Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Pristatau naują skrebuką ir tuo pat Mariuko pirmas nuotraukas smile.gif --mano partneris: mama skrebina, o vaikas fotografas biggrin.gif thumbup.gif
Pavadinimas: "4 metukų fotografas"
čia

*su Šv. Kalėdom sveikinu visas skrebukes ir skrebą palaikančias 4u.gif
Atsakyti
Su Sventem, mergytes wink.gif

Santarves, artumo ir suvokimo, kokie brangus esantys salia wub.gif

Scrapuke na ir saunuolis tavo dickis thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu jums, visos skrepukės, kantrybės, kūrybinio polėkio ir nenuilstančios iniciatyvos plečiant šį skrebinimo virusą sekančiais metais ir tikiuos, kad mūsų gretos didės, kaip ir darbelių kiekis. wink.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Linkiu jums, visos skrepukės, kantrybės, kūrybinio polėkio ir nenuilstančios iniciatyvos plečiant šį skrebinimo virusą sekančiais metais ir tikiuos, kad mūsų gretos didės, kaip ir darbelių kiekis.   

thumbup.gif pasakyta drinks_cheers.gif
dar dadėsiu-- viliuosi kad mūsų SB temos pasyvios skaitytojos ir skrebo gerbėjos prisistatytų ir rastų savyje drąsos parodyti savo pirmuosius skrebukus (dažnai matau kad daug kas skaito mūsų temą mirksiukas.gif ...ir šiaip...kilo toks labiau apklausai tinkamas klausimas: jei esate pasyvi SB temos skaitytoja--kas Jum stabdis skrebinimo pradžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 gruodžio 2009 - 07:08
Su Šventėms visas, aš paskaitinėju šią temą, tai mano stabdis - laiko stoka ir baimė įsigyti dar vieną rankdarbiavimo "ligą" smile.gif Jau dabar naktim kartais "dirbu nesamones" anot mb, o jei dar ir su "popieriukais" pradėčiau, tai ko gero iš namų išvarytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Su šventėm skrebukės 4u.gif
Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo mirksiukas.gif
Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti blush2.gif
čia
ir dar pasirodyti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 28 gruodžio 2009 - 09:13
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 10:08)
Su šventėm skrebukės  4u.gif
Linkiu pačių slapčiausių svajonių išsipildymo  mirksiukas.gif
Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti  blush2.gif
čia
ir dar pasirodyti čia

kuo nuosirdziausiai sveikinu, verti prizo 4u.gif Lauksim fotosesijos nuotraukeliu bigsmile.gif

P.S. Norvegija sarase pirma kur norim nuvykti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 02:08)
čia
ir dar pasirodyti čia

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif
Ši nuotrauka man matyta ir tikrai mane "užkabino" iš pirmo žvilgsnio...niu, netgi tokia "pasteliška" fono atžvilgiu, ir darmatau kad tuos skaitmenos rėmelius puikiai panaudojai....tikrai verta prizo.
Atsakyti
Sanrita thumbup.gif
puikios nuotraukos, nuostabios atostogos thumbup.gif
dabar tik ir skrebint tokias nuotraukas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Su jau praejusiomis, ir artejanciomis sventemis!
Linkiu, kad ateinancius metus lydetu muzos, ir turetume daugybe nauju darbeliu! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2009 12 28, 09:08)
čia
ir dar pasirodyti čia

Sveikinu! Labai faina nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif

Atsakyti
pradedu dometis ir as siais rankdarbiais, jau isigyjau figurines zirkles, skilamusi idomu:) po nauju manau kibsiu i darbus ir prisijungsiu i jusu buri:)
Atsakyti