Oi merginos, ačiū už pagyrimus mano albumui. Zmogiuke, noriu pasakyti, kad jokiomis schemomis nesivadovavau - tiesiog kas vakarą buvau užsibrėžusi tikslą kažką padaryti, kad neatsilikčiau nuo grafiko. Tiesiog imdavau vakarykštės dienos nuotraukas ir tame nedideliame plotelyje bandžiau kažką lipdyti.
Gal galiu paprašyti - jei užsisakinėsi Ali Edwards knygų - prikabink ir mane
aš su savo dar karštu skrebo blynu.
Pagaliau damušiau MB skrebuką. Esu patenkinta galutiniu rezultatu kadangi pavyko apibudinti jo dvi puses,...ir tai, nenaudojant uždraustų produktų: gėlių, nertinių, kristaliukų, aukso, ir viso kito fy-fy'škumo
į lietuvių k. išverčiau komentaruose mano bloge čia daugiau.
scrapuke, labai vyriskas mano manymu gavosi LO. Zinoma simboliai suprantami daugiausia jums, bet visumoj man patiko spalvu derinys, isdestymas. tikrai labai gerai gavosi.
Scrapuke, labai laukiau tavo šio darbo, nes labai suintrigavai, kad iš dalies turėjai jį atlikti ribotomis priemonėmis (jokių moteriškų atributų ). Manau tau puikiai pavyko. Man l.patiko spalvos ir darbo išdėstymas. Toks vyriškai paprastas, bet prasmingas
o kas cia? dezutes dangtelis? kam skirtas, na kas joje bus laikoma, ar dovanosi kazkam.?
QUOTE(aasta @ 2010 03 01, 14:11)
Aš rodausi su savo ziemos albumu.
Nuostabus prisiminimas jums liks... Kaip gerai, kad visgi parodei albumą ir mums, tikrai buvo nuodėmė jį slėpti. Kaip visada, elegantiška, skoninga, gražu... Ir Džeksoną įamžinai. Ir kai kurios nuotraukos tokios įdomesnės, kokių šiaip į paprastus albumus niekam į galvą neina dėt, pvz., pyragaičių nuotraukas, o šiame albume - tai labai gerai atrodo, tokie smagūs prisiminimai apie paeitų metų Kalėdas ir prieškalėdinį laikotarpį...
Aš darbe sėdžiu, jei mane pariš, man galas Bet labai noriu pasivyti temą, nes ji tikrai įsibėgėjo (valio) Tai kurį laiką ne į temą vis pasisakysiu, kol pasivysiu...
Papildyta:
ader, tai sakai, tinklo nebus? Gaila. Na bet bus dar medalių, tai atsiras kada nors ir LO su tinklu, ane? Aš lauksiu, žinok.
a'lua nepabeg, po poros minuciu ikelsiu foto.
beje siandien gavau slice kortele animal cracers. labai fainu yra vaikisku dalykeliu.
beje siandien gavau slice kortele animal cracers. labai fainu yra vaikisku dalykeliu.
O, apie knygas kalbate Aš irgi jungčiausi užsakymui Ali Edwards knygoms, kurias Skrepukė rekomenduoja. Ir manęs nepamirškit, please.
ader, nepabėgu O kur pirkai kortelę? Čia, SM per tarpininkę ar pati per ebay?
OJE, ddia, man darbe jūsų nuotraukų nerodo... Nieko nematau, ką padarėt...
ader, nepabėgu O kur pirkai kortelę? Čia, SM per tarpininkę ar pati per ebay?
OJE, ddia, man darbe jūsų nuotraukų nerodo... Nieko nematau, ką padarėt...
na stai kas gavosi, apibendrinus visus patarimus ir spalvinius derinius bei nuotrauku isdestyma
p.s. medali galima nuimti, bet kad nepasimestu vis tiek matyt i imaute kisiu su medaliu
dar norejosi kazko virs sonines nuotraukos, bandziau idet dar viena nuotraukyte, bet tada pasirode per daug.
a'lua kortele pirkau per ebay.pasiteike uztikt nebloga kaina.
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 13:16)
o kas cia? dezutes dangtelis? kam skirtas, na kas joje bus laikoma, ar dovanosi kazkam.?
hmm sakai tai turi reiksmes norint uzbaigti scrapinti.
Dezute, mano, nedovanosiu, kas joje gules.. turbut tas kas gali tilpti
a Lua- tai mano ner ka ziureti, dar nebaigtas .. as kitaip nekoku kelti fotkiu i neta
na jei as kam nors dovanociau tokia dezute tai ant dangtelio gal kokia dedikacija deciau, koki tagiuka su linkejimu. Jei kam nors laikyti tai gal irgi uzrasyciau, arba paveiksliuka koki atitinkama deciau.O tu kaip suprantu nori tiesiog grazios dezutes. tai gal koki trimati efekta pamegink isgauti. gele kokia, kaspina nat virsaus, arba ta pati piesinuka labiau praplesk kad daugiau veitos uzimtu.