Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 23:47)
nesamone  blink.gif  schmoll.gif ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus

Reiskias cia mes nemokam gerai ieskot hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:55)
* a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?

Aš gi neturiu adapterio... blush2.gif Vis dar neįsigijau (gėda ir sakyt). Bet MB pažadėjo šian iš darbo atnešt (paskolint). Vakar jo GD buvo. O ryt, beje, vėl pas Linutuką mytas bigsmile.gif Tai gausiu ten adapterį, jei ką. bigsmile.gif Beje, greit ir jos GD... (ššša.... aš nieko nesakiau...)
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 03 03, 09:30)
Aš gi neturiu adapterio...  blush2.gif  Vis dar neįsigijau (gėda ir sakyt). Bet MB pažadėjo šian iš darbo atnešt (paskolint). Vakar jo GD buvo. O ryt, beje, vėl pas Linutuką mytas  bigsmile.gif  Tai gausiu ten adapterį, jei ką.  bigsmile.gif  Beje, greit ir jos GD... (ššša.... aš nieko nesakiau...)

neatsikalbinek, tai jai laido nera, tai dabar adapterio lotuliukas.gif tas kistukas zinok du litus tekainuoja. nusipirk ir turesi visam laikui.
Atsakyti
Pora atvirukų jūsų akims ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
kristi, antra tai maciau vakar tavo bloge wub.gif
o pirmas velykutis labai smagus
Atsakyti
Kristi 13- liuks, nu tikria reiktu kazkaip save ikvepti Velykoms ax.gif
Pirmasis atvirukas- beveik galeciau kopijuot lotuliukas.gif panasiu medziagu turiu.

Vat keistas tas dalykas - kai zmogus klausi patarimo, nes tuo metu darbo procesas buna uzsales.Bet va, atsiduri ten kur reikia- pamatai kai ko truko ir procesas pajuda is vietos. Ar ne taip ?
Man kaip ader- nesigautu, cia butu tas pats kas gavus uzduoti pataikyti i tema. mirksiukas.gif
Tai va .. vakar pagauta impulso is vienos idejos- gavau visai kitokia- kaip visada- ne taip kaip turetu buti tongue.gif
sakau- gal yra kita tema, kur netradiciskai, kazkas, kazka daro ax.gif
user posted image
Atsakyti
OJE, matai, kartais reikia ir kaip uzduoti ivykdyt kai paciai prituruksta fantazijos. nors siaip as irgi sunkiai galiu pagal schemas dirbt, bet va patarimai labai palengvina.

p.s. nematau paveikslelio smile.gif
Papildyta:
dabar matau, o kas cia yra?
Atsakyti
sakau- gal yra kita tema, kur netradiciskai, kazkas, kazka daro 

dekupazo temoj pamatysi labai daug tokiu dovaneliu, dezuciu, baldu...tikrai garantuotai ikveps 4u.gif

kristi13: super abu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 03, 15:13)
dekupazo temoj pamatysi labai daug tokiu dovaneliu, dezuciu, baldu...tikrai garantuotai ikveps 4u.gif

kristi13: super abu thumbup.gif

Nuo dekupazo as ir susirgau- bet cia prie dekupazo ir gi netinka bigsmile.gif
Cia buvo dezute- gavosi pakabinamas paveiksliukas, kaip namu dekoracija, kuri tinka i mergaites kambari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 03, 11:51)
neatsikalbinek, tai jai laido nera, tai dabar adapterio  lotuliukas.gif tas kistukas zinok du litus tekainuoja. nusipirk ir turesi visam laikui.

lotuliukas.gif OK

QUOTE(kristi13 @ 2010 03 03, 11:59)
Pora atvirukų jūsų akims ax.gif

wub.gif Gražučiai, mieli abu.

OJE, man darbe tavo paveikslėlį blokuoja. blink.gif Kaip nepadorų. biggrin.gif

Merginos, greit temą užbaigsim, kas naujus namučius atidarys??? Kur Miglota???
Atsakyti
matyt del to puslapio is kur dowlaudas pareina.
Reiktu susikurti kazkoki puslapi fotkem. Reik pastudijuot ax.gif
Atsakyti
o su naujos temos įkūrimu, ar yra koks paprastesnis būdas kaip copy+paste, kad persikeltų kiekviena nuoroda kartu su tekstu? kadangi po vieną taip užkoduoti čia visą dieną galima prasėdėti doh.gif Jei man reikės pradėti naują temą, tai pasižymėsiu minimalizmu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti