as irgi vakaro laukiu, ka cia man scrapuke atsakys i mano pamastymus.
Miaargicos, atsirado mano Slice laidas
Pasirodo, MB buvo priglaudęs. Sako, žiūrau, laidas guli ne vietoj, galvojau, mano ir pasiėmiau
ader, ačiū už pasiūlymą, jau galvojau tau rašyt AŽ ir poryt po darbo varyt į svečius (anksčiau nebūt išėję).
remini, man pirmas su angeliuku labiausiai Irgi norėjau klaust, kaip angeliuką padarei, bet jau žinau, kaip.
Oi, kaip džiugu, kad čia tiek skrebukių sugužėjo ir darbelių kiek - einu paskaityt. O paskui parašysiu ką....
P.S. Zmogiuke, taip, sesė irgi pripažino, kad panašios jos su tavo mama. Nu vos ne kaip mama ir dukra atrodo.
Na, einu skaityt ir tyrinėt jūsų darbelių. Skrepukė tiek patarimų pažėrė
Papildyta:
Šitas patarimas man labai patiko. Nujaučiau, bet nemokėjau paaiškint, o tu puikiai pasakei. Ir dar patiko patarimas, kaip prigesint iššaukiančią svetimo berniuko geltoną aprangą.
ader, man tinklas labai patiko, daryk ką nori, galvok, brangioji, bet būtinai jį panaudok.
Pasirodo, MB buvo priglaudęs. Sako, žiūrau, laidas guli ne vietoj, galvojau, mano ir pasiėmiau
ader, ačiū už pasiūlymą, jau galvojau tau rašyt AŽ ir poryt po darbo varyt į svečius (anksčiau nebūt išėję).
remini, man pirmas su angeliuku labiausiai Irgi norėjau klaust, kaip angeliuką padarei, bet jau žinau, kaip.
Oi, kaip džiugu, kad čia tiek skrebukių sugužėjo ir darbelių kiek - einu paskaityt. O paskui parašysiu ką....
P.S. Zmogiuke, taip, sesė irgi pripažino, kad panašios jos su tavo mama. Nu vos ne kaip mama ir dukra atrodo.
Na, einu skaityt ir tyrinėt jūsų darbelių. Skrepukė tiek patarimų pažėrė
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 06:11)
*Žvelk į nuotraukas ne į kaip nuotraukas, bet kaip į raštuotą popierių.
Šitas patarimas man labai patiko. Nujaučiau, bet nemokėjau paaiškint, o tu puikiai pasakei. Ir dar patiko patarimas, kaip prigesint iššaukiančią svetimo berniuko geltoną aprangą.
ader, man tinklas labai patiko, daryk ką nori, galvok, brangioji, bet būtinai jį panaudok.
ader: Visas nuotraukas suklijuok ant balto pagrindo... atvirkščiai, tarp nuotraukų mažesnį tarpą, o balto popieriaus įrėminimas aplink nuotraukas galėtų būti platus. Ant to pačio balto pagrindo ir rašyčiau tekstą. Pavyz. pasižiū. į mano seną darbelį 'Escape', ant to pačio pagrindo lur klijuotos foto, atspausdinau ir tekstą; Gali ir ranka rašyti, pavyz. kaip Žmogiuko "Varliūkščiai" teksto linija. Venk klijuoti atskirai dar kokį tag'iuką, kortelę kadangi visa tai jau bus "per daug" . Šis skrebas prašosi būti minimalesnis kadangi nemažai foto ir nuotraukos, bei raštuotas popierius "margas". Nebent ant geltonų žvaigždžių užrašytum tekstą: tada ir puošmena ir praktiška, bet nedėk "dar ko" papildomai, atsiskyrusio nuo bendros kompozicijos.
*3 geltonas žvaigždes išdėstyčiau trikampio forma ir apatinėj ir viršutinėj daly.
