Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

ader- sorry nemaciau tavo darbelio, tik dabar parode.
Na tikrai gavosi liuks.Gal iskirpk tokius marskinukus kaip nuotraukoj ir uzmesk ant virsaus mirksiukas.gif cia tik mano nuomone, nekreipk demesio, as nelinkus patarinet.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 02, 09:56)
aš su savo dar karštu skrebo blynu.

Labai gardus blynas wub.gif
Papildyta:
ader, nagi liux thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na tik vieną geltoną žvaigždutę visgi norėtųsi į viršų permest, o nesugrupuot viename kamputyje. mirksiukas.gif
Tiesa, medalį tai būtinai palik - juk tai gyvas daiktinis įrodymas. drinks_cheers.gif Aš, kai padarysiu vyrišką LO apie MB, tai irgi žadu medalį įdėt. Jau net išsirinkau, kurį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 02 kovo 2010 - 14:09
tai gal i ta kampa virsuj kur tuscias ir kelt zvaigzdute su data g.gif

nu va taip dar pameginau, dabar lauksiu scrapukes ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 02 kovo 2010 - 14:17
As irgi is darbo jungiuos, tai daug neplepesiu, tik pranesu, kad uzsirasiau ader, Aasta ir A Lua kaip norincias irgi Ali Edwards knygu. Jeigu tik pavyks jas uztikti is kokios UK atsisiusti...

Beje, ader, labai fainiai ziurisi dabar tavo futbolo darbelis thumbup.gif
Atsakyti
aciu zmogiuke. as beveik aks menesi uzsisakineju prekes per viena tarpininke, tai jei rasi kur gaut, gaiu jos prasyt uzsakyt ir atsiust, gal pigiau gausis nei siustis pastu.
Atsakyti
ader, super darbas žiūrisi thumbup.gif
Scrapuke, darbelis išties vyriškas. Kaži kaip TB į darbelį reagavo ? blush2.gif
Atsakyti
Zmogiuke, ačiū tau labai 4u.gif 4u.gif

a Lua, kaip džiaugiuosi, kad vis dažniau pasirodai čia, o tai pradingusi buvai 4u.gif Kas liečia mane - aš čia praktiškai kas dieną skaitinėdavau, bet taip nebuvo noro kažką rašyti, dabar gal pavasaris naujo įkvėpimo įnešė rolleyes.gif

ader, man paskutinis tavo darbo variantas labiausiai patiko, gal kad tos žvaigždės simetriškiau atrodo. Gal aš netgi žvaigždę su data kelčiau į kairįjį viršutinį kampą. 4u.gif Gaila, kad nėra kur panaudoti tinklą - tiesiog tobulai derėtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taigi va, zlugo mano ideja ikomponuoti tinkla biggrin.gif , bet kaip jau minejau bus dar kitu futbolisto LO tai butinai panaudosiu . Aciu uz pagyrimus. Pirma karta dariau su tiek daug nuotrauku, tai buvo labai vertingi visi patarimai.
Atsakyti
Reik tikrai susiorganizuot knygų siuntimą per tarpininkę, kurią ader pažįsta.

Man, beje, ader, šis tinklelis irgi patinka. biggrin.gif

aastule, aš irgi labai džiaugiuosi, kad ir tu prabilai. 4u.gif Eeech, su pavasariu sugrįžtam čia visos kaip tie vieversiai... 4u.gif Gera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 02 kovo 2010 - 14:46
as dar jos paklausiu, gal yra kokiu online knygynu uk
Atsakyti
Outstanding Mini Albums: 50 Ideas for Creating Mini Scrapbooks (Paperback)
sita knyga radau, kaina 13,99 , siuncia i LT nemokamai, galima is cia uzsakineti
http://www.bookdepos...ing-Mini-Albums

o ali edwards out of stock sitoj pardej. nebent palaukt. reikia dar apziuret daugiau ko ten yra. scrapuke gal tu patarsi blush2.gif
Atsakyti
Kadangi man šiandien laisvesnė dienelė išpuolė, tai panaršiau ir po blogus. Ir radau, ader bloge šviežiai iškeptą albumuką bigsmile.gif wub.gif Parašiau komentarą, bet liko neaišku, ar sėkmingai... Sveikinu su užbaigtuvėm, nes tikrai ne kiekvienai pavyksta tokie projektai (aš dar stabdau). Gavosi išties puikus albumėlis. Aš asmeniškai lydausi nuo visokiausių paslaptėlių, vokelių, užlenkimų, o tavo albumuke jų netrūksta. Manau, kad kai dukrytė paaugs, jai bus smagu vartyti šį albumėlį...
Atsakyti