Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

*Šio vakaro greitukas sukurptas su atliekom kurios liko ant darbastalio mirksiukas.gif ( komentaruose palikau vertimą į lietuvių k.)
čia
Atsakyti
Scrap8, tu tiesiog fenomenali wub.gif
Atsakyti
Scrap8, puikus įrodymas, kad nebūtina daug prekių iškart. thumbup.gif Darbelis - puikiai...
Atsakyti
Bet cia reikia didelio idirbio, kad galetum taip staigiai is atlieku sumesti LO thumbup.gif
As dar toje stadijoje, kai man reikia bent savaites vienam puslapiui, ir kaip kazkada Relija sake, popieriu gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visom už įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*O dėl popieriukų taupymo, tai aš jau pasigydžiau nuo to biggrin.gif ...manau tai naujokų simptomas...man jie gražesni kada esa panaudojami skrebe o ne taupomi "cieli".
Greit man susimeta skrebukai kadangi apriboju sau laiką skrebinimui- pavyz. anksčiau skirdavau beveik visą vakarą kol viską apžiūrėdavau, išsitraukdavau, pavartydavau,... o dabar skiriu tam 5 min. ir pasitikiu savo pirmais įgūdžiais. Rezultatas mane patenkina vienodai--ar rinkausi viską per 5 min. ar visą vakarą.
*o dėl savo rankų rašto ir šriftų...man manasis irgi nelabai patinka, bet...bandau kuo dažniau panaudoti kadangi darbeliui duoda daugiau savos "sielos", ir vaikam galbūt bus artimiau žiūrėti į mano skrebus kurie rašyti savu raštu.
Atsakyti
kristi, koks smagus LO'liukas thumbup.gif Toks spalvingas, nuotaikingas ir netradicin4s formos thumbup.gif

Žiurbuti, nu koooks meškis... wub.gif Neįsivaizduoju, kaip įmanoma paprastomis rankomis sukurti tokį nuostabumą... sujaudino... wub.gif

Atsakyti
As irgi tikiuosi isaugti is grozejimosi popieriukais amziaus smile.gif
Atsakyti
kapitaliste, iš tokio amžiaus išaugi tik tuomet, kai pradedi karpyti popieriukus. Iš pradžių procedūra gali būti skausminga, ypač, kai sugadini vieną kitą popieriuką, bet vėliau karpymas ima teikti nenusakomą džiaugsmą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 18, 17:56)
Idomus tie projektukai, bet ir man butu baisu, kad gali kantrybes nepakakti... Va, menesi gal ir istempciau... Butu labai idomu pamatyti tavuosius, Aasta, to projekto darbelius  4u.gif

poster_offtopic.gif Negaliu nepasigirt (na, as nepataisoma) - mano siutas meskis cia

Neapsakomas grozsis wub.gif
Atsakyti
Mano kaledine dovana MB - dekoruotas kalendorius smile.gif
user posted image
Atsakyti
Agneja, labai stilingas kalendorius. Toks tikrai vyriškas thumbup.gif
Atsakyti
Agneja, fantastiškai gražus kalendorius blink.gif wub.gif

Mergytės, noriu jus visas pasveikinti Kalėdų proga... newyear.gif

Kartais pasaulis telpa paukščio snape, meilė – ašaroje, išsigelbėjimas – šypsenoje, o Kalėdų tyla – mažo angelo muzikoje arba kaimo bažnytėlės langų šviesoje...
Šiltų, jaukių Kalėdų ir pilnų darbų, idėjų Naujųjų Metų!

Atsakyti