Sveikos mamos , skaitau jūsų temas gal jau kokia porą savaičių jei ne daugiau. Tokių grožių ir įdomįbių čia pridarot, kad akys raibsta
Susidomėjau scrabooking technika, nes jau senai noriėjau savo siūneliui kažkokio ypatingo albumo Daugumai mamu taip... Tai kai netyčia per TV pamačiau tai buvo OOOO gi va šitaip ir norisi
Ne be jūsų pagalbos pagaliau padariau 1 puslapį , skau pagaliau, nes man vis neįtiko, kažko trūko. Pasirodyčiau,kad pataratumėt, bet nemoku foto įkelt
ddia, nagi kaip smagu, kad ir tu domiesi ir megini. foto galima ikelti per radikal.ru, photobucket.com ar kitus puslapius. bet man atrodo, kad turetum daugiau zinuciu turet, kad leistu nuotrauka ikelt. gal pamegink ja kur nors patalpint o cia ikelk nuoroda.
labai smalsu paziuret
scrapuke, matai as ta melyna pagrinda norejau pagal kamuoli daryt(nezinau kodel, nes is tiesu tai turetu but zalia spalva pagal komandos apranga bet zalio neturiu, tik ta marga) tai gal as tada paimsiu didesni balta pagrinda, uzklijuosiu ant jo nuotraukas su didesniais tarpeliais ir pagrindui naudosiu ta marga zalia popieriu ir geltonas zvaigzdes ? o kaip manai uzrasui irgi gelsva spalva kaip sienu naudot? ir dar, kaip ir kurioj vietoj data ikomponuot (turetu but uzrasyta data ir vieta kur vyko varzybos)gal apacioj kur nors desiniam kampe kartu su zvaigzdem i remeli koki ar tagiuka vinuku prikalt.
is tiesu tai labai noretusi to gyvo virvelinio tinklo, bet ant to rastuoto popieriaus tai jo niekur neprilipdysi.
labai smalsu paziuret
scrapuke, matai as ta melyna pagrinda norejau pagal kamuoli daryt(nezinau kodel, nes is tiesu tai turetu but zalia spalva pagal komandos apranga bet zalio neturiu, tik ta marga) tai gal as tada paimsiu didesni balta pagrinda, uzklijuosiu ant jo nuotraukas su didesniais tarpeliais ir pagrindui naudosiu ta marga zalia popieriu ir geltonas zvaigzdes ? o kaip manai uzrasui irgi gelsva spalva kaip sienu naudot? ir dar, kaip ir kurioj vietoj data ikomponuot (turetu but uzrasyta data ir vieta kur vyko varzybos)gal apacioj kur nors desiniam kampe kartu su zvaigzdem i remeli koki ar tagiuka vinuku prikalt.
is tiesu tai labai noretusi to gyvo virvelinio tinklo, bet ant to rastuoto popieriaus tai jo niekur neprilipdysi.
Valiooo Scrapukė "grįžo".
Oi. Labas.
Kažkaip nekultūringai aš čia. Šimtą metų temoje nesirodžiusi ir iškart rėkiu visa gerkle...
Bet negalėjau susilaikyti. Nuostabus šiandien rytas. Kalendorinė pavasario pradžia, o čia dar pasisakymai tokie, kokių pasiilgau beprotiškai. Neseniai prisijungusios merginos gal ir nesupras, bet man taip trūko Scrapukės pamokėlių, patarimų. Todėl neapsakomai džiaugiuosi juos vėl skaitydama. Nesvarbu, kad ne man skirti. Merginos, tai tikras lobis. Įvertinkite juos deramai.
Uff, kaip man smagu. Va, dar kad įkvėpimas grįžtu iš savo "pusės metų kelionės aplink pasaulį ar bala žino kur", tai išvis nerealu būtu. Dabar kišiu nosį čia dažniau.
Oi. Labas.
Kažkaip nekultūringai aš čia. Šimtą metų temoje nesirodžiusi ir iškart rėkiu visa gerkle...
Bet negalėjau susilaikyti. Nuostabus šiandien rytas. Kalendorinė pavasario pradžia, o čia dar pasisakymai tokie, kokių pasiilgau beprotiškai. Neseniai prisijungusios merginos gal ir nesupras, bet man taip trūko Scrapukės pamokėlių, patarimų. Todėl neapsakomai džiaugiuosi juos vėl skaitydama. Nesvarbu, kad ne man skirti. Merginos, tai tikras lobis. Įvertinkite juos deramai.
Uff, kaip man smagu. Va, dar kad įkvėpimas grįžtu iš savo "pusės metų kelionės aplink pasaulį ar bala žino kur", tai išvis nerealu būtu. Dabar kišiu nosį čia dažniau.
Na pabandžiau įmesti i picasa
http://picasaweb.goo...32838475034/Sb#
Gyvai spalvos tokios šiltesnės..., na pirmą kart aplamai fotkinau sb
http://picasaweb.goo...32838475034/Sb#
Gyvai spalvos tokios šiltesnės..., na pirmą kart aplamai fotkinau sb
ddia saunus debiutas. ir nuotraukos dailios. pagrindo popierius patiko. O kokio patarimo nori? dar kazka patobulint ar pakeist?
