Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

a'lua, tai as turiu pakroveja slice, atvaziuok pasikrauti biggrin.gif

scrap. butinai ryt poryt parodysiu uzuomazgas. smile.gif
Atsakyti
na rodausi blush2.gif daryti labai greitai - prispyrus reikalui hihihi.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tik fotkinau ne su savo aparatu, tai gavosi kas gavosi 4u.gif
Atsakyti
matau kad gretu laiku pasipils nauji skrebukai thumbup.gif
na rodausi  daryti labai greitai - prispyrus reikalui 

grazuciai..rezervuoju ta paskutini zalia thumbup.gif
Atsakyti
o man pirmas labai mielas. tas tagiukas nedekupazintas?
Atsakyti
aciu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 28, 13:35)
grazuciai..rezervuoju ta paskutini zalia  thumbup.gif

tau kuriuo adresu siusti? bigsmile.gif

QUOTE(ader @ 2010 02 28, 13:48)
o man pirmas labai mielas. tas tagiukas nedekupazintas?

ne, ten rub-onas mirksiukas.gif berods tiimari Rygoj pirktas ax.gif

dabar esu uzstrigus ties krikstynu LO doh.gif gal turit kokiu minciu-ideju? 4u.gif
Atsakyti
na man krikstynos asocijuojasi su balta spalva. baltos geles, neriniai, karoliukai koks nors pergamentas su datos uzrasu
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 28, 08:05)
kokia simpatiška moteriškė...turi tokių tamsesniš rytietiškų bruožų: akys, plaukai...dabar smalsu...reikia pamatyti dukros nuotrauką biggrin.gif

O dukra i mama visai nepanasi - grynas tevas hihihi.gif Tik kad akys sviesios.
Beje, as neuzsislaptinusi, mane matei jau, kad ir nelabai ryskiai: http://www.scrapmani...0/tarp-musu.jpg (kur su zurnalu rankose)
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2010 02 28, 08:45)
Zmogiuke, ale tikrai tavo mama panaši į mano sesę  thumbup.gif  Aš jai parodysiu šią nuotrauką, ačiū, kad leidi. O patobulinto varianto nefotkinau. Bet ten tik truputis "auksinių" kringeliukų primėtyta.

Idomu, ka sese sakys, ar ir jai pasirodys nors kiek panasu smile.gif

Ir pagaliau i tema: turiu padariusi pora darbeliu, kuriems kazko truksta... tik jau nespejau nufotkinti dienos sviesoje. Tai kuria kita diena parodysiu. Ten viskas priklijuota jau deja, bet gal jums kils kokia mintis, kaip kazka dar butu galima patobulinti. O tai as vis paziuriu ir vel atgal padedu, ir vis nerandu, ka dar su jais padaryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 28 vasario 2010 - 18:24
tau kuriuo adresu siusti? 

mano artejanciam gimtadieniui bigsmile.gif biggrin.gif
O dukra i mama visai nepanasi - grynas tevas  Tik kad akys sviesios.

kodel nepanasi...juk labai panasi, plaukai tamsus, veido forma...tik akiu nesimato (ar jos zalios?)
doh.gif kaip as galejau uzmirsti kad tame skrebuke tu blush2.gif
na man krikstynos asocijuojasi su balta spalva. baltos geles, neriniai, karoliukai koks nors pergamentas su datos uzrasu

drinks_cheers.gif man irgi, bet va...mano sesutes mergaites krykstynos nuotraukose matosi baznycios ivairiaspalviai langai ryskiom spalvom...manau kad su toliom foto atkartociau tu spalvoto stiklo langu mozaikos efekta. Vz, priklauso nuo nuotrauku 4u.gif
Ir pagaliau i tema: turiu padariusi pora darbeliu, kuriems kazko truksta... tik jau nespejau nufotkinti dienos sviesoje. Tai kuria kita diena parodysiu. Ten viskas priklijuota jau deja, bet gal jums kils kokia mintis, kaip kazka dar butu galima patobulinti. O tai as vis paziuriu ir vel atgal padedu, ir vis nerandu, ka dar su jais padaryti