*Šiam skrebui labai tiktų "Color blocking"= spalvotų plotų technika. Pažiū į Lawrutės blog'ą čia. Tokiu būdu viskas turi sau paskirtą vietą.
aasta: nu ir kuklumas bet ir tikėjausi neprasčiau už tai ką mums parodei Grynai fotožurnalistinis albumas kuriame dėmesis nuotraukom ir tekstui--visad bandau pati to siekti, bet nevisad pasiseka man
Žaviuosi nuoširdžiai
labai lauksiu pamatyt
ddia: Teisybę pasakius ir man pavadinimas buvo neišsivystęs: "...ir su tečiu": klausimai pasipylė "ir su tečiu [ką veikia]? kur?, kokia proga?. Nedaryčiau taip kad vienas skrebo turinys ir tema priklausyto nuo ankstesnio skrebo. Žvelk į kiekvieną skreba lyg "ant savų kojų" stovintį, nepriklausomą nuo kito. Pavyz. jei padovanotum kitam žmogui/giminei/seneliams šį skrebą tai irgi kiltų panašūs klausimai kaip man. Daug aiškiau jeigu pavadinimas: "1-os Nuotraukos su Tėčiu".
O šiaip, įsismaginai su figūrinėm žirklėm. Dabar labai mada jas naudoti , bet... nekarpyti pačias nuotraukas, o nuotraukų įrėminimus arba kai kurias detales. Per dauk tokio apkarpymo: ir nuotraukos ir pavadinimo juostelės ir kringeliukai...kaip pasakymas: "kas per daug tas nesveika".
Šiaip patiko popieriukų įvairumas...gera pradžia
nebus čia jokių žaibolaidžių...Labai viskas paprasta, nereikia komplikuoti
-Norint patarimų, keldamos darbelį tai ir parašykite "Pageidauju patarimų"
-Jei nepageidaujate patarimų, rašykite "Noriu pasidžiaugti"
*Svarbiausia sau nemeluoti ir atsakyti į esminį klausimą: ar konstruktyvi kritika jum azartą pakerta, ar įkvepia tobulėti?
Nieko blogo tame jei norite "tik pasidžiaugti", bet nesusipratimai vyksta kada kitiem nenurodote jūsų požiūrį į šį esminį klausimą.
aš manau ji turėjo omeny kad pradėjau žerti patarimus
Pasibasčiau po skrebo pasauly, bet kaip pasakymas teigia kad anksčiau ar vėliau visad traukia NAMO. Galbūt sentimentalumas čia pasižymi, bet man SM "namai". Primena senus "gerus laikus", ir šeimos narių darnumą ir nuoširdumą.
...taigi, apsisprendžiau daugiau nesiblaškyti...mane rasite čia SM, o jei niekeno čia daugiau neliks, tai skęsiu su Titaniku.
*3 geltonas žvaigždes išdėstyčiau trikampio forma ir apatinėj ir viršutinėj daly.
*Šiam skrebui labai tiktų "Color blocking"= spalvotų plotų technika. Pažiū į Lawrutės blog'ą čia. Tokiu būdu viskas turi sau paskirtą vietą.
aasta: nu ir kuklumas bet ir tikėjausi neprasčiau už tai ką mums parodei Grynai fotožurnalistinis albumas kuriame dėmesis nuotraukom ir tekstui--visad bandau pati to siekti, bet nevisad pasiseka man
Žaviuosi nuoširdžiai
Aga As jau nuo pat ryto noriu begt namo ir bandyt patobulint pagal patarimus
labai lauksiu pamatyt
ddia: Teisybę pasakius ir man pavadinimas buvo neišsivystęs: "...ir su tečiu": klausimai pasipylė "ir su tečiu [ką veikia]? kur?, kokia proga?. Nedaryčiau taip kad vienas skrebo turinys ir tema priklausyto nuo ankstesnio skrebo. Žvelk į kiekvieną skreba lyg "ant savų kojų" stovintį, nepriklausomą nuo kito. Pavyz. jei padovanotum kitam žmogui/giminei/seneliams šį skrebą tai irgi kiltų panašūs klausimai kaip man. Daug aiškiau jeigu pavadinimas: "1-os Nuotraukos su Tėčiu".
