Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 25, 23:08)
Zmogiuke: man atrodo apie ta pati "Zirafa-mano sese" skrebuka ir kalbam...toks rytietiskas su biseriu siuvinetais motyvais...

Taip, taip cia sitas thumbup.gif
Atsakyti
ader: aš patarčiau sugrupuoti visas mažesnias foto į vieną plotą/vietą ir jas atskirti nuo didesnių. Sunku man išaiškinti, bet pavyz. parodysiu savo seną LO ką darau su įvairaus dydžio foto
user posted image

*off-topic kol dar kalbame apie rytietiškus motyvus aš...kankinuosi prie naujo LO--skirtam MB asmenybei. Man uždrausta naudoti gėlytes, juosteles, nertinius, karoliukus- bent ką kas yra bent kiek moteriško ar fi-fiško, negaliu panaudoti šalia jo portreto schmoll.gif .
MB nelabai mėgsta šiuolaikinį Tradicinį SB stilių (ir manau jam daugel mano darytų skrebukų yra "per daug"). Jo skonis yra minimalizmo ekstremas. Tad sakiau kad bandysiu rasti kompromisą ir vidurkį tarp rytietiškų motyvų ir šiuolaikinio minimalizmo/modernumo. Sunkiausia užduotis man iki šiol doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 vasario 2010 - 00:33
* čia off-topic, bet gal ir skrebukių gretose yra palaikančių Trollbeads?...mano nauja manija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 27, 06:37)
* čia off-topic, bet gal ir skrebukių gretose yra palaikančių Trollbeads?...mano nauja manija ax.gif

Oi man jis labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik kainos dar didokos pas mus g.gif
Atsakyti
Labu visoms 4u.gif

Tas rytietiškas LO apie mano sesutę žirafytę yra patobulintas. biggrin.gif Sesutė prikišo savo nagus - prilipdė blizgių kringelių, nes jai taip gražiau. Na ir man irgi. biggrin.gif

Zmogiuke, kaip suintrigavai, kaip norėčiau pamatyti tavo mamos nuotrauką, kaip ji atrodo dabar. Nes, galimas daiktas, taip mano sesė atrodys vėliau. biggrin.gif

Žiurbuti, aš tik norėjau pasakyt, kad su skrepuke taip visada - kai ji ko paklausia, priverčia susimąstyti ir atsakymas gaunasi kaip išpažintis. Nu moka ji taip išprovokuot. biggrin.gif

ader, darai multi LO? Faina. Aš tokių mažai turi, bet bręstu. Noriu turėti daugiau, patinka. ader, o tu aną LO, kurį per mytą darei, ar apsiuvai???

P.S. Ai, remini, pamiršau doh.gif Ačiū tau. Lindėjai lindėjai pogrindyje, bet kai išlindai, tai jau gražiai čia mums parašei... 4u.gif Prašom dažniau lankytis ir prabilti. Gal kokių naujų atvirukų turi parodyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 27 vasario 2010 - 12:31
QUOTE(a Lua @ 2010 02 27, 12:23)
P.S. Ai, remini, pamiršau  doh.gif  Ačiū tau. Lindėjai lindėjai pogrindyje, bet kai išlindai, tai jau gražiai čia mums parašei...  4u.gif  Prašom dažniau lankytis ir prabilti. Gal kokių naujų atvirukų turi parodyti?  ax.gif

blush2.gif
ai, atvirukų tai jau visas kalnas padaryta 4u.gif tik reikia prisiruošti gražiai nufotkint, nes man vis nesigauna doh.gif
o šiaip labai džiaugiuosi pagaliau ir tikrus LO'liukus pradėjus skrebinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 27, 00:25)
MB nelabai mėgsta šiuolaikinį Tradicinį SB stilių (ir manau jam daugel mano darytų skrebukų yra "per daug"). Jo skonis yra minimalizmo ekstremas. Tad sakiau kad bandysiu rasti kompromisą ir vidurkį tarp rytietiškų motyvų ir šiuolaikinio minimalizmo/modernumo. Sunkiausia užduotis man iki šiol  doh.gif

Uztai mums bus labai smagu pamatyti tavo kanciu rezultata smile.gif Siaip man rytietiski motyvai kazkodel asocijuojasi su maximalizmu labiau, nei su minimalizmu (tiesiog pries akis iskilo spalvingi ir gausus rytietisku sventyklu dekorai). Kita vertus, atskiru ornamentu grozis atsiskleidzia ir tada, kai patalpintas atskirai, ir gali is visu pusiu apziuret rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2010 02 27, 12:23)
Tas rytietiškas LO apie mano sesutę žirafytę yra patobulintas.  biggrin.gif  Sesutė prikišo savo nagus - prilipdė blizgių kringelių, nes jai taip gražiau. Na ir man irgi.  biggrin.gif

