Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Oi merginos, ačiū už pagyrimus mano albumui. Zmogiuke, noriu pasakyti, kad jokiomis schemomis nesivadovavau - tiesiog kas vakarą buvau užsibrėžusi tikslą kažką padaryti, kad neatsilikčiau nuo grafiko. Tiesiog imdavau vakarykštės dienos nuotraukas ir tame nedideliame plotelyje bandžiau kažką lipdyti. 4u.gif
Gal galiu paprašyti - jei užsisakinėsi Ali Edwards knygų - prikabink ir mane 4u.gif
Atsakyti
user posted image
aš su savo dar karštu skrebo blynu.
Pagaliau damušiau MB skrebuką. Esu patenkinta galutiniu rezultatu kadangi pavyko apibudinti jo dvi puses,...ir tai, nenaudojant uždraustų produktų: gėlių, nertinių, kristaliukų, aukso, ir viso kito fy-fy'škumo biggrin.gif
į lietuvių k. išverčiau komentaruose mano bloge čia daugiau.
Atsakyti
scrapuke, thumbup.gif labai vyriskas mano manymu gavosi LO. Zinoma simboliai suprantami daugiausia jums, bet visumoj man patiko spalvu derinys, isdestymas. tikrai labai gerai gavosi.
Atsakyti
Scrapuke, labai laukiau tavo šio darbo, nes labai suintrigavai, kad iš dalies turėjai jį atlikti ribotomis priemonėmis (jokių moteriškų atributų biggrin.gif ). Manau tau puikiai pavyko. Man l.patiko spalvos ir darbo išdėstymas. Toks vyriškai paprastas, bet prasmingas wub.gif
Atsakyti
scap8- nu super darbelis, tooks dailus, paprastas, ir su tiksliom detalem, viskas taip dera 4u.gif
O cia vaizdo medziaga, del kurios klausiau anksciau.Kazkaip sustojau, reikia patarimo ax.gif

user posted image
Atsakyti
o kas cia? dezutes dangtelis? kam skirtas, na kas joje bus laikoma, ar dovanosi kazkam.?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 03 01, 14:11)
Aš rodausi su savo ziemos albumu.

Nuostabus prisiminimas jums liks... wub.gif Kaip gerai, kad visgi parodei albumą ir mums, tikrai buvo nuodėmė jį slėpti. Kaip visada, elegantiška, skoninga, gražu... Ir Džeksoną įamžinai. Ir kai kurios nuotraukos tokios įdomesnės, kokių šiaip į paprastus albumus niekam į galvą neina dėt, pvz., pyragaičių nuotraukas, o šiame albume - tai labai gerai atrodo, tokie smagūs prisiminimai apie paeitų metų Kalėdas ir prieškalėdinį laikotarpį...

Aš darbe sėdžiu, jei mane pariš, man galas biggrin.gif Bet labai noriu pasivyti temą, nes ji tikrai įsibėgėjo (valio) 4u.gif Tai kurį laiką ne į temą vis pasisakysiu, kol pasivysiu... ax.gif
Papildyta:
ader, tai sakai, tinklo nebus? Gaila. biggrin.gif Na bet bus dar medalių, tai atsiras kada nors ir LO su tinklu, ane? wink.gif Aš lauksiu, žinok.
Atsakyti
a'lua nepabeg, po poros minuciu ikelsiu foto. mirksiukas.gif
beje siandien gavau slice kortele animal cracers. labai fainu yra vaikisku dalykeliu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 02 kovo 2010 - 13:36
O, apie knygas kalbate bigsmile.gif Aš irgi jungčiausi užsakymui Ali Edwards knygoms, kurias Skrepukė rekomenduoja. Ir manęs nepamirškit, please.

ader, nepabėgu ax.gif O kur pirkai kortelę? Čia, SM per tarpininkę ar pati per ebay?

OJE, ddia, man darbe jūsų nuotraukų nerodo... Nieko nematau, ką padarėt... verysad.gif
Atsakyti
user posted image

na stai kas gavosi, apibendrinus visus patarimus ir spalvinius derinius bei nuotrauku isdestyma

p.s. medali galima nuimti, bet kad nepasimestu vis tiek matyt i imaute kisiu su medaliu smile.gif

dar norejosi kazko virs sonines nuotraukos, bandziau idet dar viena nuotraukyte, bet tada pasirode per daug.

a'lua kortele pirkau per ebay.pasiteike uztikt nebloga kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 02 kovo 2010 - 13:47
QUOTE(ader @ 2010 03 02, 13:16)
o kas cia? dezutes dangtelis? kam skirtas, na kas joje bus laikoma, ar dovanosi kazkam.?

g.gif hmm sakai tai turi reiksmes norint uzbaigti scrapinti.
Dezute, mano, nedovanosiu, kas joje gules.. turbut tas kas gali tilpti mirksiukas.gif
a Lua- tai mano ner ka ziureti, dar nebaigtas .. ax.gif as kitaip nekoku kelti fotkiu i neta
Atsakyti
na jei as kam nors dovanociau tokia dezute tai ant dangtelio gal kokia dedikacija deciau, koki tagiuka su linkejimu. Jei kam nors laikyti tai gal irgi uzrasyciau, arba paveiksliuka koki atitinkama deciau.O tu kaip suprantu nori tiesiog grazios dezutes. tai gal koki trimati efekta pamegink isgauti. gele kokia, kaspina nat virsaus, arba ta pati piesinuka labiau praplesk kad daugiau veitos uzimtu.
Atsakyti