Ir aš užmačiau albumą. L.šiltas ir mielas

oi, kiek šaunių darbelių
aasta, labai patiko tavo albumukas
Skrapuke, koks mielas darbelis, ir be jokių "vykrantasų"
ader, futbolas
o jau albumėlis koks fainas
reik ir man prisiruošt tokiam darbui
jetau, viena koja supu vežimą, o rankos žinutę rašo
sorry, už offtopic

aasta, labai patiko tavo albumukas

Skrapuke, koks mielas darbelis, ir be jokių "vykrantasų"

ader, futbolas

jetau, viena koja supu vežimą, o rankos žinutę rašo

oho jūs čia ir pavarot...išsimiegojau tik kelias valandas, ryte prisijungiu o čia tiek gyvybės
*iš knygų labiausiai patariu tą 601 Ideas ir tas visas anksčiau minėtas "Designing with". Beabejo Ali Edwards irgi
...per eBay irgi galėtumėte užsisakyti. Netgi parduotuvės (ir UK) prekiauja per eBay
*ader: paskutinis variantas
Medalį būtinai palik
dėl tinklo aišku gaila, bet tikrai puiki idėja kokiam sekančiam futbolisto skrebui. Man taip dažnai būna kad esu įkvėpta produkto-X, bet kaip įpusėju skrebinti, tas produktas visai netinka...bet tinklui tikrai ateis laikas
Šis skrebukas man primenė kad sūnelio golfo nuotraukos laukiasi skrebinimo.
*OJE: norėtūsi kokios labiau 3D detalės ant dangtelio: kaspino, gėlių puokštės, sagučių ar pan.
*remini: prisimenu tuos laikus kai viena raika laikai kūdikį o kita bandai miklinti klaviatūrą
Bet jie taip greitai užauga...mėgaukis šiuo laikotarpiu
* a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?
*dėkui visom už įvertinimus. Man šis skrebukas suteikė tokį malonumą matyti MB su šypsena skaitantį užrašymą. Jis jau užsiprašė antro LO

*iš knygų labiausiai patariu tą 601 Ideas ir tas visas anksčiau minėtas "Designing with". Beabejo Ali Edwards irgi

*ader: paskutinis variantas

Šis skrebukas man primenė kad sūnelio golfo nuotraukos laukiasi skrebinimo.
*OJE: norėtūsi kokios labiau 3D detalės ant dangtelio: kaspino, gėlių puokštės, sagučių ar pan.
*remini: prisimenu tuos laikus kai viena raika laikai kūdikį o kita bandai miklinti klaviatūrą

* a Lua: radus laidą, jau raides išpjaustei, tai kada matysim skrebuką?
*dėkui visom už įvertinimus. Man šis skrebukas suteikė tokį malonumą matyti MB su šypsena skaitantį užrašymą. Jis jau užsiprašė antro LO

aciu uz pagyrimus albumui
scrapuke, labai tau dekoju uz patarimus, ju deka ir padarytas sitas LO. man buvo nelengva sukomponuoti tiek nuotrauku, ir nesinorejo perkrauti bei prilipdyti bele kiek detaliu, taigi labai reikejo tavo akies ir tvirto zodzio. dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko

scrapuke, labai tau dekoju uz patarimus, ju deka ir padarytas sitas LO. man buvo nelengva sukomponuoti tiek nuotrauku, ir nesinorejo perkrauti bei prilipdyti bele kiek detaliu, taigi labai reikejo tavo akies ir tvirto zodzio. dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko

dziaugiuosi kad tau patiko. reiskia man pavyko
man galutinis rezultatas

Bet istiesu...svarbiausia kad jum paciom patiko

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 16:05)
man galutinis rezultatas
..pataikei i visus mano patarimus.
, o jei ir kitom skrepukem patinka tai kaip sakoma: "vysnyte uogyte ant ledu porcijos".

man labai grazu , ir labai buvo gerai darytgavus patarimu, zymiai lengviau negu kankintis kurybinej nezinioj.

QUOTE(ader @ 2010 03 02, 15:41)
Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback)
sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti
http://www.bookdepos...ing-Mini-Albums
o ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi
sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti
http://www.bookdepos...ing-Mini-Albums
o ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi

va butent sita parduotuve, is kurios pries kelias dienas uzsisakiau Share Your Story (tada dar nezinojau, kad man butinai reikes ir Designer's Eye

zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 20:40)
zmogiuke, tai lauksiu komentaru, o tikrai i LT nemokamai siuncia?
Atraportuosiu

Ieškojau dar ir UK ebay'uje, bet arba as nelabai moku (o tai visai galimas daiktas, nes nelabai tokiais dalykais naudojausi), arba tu knygu ten ner

as irgi nemaciau, o USA buvau radus ta ali edwards knyga vos ne uz 100 baksu

QUOTE(ader @ 2010 03 02, 13:48)
nesamone

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 21:47)
as naujas ziurejau. Be to zinok ir naudotos buvo kainos ne maziau 15 doleriu. itariui kokiam komisiniam knygyne ir dar pigiau galima rast.