Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Ir aš užmačiau albumą. L.šiltas ir mielas wub.gif
Atsakyti
oi, kiek šaunių darbelių thumbup.gif
aasta, labai patiko tavo albumukas wink.gif
Skrapuke, koks mielas darbelis, ir be jokių "vykrantasų" thumbup.gif
ader, futbolas thumbup.gif o jau albumėlis koks fainas wub.gif reik ir man prisiruošt tokiam darbui blush2.gif

jetau, viena koja supu vežimą, o rankos žinutę rašo lotuliukas.gif sorry, už offtopic 4u.gif
Atsakyti
oho jūs čia ir pavarot...išsimiegojau tik kelias valandas, ryte prisijungiu o čia tiek gyvybės thumbup.gif
*iš knygų labiausiai patariu tą 601 Ideas ir tas visas anksčiau minėtas "Designing with". Beabejo Ali Edwards irgi thumbup.gif ...per eBay irgi galėtumėte užsisakyti. Netgi parduotuvės (ir UK) prekiauja per eBay
*ader: paskutinis variantas wub.gif Medalį būtinai palik thumbup.gif dėl tinklo aišku gaila, bet tikrai puiki idėja kokiam sekančiam futbolisto skrebui. Man taip dažnai būna kad esu įkvėpta produkto-X, bet kaip įpusėju skrebinti, tas produktas visai netinka...bet tinklui tikrai ateis laikas mirksiukas.gif
Šis skrebukas man primenė kad sūnelio golfo nuotraukos laukiasi skrebinimo.
*OJE: norėtūsi kokios labiau 3D detalės ant dangtelio: kaspino, gėlių puokštės, sagučių ar pan.
*remini: prisimenu tuos laikus kai viena raika laikai kūdikį o kita bandai miklinti klaviatūrą biggrin.gif Bet jie taip greitai užauga...mėgaukis šiuo laikotarpiu wub.gif
* a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?
*dėkui visom už įvertinimus. Man šis skrebukas suteikė tokį malonumą matyti MB su šypsena skaitantį užrašymą. Jis jau užsiprašė antro LO biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus albumui blush2.gif
scrapuke, labai tau dekoju uz patarimus, ju deka ir padarytas sitas LO. man buvo nelengva sukomponuoti tiek nuotrauku, ir nesinorejo perkrauti bei prilipdyti bele kiek detaliu, taigi labai reikejo tavo akies ir tvirto zodzio. dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko    

man galutinis rezultatas thumbup.gif ..pataikei i visus mano patarimus.
Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko ax.gif , o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 kovo 2010 - 18:09
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:05)
man galutinis rezultatas  thumbup.gif ..pataikei i visus mano patarimus.
Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko  ax.gif , o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos".

man labai grazu , ir labai buvo gerai darytgavus patarimu, zymiai lengviau negu kankintis kurybinej nezinioj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 15:41)
Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback)
sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti
http://www.bookdepos...ing-Mini-Albums

o ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi  blush2.gif

va butent sita parduotuve, is kurios pries kelias dienas uzsisakiau Share Your Story (tada dar nezinojau, kad man butinai reikes ir Designer's Eye doh.gif ). Paziuresim, ar atsius ir kokios kondicijos smile.gif Jeigu viskas gerai, galetume lukterti, ar neatsiras ir kitos Ali knygeles.
Atsakyti
zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 20:40)
zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?

Atraportuosiu smile.gif
Ieškojau dar ir UK ebay'uje, bet arba as nelabai moku (o tai visai galimas daiktas, nes nelabai tokiais dalykais naudojausi), arba tu knygu ten ner unsure.gif
Atsakyti
as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 13:48)
as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu  blink.gif

nesamone blink.gif schmoll.gif ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 21:47)
nesamone  blink.gif  schmoll.gif ...kada vartota ebay gali rasti uz 3-5 baksus

as naujas ziurejau. Be to zinok ir naudotos buvo kainos ne maziau 15 doleriu. itariui kokiam komisiniam knygyne ir dar pigiau galima rast.
Atsakyti