O šiaip, įsismaginai su figūrinėm žirklėm. Dabar labai mada jas naudoti , bet... nekarpyti pačias nuotraukas, o nuotraukų įrėminimus arba kai kurias detales. Per dauk tokio apkarpymo: ir nuotraukos ir pavadinimo juostelės ir kringeliukai...kaip pasakymas: "kas per daug tas nesveika".
Šiaip patiko popieriukų įvairumas...gera pradžia
Kokiu dar žaibolaidžiu?
nebus čia jokių žaibolaidžių...Labai viskas paprasta, nereikia komplikuoti
-Norint patarimų, keldamos darbelį tai ir parašykite "Pageidauju patarimų"
-Jei nepageidaujate patarimų, rašykite "Noriu pasidžiaugti"
*Svarbiausia sau nemeluoti ir atsakyti į esminį klausimą: ar konstruktyvi kritika jum azartą pakerta, ar įkvepia tobulėti?
Nieko blogo tame jei norite "tik pasidžiaugti", bet nesusipratimai vyksta kada kitiem nenurodote jūsų požiūrį į šį esminį klausimą.
Isida, scrapuke cia visada, o tu kaip jaunas menulis
aš manau ji turėjo omeny kad pradėjau žerti patarimus
Pasibasčiau po skrebo pasauly, bet kaip pasakymas teigia kad anksčiau ar vėliau visad traukia NAMO. Galbūt sentimentalumas čia pasižymi, bet man SM "namai". Primena senus "gerus laikus", ir šeimos narių darnumą ir nuoširdumą.
...taigi, apsisprendžiau daugiau nesiblaškyti...mane rasite čia SM, o jei niekeno čia daugiau neliks, tai skęsiu su Titaniku.
Zmogiuke, tavo 2 LO'liukai nuostabūs Na žianu, kad nieko nereiškia tie pagyrimai, bet kad man patinka darbeliai, tai negaliu to nepasakyt.
Apie malūnėlius - pakerėjo pirmiausia mažylė O patarimų davė Skrepukė.
O varliūkščiai man beveik tobuli atrodė Bet po Skrepukės patarimų tai dar labiau Tikrai, tokia smulkmena, atrodo, pora kringeliukų, simbolizuojančių vandens čiurkšles, purslus, ir pora varliukų - ir darbelis darosi tobulas.
Apie malūnėlius - pakerėjo pirmiausia mažylė O patarimų davė Skrepukė.
O varliūkščiai man beveik tobuli atrodė Bet po Skrepukės patarimų tai dar labiau Tikrai, tokia smulkmena, atrodo, pora kringeliukų, simbolizuojančių vandens čiurkšles, purslus, ir pora varliukų - ir darbelis darosi tobulas.
