*Šio vakaro greitukas sukurptas su atliekom kurios liko ant darbastalio ( komentaruose palikau vertimą į lietuvių k.)
čia
Scrap8, tu tiesiog fenomenali
Bet cia reikia didelio idirbio, kad galetum taip staigiai is atlieku sumesti LO
As dar toje stadijoje, kai man reikia bent savaites vienam puslapiui, ir kaip kazkada Relija sake, popieriu gaila
As dar toje stadijoje, kai man reikia bent savaites vienam puslapiui, ir kaip kazkada Relija sake, popieriu gaila
Ačiū visom už įvertinimus
*O dėl popieriukų taupymo, tai aš jau pasigydžiau nuo to ...manau tai naujokų simptomas...man jie gražesni kada esa panaudojami skrebe o ne taupomi "cieli".
Greit man susimeta skrebukai kadangi apriboju sau laiką skrebinimui- pavyz. anksčiau skirdavau beveik visą vakarą kol viską apžiūrėdavau, išsitraukdavau, pavartydavau,... o dabar skiriu tam 5 min. ir pasitikiu savo pirmais įgūdžiais. Rezultatas mane patenkina vienodai--ar rinkausi viską per 5 min. ar visą vakarą.
*o dėl savo rankų rašto ir šriftų...man manasis irgi nelabai patinka, bet...bandau kuo dažniau panaudoti kadangi darbeliui duoda daugiau savos "sielos", ir vaikam galbūt bus artimiau žiūrėti į mano skrebus kurie rašyti savu raštu.
*O dėl popieriukų taupymo, tai aš jau pasigydžiau nuo to ...manau tai naujokų simptomas...man jie gražesni kada esa panaudojami skrebe o ne taupomi "cieli".
Greit man susimeta skrebukai kadangi apriboju sau laiką skrebinimui- pavyz. anksčiau skirdavau beveik visą vakarą kol viską apžiūrėdavau, išsitraukdavau, pavartydavau,... o dabar skiriu tam 5 min. ir pasitikiu savo pirmais įgūdžiais. Rezultatas mane patenkina vienodai--ar rinkausi viską per 5 min. ar visą vakarą.
*o dėl savo rankų rašto ir šriftų...man manasis irgi nelabai patinka, bet...bandau kuo dažniau panaudoti kadangi darbeliui duoda daugiau savos "sielos", ir vaikam galbūt bus artimiau žiūrėti į mano skrebus kurie rašyti savu raštu.
kristi, koks smagus LO'liukas Toks spalvingas, nuotaikingas ir netradicin4s formos
Žiurbuti, nu koooks meškis... Neįsivaizduoju, kaip įmanoma paprastomis rankomis sukurti tokį nuostabumą... sujaudino...
Žiurbuti, nu koooks meškis... Neįsivaizduoju, kaip įmanoma paprastomis rankomis sukurti tokį nuostabumą... sujaudino...
As irgi tikiuosi isaugti is grozejimosi popieriukais amziaus
kapitaliste, iš tokio amžiaus išaugi tik tuomet, kai pradedi karpyti popieriukus. Iš pradžių procedūra gali būti skausminga, ypač, kai sugadini vieną kitą popieriuką, bet vėliau karpymas ima teikti nenusakomą džiaugsmą.
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 18, 17:56)
Idomus tie projektukai, bet ir man butu baisu, kad gali kantrybes nepakakti... Va, menesi gal ir istempciau... Butu labai idomu pamatyti tavuosius, Aasta, to projekto darbelius
Negaliu nepasigirt (na, as nepataisoma) - mano siutas meskis cia
Negaliu nepasigirt (na, as nepataisoma) - mano siutas meskis cia
Neapsakomas grozsis
Mano kaledine dovana MB - dekoruotas kalendorius
Agneja, labai stilingas kalendorius. Toks tikrai vyriškas
Agneja, fantastiškai gražus kalendorius
Mergytės, noriu jus visas pasveikinti Kalėdų proga...
Kartais pasaulis telpa paukščio snape, meilė ašaroje, išsigelbėjimas šypsenoje, o Kalėdų tyla mažo angelo muzikoje arba kaimo bažnytėlės langų šviesoje...
Šiltų, jaukių Kalėdų ir pilnų darbų, idėjų Naujųjų Metų!
Mergytės, noriu jus visas pasveikinti Kalėdų proga...
Kartais pasaulis telpa paukščio snape, meilė ašaroje, išsigelbėjimas šypsenoje, o Kalėdų tyla mažo angelo muzikoje arba kaimo bažnytėlės langų šviesoje...
Šiltų, jaukių Kalėdų ir pilnų darbų, idėjų Naujųjų Metų!