Isida, scrapuke cia visada, o tu kaip jaunas menulis
na as pabusiu tuo zaibolaidziu, man patarimai nemaiso, o pkritikivaimus vertinu teigiamai, nes jie padeda isisavint ir tobulet. taigi matau ir daugiau yra norinciu gauti konstruktyviu patarimu. labai tikiuosi, kad nebus jokiu ekscesu ir si tema bus butent skirta scrapui nuo...iki t.y. nuo idejos iki jos igyvendinimo, isbaigtumo. be jokiu ten pykciu ar t.t. Juo labiau, kad tikrai zinau dar ne viena tuo uzsiimancia mergina, bet cia nesirodancia
na as pabusiu tuo zaibolaidziu, man patarimai nemaiso, o pkritikivaimus vertinu teigiamai, nes jie padeda isisavint ir tobulet. taigi matau ir daugiau yra norinciu gauti konstruktyviu patarimu. labai tikiuosi, kad nebus jokiu ekscesu ir si tema bus butent skirta scrapui nuo...iki t.y. nuo idejos iki jos igyvendinimo, isbaigtumo. be jokiu ten pykciu ar t.t. Juo labiau, kad tikrai zinau dar ne viena tuo uzsiimancia mergina, bet cia nesirodancia
Dėkui Na man raidės nelabai gražu ir nelabai žinau su kuo klijuot juosteles, kad klijai nesimatytu.
na raides gali paprasciausiai atsispausdinti ir ispjaustyti peiliuku ( gal cia tau per daug zodziu, kodel rasei ir su teciu? nuotraukoj nera daugiau nieko su uo yra vaikas, na pvz su mama... ir su teciu. gali pavadint pvz ant tecio ranku, tecio glebyje, su teciu, tada uzrasa vienoj eilutej padarytum didesniu sriftu), ta kaspina is virsaus gali perkelt i apatini desini kampa, bus virsuj daugiau vietos uzrasui. O juostele, tai as dazniausiai naudoju ne kapronines, t.y. nepersisvieciancias ir klijuoju dvipuse juostele.
QUOTE(ader @ 2010 03 01, 10:30)
Kokiu dar žaibolaidžiu? Nelabai, tiesa pasakius, supratau.
Taigi nuoširdžiai pasidžiaugiau, kad Scrapukė dalina patarimus ir tai, mano nuomone, labai liuks, nes jos patarimai ir pamokėlės tikras lobis. Bent jau man.
Su tečiu, nes prieš tai puslpis bus " pirmosios nuotraukos su mama", tai norėjau, kad testinumas būtu.
Aš ir galvojau, kad raides galim išsipjaustyt, bet ar gražaus storesnio popieriaus printeris spauzdintu? :?
Aš ir galvojau, kad raides galim išsipjaustyt, bet ar gražaus storesnio popieriaus printeris spauzdintu? :?
QUOTE(Isida @ 2010 03 01, 08:46)
Kokiu dar žaibolaidžiu? Nelabai, tiesa pasakius, supratau.
Taigi nuoširdžiai pasidžiaugiau, kad Scrapukė dalina patarimus ir tai, mano nuomone, labai liuks, nes jos patarimai ir pamokėlės tikras lobis. Bent jau man.
taigi viskas gerai, as del to jos ir klausiu, nes vertinu, o gal kam nepatiks, kad as per daug klausineju, tai va ir sakau, kad zaibolaidziu pabusiu (zinai gi moteriskes, sakys paskui kad okupavau tema cia su savo skrebukais ) zodziu viskas liux.
QUOTE(ddia @ 2010 03 01, 08:51)
Su tečiu, nes prieš tai puslpis bus " pirmosios nuotraukos su mama", tai norėjau, kad testinumas būtu.
a nu matai, kai nesimato to pirmo, tai atrodo kad kazko truksta, na pas mane HP rasalinis printeris paprastas, bet ant akvarelinio popieriaus gerai spausdina. jei kartridzus laiku pakeiciu tai galiu net ir spalvotas raides pasidaryt o dar yra lipdukai ivairus, iskirstos raides. jas jau reikia pirkti.
QUOTE(Isida @ 2010 03 01, 10:15)
Valiooo Scrapukė "grįžo".
Kalendorinė pavasario pradžia, o čia dar pasisakymai tokie, kokių pasiilgau beprotiškai. Neseniai prisijungusios merginos gal ir nesupras, bet man taip trūko Scrapukės pamokėlių, patarimų.
Kalendorinė pavasario pradžia, o čia dar pasisakymai tokie, kokių pasiilgau beprotiškai. Neseniai prisijungusios merginos gal ir nesupras, bet man taip trūko Scrapukės pamokėlių, patarimų.
Aga As jau nuo pat ryto noriu begt namo ir bandyt patobulint pagal patarimus
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 01, 06:35)
žmogiuke:
Labai geri patarimai esu issisiepusi ligi ausu ir nekantrauju bandyti koreguoti Labai patiko ideja su Primos kristaliukais! Tik reik juos uzsisakyti, turetu labai pagyvinti (Beje, ten tas tamsus pagrindas yra ne juodas, o melynas - BG Marrakech, gyvai neatrodo taip tamsiai, kaip nuotraukoje)
Sveikos, aš taip pat labai džiaugiuosi dėl Scrapukės patarimų. Pritariu, kad tai lobis.
Aš rodausi su savo ziemos albumu. Atsiprašau už nuotraukų kokybę. Be to, nieko ten įdomaus nerasit, nes ta kasdienybė tokia - darbas - namai - darbas -namai. Bet vis tiek džiaugiuosi, kad pabaigiau, kad ir koks tas mano albumas bebūtų. galite pasižiūrėti
cia : http://public.fotki.com/aasta1/dd/
Aš rodausi su savo ziemos albumu. Atsiprašau už nuotraukų kokybę. Be to, nieko ten įdomaus nerasit, nes ta kasdienybė tokia - darbas - namai - darbas -namai. Bet vis tiek džiaugiuosi, kad pabaigiau, kad ir koks tas mano albumas bebūtų. galite pasižiūrėti
cia : http://public.fotki.com/aasta1/dd/