mane nuoga tiesa.

o kas liecia sielos draugus...MB man yra vyras, vaiku tevas, meiluzis, draugas, bet nera tas zmogus kuris zino apie mane nuoga tiesa.
Knygos autorius Gary Zukav "Sielos istorijos"

Tai viena knygų labai paprastai, iliustruotai papasakojančių kas vyksta ir kokiais saitais susaistyti žmonės, vadinami sielos draugais. Kaip tokį ryšį atpažinti, ko iš jo tikėtis, kaip tai veikia.
Iš savo praktikos sakau, kad norint tapti sielos draugais, tai reikia išsiukdyti kartu su artimu žmogumi. Tam, kad vienodai įsivaizduotumėte, kad tai yra ir siektumėte telepatinių ryšių, energetinės sąveikos... Patikėkit, tai tampa jau netik kūnišku ryšiu, o visiška kito pajauta. Todėl būtina tobulėt kartu, kad nebūtum apšaukta ragana su savo haliucinacijom

Taigi sielos draugystė "į vienus vartus" negalima. Todėl nežinau, bijoti to nereikia. Nusivylimai čia galimi tik tada, jei pats sau įteigi, kad turi sielos draugą, bet pasirodo jis nuvylė, todėl toks nebuvo. Tačiau tikrasis sielų ryšys yra jau aukštesnis lygis, ateinantis po išbandymų, kurie užtikrino pasitikėjimą.
Žodžiu tai nėra atlapaširdiškas savęs atvėrimas, tai - ryšys. Žinoma visiškas sąžiningumas čia būtinas. Ir ilgi pokalbiai.... Žodžiu dažnai naktys pašvenčiamos būtent jiems

QUOTE(laurytux @ 2010 02 01, 16:15)
MB man yra vyras, vaiku tevas, meiluzis, draugas, bet nera tas zmogus kuris zino apie mane nuoga tiesa. Mano nuomone sielos draugas tai toks zmogus, kuriam gali atsiverti visiskai, tik yra didelis pavojus, kad gali buti isduotas o tada pamoka bus visam gyvenimui.

Sielos draugu esu pavadinusi tik vieną žmogų savo gyvenime- tai mano vaikystės draugas. Esam pažįstami jau daugiau nei 15 metų

Turiu sielos draugę, mes lyg viena ta siela
Mąstome vienodai, pamegiai panašūs, daug kas sutampa
Tikiuosi visam laikui tokia draugystė