Nekantriai lauksiu 4u.gif nesvarbu kokybiskai nufotkinti, man tik kad bendra vaizda duotum 4u.gif
Atsakyti
scrapuke, laukiau taves apsilankant. Noreciau, kad paziuretum ir uzvestum ant kelio kaip sakoma.

cia matosi kaip planuoju isdestyt nuotraukas

user posted image
cia turiu padariusi toki tinkla, tipo futbolo vartu tinklas, tik va galvoju ar ji uztempti ant viso vaizdo kad gautusi kaip pro vartus ziurint toks vaizdas. Ar ant pagrindo deti ta tinkla ir tada nuotraukas ant jo kokiok savarzelem prikabinti g.gif

user posted image
cia dar turiu tokio popieriuko, kazkuo primena tinkla, gal ji naudoti kaip pagrinda nuotraukai?

user posted image

pavadinimas bus pirmasis medalis. Dar galvoju pasidaryti kokiu zvaigzdziu pora. kamuoliuku tipo cipboard.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 28, 19:55)
kodel nepanasi...juk labai panasi, plaukai tamsus, veido forma...tik akiu nesimato (ar jos zalios?)

Nekantriai lauksiu 4u.gif nesvarbu kokybiskai nufotkinti, man tik kad bendra vaizda duotum 4u.gif

Visi sako, kad tevo dukra. Jis beje irgi tamsus smile.gif Hihi, nea, mano akys melynos, uztat jauciu silpnybe zaliaakiams hihihi.gif

Na tai bandau rodyti, patark, ka cia dar butu galima padaryti:
1. Gaudau veja: http://picasaweb.goo...feat=directlink. Pati jau matau, kad klaida padariau su desines puses kringeliu bei juostele - kringelis kreivokai priklijuotas, o juostele specialiai skersai norejau deti, bet per mazai suskersavau, todel dabar atrodo, kad irgi netycia kreiva doh.gif
2. Varliuksciai: http://picasaweb.goo...feat=directlink . Irgi matau klaida, kad tekstui per mazai vietos palikau. Ir siaip, durnas tekstas, bet jau nebepakeisiu...

Ir is anksto dekui uz visus patarimus aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 02 28, 20:11)
cia matosi kaip planuoju isdestyt nuotraukas

