Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Butu labai idomu pamatyti tavuosius, Aasta, to projekto darbelius 

as irgi labai laukiu aastos mini albumo "December Daily" bigsmile.gif
meskis cia

einu pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 12 18, 16:11)
Dėkui merginos už įvertinimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Čia spėju yra Ali Edwards projektas čia daugiau info. Padarai nuotrauką(as) ir puslapį kiekvienai Gruodžio mėn. dienai. Aš panaššų projektą dariau "1 savaitės mini albumą"--ta pati koncepsija mirksiukas.gif .

O aš bandau save įkalbėti daryti Project 365...t.y fotografų projektas padaryti po nuotrauką kiekvieną dieną visiem metam. Priverčia labiau "atidaryti akis" ir matyti kasdienybės nuostabius momentus. Bet....bijau save nuvilti ir nesugebėti dabaigti šio projekto...jaučiu kad aptingsiu ir nustosiu fotografuoti. Projektas 365 labai daug sekėjų turi, yahoo grupė, flicr, ir t.t

Kalbant apie Ali Edwards, gal zinote, kas per fontas, kuri ji naudoja zodyje "december" (ir ne tik, daug pas ja tokio rasto)? Man labai grazus... wub.gif
Atsakyti
Kai pabaigsiu, nufotografuosiu ir pasirodysiu ax.gif
Scrapuke, as irgi gundziausi su 365, bet galvoju, kad nesugebeciau. jau dabar pastebejau, kad kai kurios dienos tokios vienodos ir nuobodzios, kad tiesiog nera ka iamzinti. bet kazkaip issisuku. nes tik 25 dienos tera. nors is kitos puses paziurejus, jau taip pripratau kasdiena ieskoti ka iamzinti, kad atspindetu ta diena, kad turbut kazko truks, kai pabaigsiu si projekta.
Kapitaliste, galima parsisiusti Ali Edwards font pvz cia
Atsakyti
man Ali Edwards šriftas irgi labai "kabina" ir esu jį parsisiuntusi, bet ax.gif ...kžkp niekad nepanaudoju kadangi jis toks unikalus kad man asmeniškai "nelimpa" savuose skrebuose...jaučiuosi kad imituoju arba bandau skrebinti kaip Ali (čia niekam netaikau mirksiukas.gif ,man asmeniškai tik toks jausmas apima ax.gif )...niu bent gal kada panaudosiu.
čia į temą apie šriftus: Jau labai seniai 2peas forume merginos dalinosi tokia programa kuria galite paversti savo rankų raštą į šriftą...jei kas susidomės, būtinai "atknisiu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Scrap8, būtų labai smagu, jei atknistum... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Tikrai, scrapuke, jeigu nesunku, būtų faina išmėgint smile.gif
Papildyta:
Aasta, labai dekui! 4u.gif
Atsakyti
oho, Aasta, didelio darbo emeisi thumbup.gif labai lauksiu viso rezultato, turetu but ispudingas thumbup.gif
o as dar siu metu pradzioj dariau savaites dokumentini...bet pritrukau kantrybes doh.gif , supratau, kad nesugebesiu....padariau tris savaites dienas, o kitu dienu tik nuotraukas suklijavau biggrin.gif iki siol neprisiruosiu virselio padaryt blush2.gif taip ir guli spintoj toks vienisas nepabaigtas albumas blush2.gif
Atsakyti
Niu labai įdomu "December daily" bigsmile.gif Bet aš dabar irgi negalėčiau tokio projekto imtis...laiko nėra, o ir tos dienos man identiškos visos...namai namai namai...sauskelnės sauskelnės sauskelnės...taip norisi ištrūkti iš šito užburto rato doh.gif

aasta, lauksim tavojo albumiuko wink.gif
Atsakyti
atradau, bet po tiek laiko saitas ispopuliarejo ir daugiau sis "malonumas" nera jau nemokamai.
cia
Dar pasiknisiu ir galbut atrasiu nemokama, jei ju dar liko...o jei nepasiseks, MB idarbinsiu i talka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gruodžio 2009 - 15:47
Matysim, kaip cia bus su tuo december daily. smile.gif Tikiuosi, kad nepritruksiu kantrybes, jau taip nebedaug liko. smile.gif
Scrapuke, l.gera nuoroda atsiuntei, gaila, kad mokamai 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, nevark gal taip. Mano rastas ner grazus, turbut nesirysiu padaryti jo fontu smile.gif
Atsakyti
Aasta, kuo daugiau kantrybes 4u.gif , linkiu kad ji nesibaigtu, ir kad turetum labai grazu albuma prisiminimui thumbup.gif ir aisku, mum bent gabaleli to grozio parodytum blush2.gif
Atsakyti