Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(aasta @ 2010 03 01, 14:11)
Aš rodausi su savo ziemos albumu.

As dar biski taves paklausinesiu blush2.gif
Ar tu gal pagi viska sugalvojai? Ar gal pagal kokia schemute darei ta albumiuka?
Atsakyti
ader: dar pamiršau pasakyti kad pavadinimą dėčiau virš pagrindinės nuotraukos, ir pabandyk žalią spalvą 4u.gif
Atsakyti
as taip ir modeliavau ta pavadinima virsuj nes apacioj noriu svaigzdutes det, ir ant ju uzrasyt data smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 21:01)
Žmogiuk:
*Designers eye for Scrapbooking  thumbup.gif
*tada dar būtinai turi paimti šitą
Šių 2 knygų niekam neatiduočiau  schmoll.gif 

Reiks kita menesi bandyti gaudyti is UK, nes kitaip dideli muitai, jeigu pirkti per Amazona is JAV.
Atsakyti
zmogiuke jei rasi gera kaina siu knygu parasyk man as irgi kazkurios abai noreciau. ziurejau ebay tai labai brangios
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 01, 22:00)
zmogiuke jei rasi gera kaina siu knygu parasyk man as irgi kazkurios abai noreciau. ziurejau ebay tai labai brangios

friends.gif gerai, pranesiu.
Atsakyti
Niu kol dar patarinėju kokias knygas jum įsigyti, tai nuvarysiu į visišką bankrotą lotuliukas.gif

Ši kolekcija yra mano SB bibliotekoj skaitoma geriausia, ir kiek metų jas vartau, neišeina "iš mados" --t.y. klasika, garantuoju kad nenusivilsite wub.gif :
beveik visa Autumn Leaves spaudos serija "Designing with...":

o šios Designing with yra mano favoritai:
Designing with Stamping
Designing with Fabric
Designing with Words
Designing with Color
Designing with Photos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 kovo 2010 - 22:22
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 22:21)
Niu kol dar patarinėju kokias knygas jum įsigyti, tai nuvarysiu į visišką bankrotą lotuliukas.gif

Ši kolekcija yra mano SB bibliotekoj skaitoma geriausia, ir kiek metų jas vartau, neišeina "iš mados" --t.y. klasika, garantuoju kad nenusivilsite wub.gif :
beveik visa Autumn Leaves spaudos serija "Designing with...":

mmm knyyygoooos bigsmile.gif
Bet cia kazkas ne taip... amazonas rodo, kad pvz. "Designing with stamping" kainuoja tik $3.70 unsure.gif Ar cia reali tokia kaina? blink.gif

Nu jo, paziurejau, kad i Lietuva neshipina... angel_sadangel.gif
As pati nelabai moku pirkti internete, bet MB pazadejo kita menesi knygu, tai gales ir paieskot lotuliukas.gif O as sau pildau saraseli nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 01 kovo 2010 - 22:31
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 01, 15:28)
mmm knyyygoooos  bigsmile.gif
Bet cia kazkas ne taip... amazonas rodo, kad pvz. "Designing with stamping" kainuoja tik $3.70  unsure.gif  Ar cia reali tokia kaina? blink.gif

Nu jo, paziurejau, kad i Lietuva neshipina...  angel_sadangel.gif

kaina prasideda nuo $3.70 kadangi tai ne nauja knyga. Zmones kontrakta turi per Amazon parduoti. Amazon jau neturi siu knygu. Tai atsiskaitai per amazon, bet zmogus tau issiuncia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 22:36)
kaina prasideda nuo $3.70 kadangi tai ne nauja knyga. Zmones kontrakta turi per Amazon parduoti. Amazon jau neturi siu knygu. Tai atsiskaitai per amazon, bet zmogus tau issiuncia

As didele tundra situose reikaluose, bet ar teisingai suprantu, kad tokiu atveju galima bandyti su zmogumi tartis, kad jis issiustu ir i LT?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 01, 15:56)
As didele tundra situose reikaluose, bet ar teisingai suprantu, kad tokiu atveju galima bandyti su zmogumi tartis, kad jis issiustu ir i LT?

pabandyk mirksiukas.gif paspausk "from these sellers" ir pamatysi sarasa pardaveju. Kai kurios knygos naujos "New" ir tik uz $3.70 parsiduoda blink.gif , bet kadangi atsiskaitymas per Amazon, nzn ar iseis...verta pabandyti wink.gif
P.S. kada paspaudi ant pardavejo, atidaro jo profili...tada atrask "Contact seller" ir parasyk zinute ,paklausk "Do you ship to Lithuania?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 kovo 2010 - 23:23
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 23:06)
P.S. kada paspaudi ant pardavejo, atidaro jo profili...tada atrask "Contact seller" ir parasyk zinute ,paklausk "Do you ship to Lithuania?"

4u.gif aciu uz patarimus. Pameginsiu parasyt pardavejui. Nors bijau, kad siuntimo kaina bus 5 kartus didesne uz knygos doh.gif Beje, pora radau ir UK: "Design With Photos" bei "Design With Words".
Bet dabar pirmiau noriu sumedzioti tas "601 Ideas" ir "Designer's Eye" ph34r.gif

----
nu matyt laikas miego, nes nesuprantamu budu sugebejau isjungti narsykle berasydama atsakyma blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 01 kovo 2010 - 23:40