Kokios fainos nuotraukos! Ypac patiko ta, kur sunelis jau tuoj tuoj spirs kamuoli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 28 vasario 2010 - 20:38
ader:
*nuotraukos gerai išdėstytos paskutiniam variante. Kuo mažiau tarpų tarp jų, tuo mažiau dėmesį blaškys. Gerai kad jas klijavai dar ant balto popieriaus--tai padeda atšokti nuo bent kokio pagrindo.
*Pavadinimą klijuočiau virš pagrindinės futbolistų nuotraukos, toj tuščioj vietoj.
*Man ta žydra spalva čia visiškai netinka ax.gif , tiesog atima visą dėmesį nuo nuotraukų. Gal labiau tiktų žalia arba smėlio/gelsvai ruda tokia kaip nuotraukų fonas.
*Tinklas thumbup.gif idėja, tik jokiu būdu nedėčiau ant nuotraukų paviršaus žmonėm ant veidų. Tinkla kabinčiau pavyz. paskutiniam variante, tuščioj vietoj virš kamuolio..jei dalis tinklo kamuolį uždengtų tai nesvarbu ir tiktų, bet tik ne žmonių veidus mirksiukas.gif
*Štampuoti apskritimai 'futbolas' irgi netinka ax.gif Kokia jų paskirtis? matosi iš nuotraukų ir piešto futbolo kad tema-- futbolas. Dekoracija? ar galbūt savą raštuotą popierių norėjai pasigaminti? Šiam skrebui nereikia daugiau raštų, o labiau tuščios erdvės akim paailsėti. Tie štampuoti "futbolai" atrodo kaip musyčių margumas, l.l.l atima dėmesį nuo nuotraukų mirksiukas.gif
*Žvelk į nuotraukas ne į kaip nuotraukas, bet kaip į raštuotą popierių. Kadangi ten grupės portretas kurioje daug veidų, taip pat spalvotos foto--tai daug spalvų įvairių...jei foto labai margos spalvom ir raštais, patartina minimaliau naudoti raštuotą popierių ar rėkenčias spalvas. Labiau tiktų naudoti kelių spalvų vienspalvį pagrindą. Taigi,....
*labai patiko tas tinklo raštuotas popierius {paskutinėj foto} bet jo raštas labai margas, ir tai kžkiek dėmesio atima nuo nuotraukų. Būčiau klijavus visas nuotraukas ant vieno balto pagrindo ir daug platesnio balto įrėminimo ir tada klijavus ant to tinklinio raštuoto popieriaus.
*Kadangi vienoj foto pasireiškia geltoni marškinėliai ir kojnės, ši išskirtinė spalva sau žiūrovo dėmesį traukia, nors nebandote akcentuoti būtent tos foto (ten net ne jūsų vaikas geltonai apsirengęs). Kad subalansuoti tą geltonumą, aš štampuočiau žvaigždutes ant geltono popieriaus.
Sekmės ir lauksiu patobulinimo 4u.gif
Atsakyti
žmogiuke: bandžiau pažaisti su Photoshopu, bet nekaip man sekasi
user posted image
*Varliūkščiai: labai nuotaikingos foto thumbup.gif ...ir dizainas thumbup.gif
Man tik juodas fonas neperteikia tą trykštantį vaikystės džiaugsmą- ypač kad saulėta diena, vandens žaidimai...jei pageidauji tamsaus pagrindo, tai būčiau taikius tamsiai mėlyną ar bent žalią, bet juoda ne man ax.gif
*Labai skrebukas prašosi vandens puršlų. Tiktų toki Prima kristaliukai, arba netgi gali baltu rašikliu nupaišyti, išsiuvinėti, arba brads'us vinukus taip įkalti.
*Dar labai tiktų varliukų detalės...ant krūtinės netgi gali uždėti vaikų inicialus (bet nebūtina).
user posted image
Gaudau vėją:
*nuotraukos tiesiog užkrečia žmogų savo gera nuotaika wub.gif
*sureikšminai tą kringelių nusvirimą veltui, kadangi tokie pakrypimai, nelygūs detalių išdėstymai labai atitinka nerūpestingos vaikystės temas. Ypač tinka kadangi tema apie vėją, matosi mergytės vėjo darkyti plaukai, šelmiška šypsena, tad... simetriškai išdėstytos detalės čia žiauriai netiktų smile.gif...stoiškas vaizdas gautūsi. Taip pat kringelių nusvyrimas nepasireiškia kadangi subalansuotas su antros teksto juostelės pakrypimu. Taigi šis LO tiesiog prašosi kad viskas būtų išdarkyta, pasvirę, nerūpestingai pabarstyta smile.gif
*l.l.l patiko tie vėjo malūneliai-- thumbup.gif atitinka pavadinimą ir temą. Tik dar jų 2 padaryčiau ir išdėstyčiai maždaug kur pavaizdavau kad tą trikampį padarytų.
*man kažkas labai blanku su spalvom: lygtai tie malūnėliai susilieja su popieriaus fonu. Norisi daugiau kontrasto arba dar kokios detalės "su cinkeliu". Tikriausiai malūnėlius būčiau darius iš sodresnio raudono raštuoto popieriaus kad jie atšoktų nuo pagrindo....ir dar g.gif tiktų debesėliai, galbūt juos klijuočiau po malūneliais (?), kadangi tema apie vėją norisi matyti padangę ar debesis.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 kovo 2010 - 06:53