Taip norejau kuo greiciau namo, o tesigavo taip velai, plius visa nusibaigusi
Ir cia skaitosi pavasario pradzia tokia
Niu reik sest prie popieriuku, gal pades atgaut jegas
Beje, gal zinote, ar verta pirkti tokias knygeles (zinau, kad kazkada buvo kalbeta apie knygas, bet nepykit, tikrai nesugebesiu atsekti per visas temas...):
http://www.amazon.co...b...8638&sr=8-1
http://www.amazon.co...a...8686&sr=1-1
Viena jau uzsisakiau: Ali Edwards Sharing Your Story
Ir cia skaitosi pavasario pradzia tokia
Niu reik sest prie popieriuku, gal pades atgaut jegas
Beje, gal zinote, ar verta pirkti tokias knygeles (zinau, kad kazkada buvo kalbeta apie knygas, bet nepykit, tikrai nesugebesiu atsekti per visas temas...):
http://www.amazon.co...b...8638&sr=8-1
http://www.amazon.co...a...8686&sr=1-1
Viena jau uzsisakiau: Ali Edwards Sharing Your Story
Miaargicos, atsirado mano Slice laidas
sveikinu
o mums nuostolis su laidu, "Dusty"/ kaša, perkando ir sukramtė laidą nuo "Wii"...neveikia
Skrepukė tiek patarimų pažėrė
žeria patarimus, o gumą tampo pačios skrebo gamybai
QUOTE(aasta @ 2010 03 01, 14:11)
Bet vis tiek džiaugiuosi, kad pabaigiau, kad ir koks tas mano albumas bebūtų. galite pasižiūrėti
O man labai patiko. Ir visai ne kasdieniskos nuotraukos, kaip kad sakei. Tikrai jauciasi artejancios sventes As pati irgi uzsinorejau mini albumiuka pameginti padaryti, ir knygu ruosiuos ta tema pirkti
Žmogiuke: būtinai paimčiau "601 Ideas"...labai stora knyga ir neerealiai daug skrebukų pavyz. pagal temas tos anos...nelabai.
Papildyta:
tu nemirtinga
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2010 03 01, 13:46)
tu nemirtinga
QUOTE(a Lua @ 2010 03 01, 20:37)
Bet po Skrepukės patarimų tai dar labiau Tikrai, tokia smulkmena, atrodo, pora kringeliukų, simbolizuojančių vandens čiurkšles, purslus, ir pora varliukų - ir darbelis darosi tobulas.
Aciu labai uz pagyrimus
As tai be galo dekinga uz tokius patarimu, nes tikrai paziurejau i tai, ka nupaise Skrapuke, ir viskas atrodo i savo vietas atsistojo
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 20:48)
Žmogiuke: būtinai paimčiau "601 Ideas"...labai stora knyga ir neerealiai daug skrebukų pavyz. pagal temas tos anos...nelabai.
Papildyta:
tu nemirtinga
Papildyta:
tu nemirtinga
Tai dabar reik tikrai pulti uzsisakyti
O kaip sita http://www.amazon.co...b...9618&sr=1-1 ?
Jus labai abidvi cia tinkate
Žmogiuk:
*Designers eye for Scrapbooking
*tada dar būtinai turi paimti šitą
Šių 2 knygų niekam neatiduočiau Visad kada mano skrebai tampa pernelyg dekoratyviniai, paskaitau Ali E, knygas ir visus prioritetus man į vietą pastato.
Neblogos dizaino taisyklės šiuose knyguose , ta antra su "raštuotu popierium/ patterned paper" išvis kadangi daugumai skrebukių, netgi patyrusiųjų, visad skūndžiasi kad sunku maišyti įvairius raštuotus popierius.
*Designers eye for Scrapbooking
*tada dar būtinai turi paimti šitą
Šių 2 knygų niekam neatiduočiau Visad kada mano skrebai tampa pernelyg dekoratyviniai, paskaitau Ali E, knygas ir visus prioritetus man į vietą pastato.
Neblogos dizaino taisyklės šiuose knyguose , ta antra su "raštuotu popierium/ patterned paper" išvis kadangi daugumai skrebukių, netgi patyrusiųjų, visad skūndžiasi kad sunku maišyti įvairius raštuotus popierius.
aciu scrapuke kimbu daryt. ryt pademonstruosiu, nes viskas kaip ir paruosta, belieka sudeliot. a'lua sorry tinklo si karta nebus. Bet kadangi sis medalis dar tik pirmas, tai manau LO sia tema dar darysiu ir kur nors ipaisysiu. manau kad panaudot ta tinkla reiketu vienos nuotraukos. O siuo atveju taip norejosi idet daugiau akimirku ir is paciu varzybu ir bendra komandos nuotrauka, teisingai scrapuke sako, turi but minimalistinis darbelis.
scrap
scrap