Zmogiuke, kaip suintrigavai, kaip norėčiau pamatyti tavo mamos nuotrauką, kaip ji atrodo dabar. Nes, galimas daiktas, taip mano sesė atrodys vėliau.  biggrin.gif

O kur galeciau ta patobulinta varianta pamatyti? bigsmile.gif

Del mano mamos nuotraukos, tai bijau, kad nusiviltum turbut, nes galbut to panasumo nepastebetum blush2.gif Tiesiog akys ir sypsena kazkuom primine... Musu mama neturi rytietisko kraujo. Bet jeigu sugebeciau ikelti cia paveiksliuka, tai parodyciau tavo teismui smile.gif
Atsakyti
A Lua, kitaip nemoku: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Tik reik tureti omeny, kad tas panasumas labiau matesi pries ~25 metus smile.gif
Ir sorry uz off topic poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 02 27, 10:23)

ader, darai multi LO? Faina. Aš tokių mažai turi, bet bręstu. Noriu turėti daugiau, patinka. ader, o tu aną LO, kurį per mytą darei, ar apsiuvai???

TAIP APSIUVAU TOKIU GELTONU SIULU, PAPRASTU DYGSNIU, GAL NELABAI NUOTRAUKOJ MATOSI, BET GYVAI GERAI IREMINA VISA DARBELI.

Jo tenka daryti multi loliuka, tema labai berniukiska sportiska.

Aciu scrapuke uz patarima, as gal kai paruosiu pagrinda tai nufotkinsiu nepriklijuota , gal daugiau bus patarimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 02 27, 20:50)
Aciu scrapuke uz patarima, as gal kai paruosiu pagrinda tai nufotkinsiu nepriklijuota , gal daugiau bus patarimu.  smile.gif

thumbup.gif Man irgi bus i nauda ax.gif
Atsakyti
Siaip man rytietiski motyvai kazkodel asocijuojasi su maximalizmu labiau, nei su minimalizmu

drinks_cheers.gif ir man. bet tai yra analogija (MB yra būtent tokia kontradikcija: "rytietiškų tradicijų ir konservatyvumo dozė su šiuolaikiniu vakarų "modern" minimalizmu).
Tik reik tureti omeny, kad tas panasumas labiau matesi pries ~25 metus

kokia simpatiška moteriškė...turi tokių tamsesniš rytietiškų bruožų: akys, plaukai...dabar smalsu...reikia pamatyti dukros nuotrauką biggrin.gif
Aciu scrapuke uz patarima, as gal kai paruosiu pagrinda tai nufotkinsiu nepriklijuota , gal daugiau bus patarimu. 

geriausi patarimai man veliasi kada turiu vaizdinę medžiagą drinks_cheers.gif ...lauksiu
Nu moka ji taip išprovokuot. 

jooo...bandau išprovokuot dažnesnių skrebukų iš tamstelės, bet mano provokacijom nepasiduodi lotuliukas.gif
Atsakyti
Skrapuke, aš turiu iškepus šviežią LO'liuką, bet ištiko bėda. verysad.gif Nuduso mano Slice, kurį tu man pakrovei. Tai buvo spalio mėn., bet aš tikėjausi, kad jis dar laikys, nes pasinaudojau juo tik 2 kartus. biggrin.gif O laido NIEKUR NERANDU. Aš nesuprantu, kur aš jį galėjau padėti kai tvarkiausi??? doh.gif

LO užbaigtas, bet trūksta pavadinimo, kurį norėjau išpjaustyt Slice pagalba.

Zmogiuke, ale tikrai tavo mama panaši į mano sesę thumbup.gif Aš jai parodysiu šią nuotrauką, ačiū, kad leidi. O patobulinto varianto nefotkinau. Bet ten tik truputis "auksinių" kringeliukų primėtyta.

ader, tai gerai tada, kad apsiuvai kraštus - turėtų super atrodyt, tik nuotraukoj aš nepastebėjau.

remini, tu fotografuok, fotografuok. mirksiukas.gif Nors aš puikiai įsivaizduoju, apie ką tu kalbi. Aš irgi taip graužiuos, kai fotografuoju savuosius LO. Mačiau tavo konkursinį LO - labai patiko wub.gif Ir kitų merginų irgi. Aš ketinu parašyt komentarą ten po darbais, tai čia nesiplėsiu.
Atsakyti