Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(filmukas @ 2009 12 30, 06:34)
pradedu dometis ir as siais rankdarbiais, jau isigyjau figurines zirkles, skilamusi idomu:) po nauju manau kibsiu i darbus ir prisijungsiu i jusu buri:)

kaip dziugu musu gretos dideja group.gif. Lauksim skrebuku!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 gruodžio 2009 - 16:08
tikrai labai smagu matyti didejancias skrebinanciu gretas smile.gif

o musu namuose vyksta toks pasikeitimas smile.gif skrebina vyrai smile.gif pristatau pora savo MB darbeliu smile.gif

user posted image

user posted image

daugiau foto ir susistemintos informacijos apie vyru skrebinima smile.gif latteroom sudejau keleta nuorodu, kurias merginos buvo ymetusios senesnese skrapbookingo temose apie vyru skrebinima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 30 gruodžio 2009 - 17:57
koks saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Retai terašau temoj, tačiau seku ją ir grožiuosi jūsų skrebukais. smile.gif Tad sveikinu su šventėm. Gausių SB priemonėm, ir, svarbiausia, kūribingų metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 30 gruodžio 2009 - 19:37
Lawrute, aš be žado...pas tave namie vien talentai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciu merginos smile.gif
talentai tai tikrai smile.gif mazasis irgi skrebina smile.gif ant drabuzeliu smile.gif uogiene, sriuba ir flomasteriais, nugriebes is brolio smile.gif

Jusstess panasu kad priemoniu dabar tikrai reikes kur kas daugiau wink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 30 gruodžio 2009 - 22:38
Lawrute, wow bigsmile.gif tikras saunuolis TB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 12 30, 18:56)
tikrai labai smagu matyti didejancias skrebinanciu gretas smile.gif

o musu namuose vyksta toks pasikeitimas smile.gif skrebina vyrai smile.gif pristatau pora savo MB darbeliu smile.gif

daugiau foto ir susistemintos informacijos apie vyru skrebinima smile.gif latteroom sudejau keleta nuorodu, kurias merginos buvo ymetusios senesnese skrapbookingo temose apie vyru skrebinima smile.gif

As apakusi, nerealiai grazu ir skoninga wub.gif
prie progos idedu savo silta pavasariskai sventini sveikinima ax.gif
Krastukai apsiuvineti ,bet ziuriu nelabai matosi
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gadriuke - labai subtilus atvirukas-vokelis smile.gif
man labai patiko kampu nuapvalintojas wub.gif labai noreciau tokio smile.gif ir alfabetas toks koks man patiktu - cia pirktas ar spausdinai?

nu ir vinukai tokie grazus - varinukai bet suploti smile.gif kur tu priemones perki? 4u.gif jei ne paslaptis smile.gif

Aciu merginos uz gerus zodzius MB smile.gif Jis sake kad cia tikrai nebus jo pirmi ir paskutiniai darbai smile.gif dar jy ykalbejau padaryti bendra projekta musu draugams, kurie kaituoja (jegos aitvaru sportas) dovanas... iskepem 3 vasariskus krebukus smile.gif as pora Juozas viena smile.gif bet velgi neleido man ysiterpti mirksiukas.gif daugiau notrauku s detalemis is arciau latteroom

Loliukai paklijuoti ant kartoniuko, ykaltos akutes ir yverta virvele pakabinimui:) MB labai pamego BIG-BITA

user posted image

user posted image

user posted image

Smagios nauju metu sventes smile.gif ir isipildanciu planu naujiems metams smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 31 gruodžio 2009 - 08:40
Dekui 4u.gif
Kampuku skylamusis tai cia pirktas, o visa kita is UK parsiusta.
Turiu nemazai ir raideliu ir kniedziu, jei reikia - kreipkis wink.gif
Atsakyti
Merginos smile.gif Labai gražu ir grožiuosiu jūsų darbeliais, seniai svaigstu, bet vis kažkaip pagailėdavau pinigėlių šiam dalykui. Dabar kažkaip visai ir nebegaila pasidarė, nes laukiam antro leliuko, o kiek dar mano pirmos panelės nuotraukų yra. Tai užsimaniau susitvarkyti... Bet norėčiau jūsų paklausti gal kuri iš jūs veda scrapo kursus, noriu į kursus vien tam, kad neprisipirkčiau nereikalingų daiktų, kurių buvau prisipirkusi dekupažui smile.gif
Jei nevedat gal galit parekomenduot gerą žmogu. Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
sveikutes, po pertraukeles.
Lawrute, as suzaveta thumbup.gif

mano kepykloj vis dar kepa albumelis, beliko tris menesius padaryt iki sios dienos ir galima bus parodyt. o dar eilej pora zieminiu nuotrauku laukia.
sheriuke, as irgi is pradziu norejau kursus palankyt, bet veliau nusprendziau pasitelkti visagali interneta. daug vaizdines informacijos radau youtube. be to supratau, kad pradedanciam tikrai nereikia daug priemoniu, uztenka zirkliu, popieriaus, kliju ir noro biggrin.gif o veliau jau prireike ir sio ir ano, bet istiesu ir dabar neturiu daug tu priemoniu, daugiausia naudoju tai ka randu namuose arba siuvimo parduotuvej.
Atsakyti