Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

sveikos user posted image .. pagaliau ir as... senokai bebuvau... darbai ir visokie rupesciai kaip sniegas uzvirto ax.gif ...
Lawrute tavasis "blackberry Boy" labai superinis darbelis.. spalvytes dera ir rankytes murzini antapsaudukai... nu labai labai mielas darbelis...

noreciau pasveikinti visas su prajusiom kaledom ir atriaumojanciais ir atskubanciais naujais metais user posted image ...
linkiu visoms daug pritrenkianciu scrabuku, Kūrybinių minčių , lengvos Laimės rankos, stiprios sveikatos ir džiugios šventinės nuotaikos.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 31 gruodžio 2009 - 13:55
* Naujas mano skrebukas čia. (komentaruose išverčiau į lietuvių k.) mirksiukas.gif
(tik l.l nevykęs skenavimas kadangi toj vietoj kur gėlė ir medis tiek iškilimų kad matosi šešėlis...bet bendras vaizdas aiškus. Dar noriu padėkoti vasara gimusiai už nuostabias nertas gėlytes kurias iki šiol panaudoju wub.gif )
*Lawrute: tavo vyrai tokiais tempais skrebina, o tu? lotuliukas.gif neatsilik ax.gif Sunku tikėti kad naujokai bet tokį thumbup.gif suvokimą turi skrebui...žaviuosi 4u.gif
*Gadriuke: žalia spalva ir Scrabble žaidimo raidės mano silpnybė wub.gif
*shrekiuke: nėra skrebe tai kas nereikalinga mirksiukas.gif ...viskas turi savo paskirtį, tik reikia matyti "naujom akim"...aš skrebuose panaudoju šukšlytes: maišelius nuo svogūnų, česnakų, kartoną dėžių, pakuotes. Neprisipirk daug. Gali nusipirkti akvarelės popieriaus ir pati pasidaryti raštuotą popierių. MB man padarė 16x16 colių lentą ant kurios montuosiu akvarelės popierių ir gretu laiku pasidarysiu savo pačios tapytų ir pieštų raštuotų popierių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 gruodžio 2009 - 17:19
Niu Scrapuke, jeigu jau per Naujus darbuojies, tai tikrai per visus ateinancius metus pridarysi daaaaaug daaaaaaaug skrebuku smile.gif))) Ir suteiksi daug dziaugsmo musu akytem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitaliste @ 2009 12 31, 11:32)
Niu Scrapuke, jeigu jau per Naujus darbuojies, tai tikrai per visus ateinancius metus pridarysi daaaaaug daaaaaaaug skrebuku smile.gif))) Ir suteiksi daug dziaugsmo musu akytem smile.gif

neaaa, ne per Naujuosius darbuojuos...sis skrebukas buvo neperseniausiai padarytas tik pagaliau pasiruosiau ikelti kadangi MB namuose tai galiu ilgiau prie kompo pasedeti mirksiukas.gif .
Tikiuosi daug dazniau skrebinti 2010 m.... spesiu jum pabosti (jei jau nepabodau biggrin.gif )

Su Naujais Metais sveikinu visas skrebukes ir skreba palaikancias...linkiu dauug kurybiniu minciu, artimo bendravimo su muza, ir dagu nauju skrebo geriu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 gruodžio 2009 - 19:02
visas mergaites su Naujais metais clap.gif essen.gif alc.gif 000059.gif group.gif wink_3.gif
Atsakyti
Visas (ir visus) su jau uz slenkscio laukianciais Naujaisiais!!!!! newyear.gif clap_1.gif
Atsakyti
Visas skrebukes ir skrebukus su naujaisiais metais!!! Daug kurybiniu ideju!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Visas darbštuolytes su NAUJAIS METAIS!

O čia mano pirmieji skrebukai ir atvirukai:
http://public.fotki....a/scrapbooking/
ir
http://public.fotki....vita/atvirukai/

Jūsų teismui smile.gif
Atsakyti
Merginos visas jus su Naujais Tigro metais, tegul jis jums atneša daug kurybinių minčių ir dar daugiau išradingumo smile.gif

Dabar klausimas: tas nuostabias raideles jūs pjaustotės pačios? Ar turite prisipirkę visokiausių raidžių?
Atsakyti
naujaisiais metais linkiu visoms ( ir sau biggrin.gif ) daugybe kuribiniu ideju ir laiko visoms joms igyvendinti mirksiukas.gif
Su Naujaisiais jus, mielosios wub.gif
Atsakyti
Su naujais merginos 4u.gif 4u.gif

user posted image

mama32 :)sveika prisijungus prie skrebinanciu burio thumbup.gif labai grazsu tavo albumelis, ir skrebukai ir atvirukai smile.gif super 4u.gif grazi pradzia... laiksim tolesniu darbeliu

Scrapuke - kazkaip ir ytariau kad susipainiojau jus... ant MB skrebuku kairiame apatiniame kampe yra uzrasai made by JuoKaz du is triju PRAKAITUOK skrebuku yra mano daryti smile.gif

Shrekiuke smile.gif smagu kad nori pradeti uzsiimti skrebinimu smile.gif kursai tikrai nera butini smile.gif visos merginos ismoko cia internete - terekia klausti smile.gif ir bandyti... ader tikrai labai teis, ir jos darbai ta paty kalba smile.gif
Atsakyti
*Su Naujaisiais visas smile.gif Smagus skaitmenos pasveikinimas Lawrute wub.gif
*Shrekiuke: raides iškirsti/pjaustyti dauguma merginų čia turi Quickutz Silhouette, aš Quickutz Revolution, dar kelios Making Memories Slice, paskui dar yra Spellbinders. Taip pat gali štampuoti raides ir jas išsikirpti. Bet taip pat aš neatsisakau chipboard/kartoninių raidžių bei įvairių kitų lipdukų...nors man visapusiška skrebo manija biggrin.gif
mama32: šaunuolė 4u.gif labai patiko Kalėdinis skrebas wub.gif ...atvirukai ne mano žanra ax.gif tai retai komentuoju.
Atsakyti