Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Miglota @ 2009 12 16, 17:11)
as anksciau irgi be 1 neuzmigdavau, o dabar kartais ir 9 ant sofos nuluztu  biggrin.gif

Tai palauk truputuka kol isivaziuosi i ritma, apsiprasi su darbu, tada vel po truputi ne nepajausi, kai pradesi eiti vis veliau miegot...
Cia as is patirties - tik pradejusi dirbti nuo 8 ryto pora pirmu menesiu vos ne astunta-devinta valanda vakaro uzmigdavau. Po kiek laiko jau ir 1a nakties nebaugino... biggrin.gif

Atsakyti
Pagaliau, oficialu - pabaigiau skaityti visas scrapbookingo temas SM! Na, aisku, dar liko papildomos SB temos (irankiai, pliurpalai), bet didysis darbas jau nuveiktas smile.gif
Atsakyti
Miglota žinau ką tai reiškia. Ir aš kai pradėjau dirbti kurem laikui turėjau atsisakyti rankdarbių, nes tiesiog buvo neįmanoma suspėti, o vakarais tiesiog nebūdavo jėgų ką nors užsiimti.
O štai mano dar vienas pabaigtukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 17 gruodžio 2009 - 08:58
Kristi, jega. Man patys graziausi,kai "persikelia" detales is foto i lapa. man gal tik ne tokio geltono pagrindo noretusi.

Atsakyti
MAn irgi pragrindas sakyciau perryskus, bet visa kita thumbup.gif
Atsakyti
kristi13: thumbup.gif ...nepritarsiu populiariai nuomonei ax.gif ...man ryškiai geltonas pagrindas nei kiek nekliuvo. Gal todėl kad gėlės ir vaikystė asocijuojasi būtent tokiom ryškiom spalvom...čia manau labiau taikyta pagal nuotaiką o ne derinama prie nuotraukos spalvų. Nors ir derinant prie foto, kadangi mėlyni marškinėliai tokios intensyvios spalvos, ši geltona lygavertė "perfect" kontrastas.
Atsakyti
***Šianakt damušiau labai asmenišką skrebą (pasidalinu kadangi užrašas nesimato). Kadangi LO pagrinde tik simboliais remiasi, komentaruose išverčiau į lietuvių k. mirksiukas.gif
kam įdomu čia
Atsakyti
Merginos, kokie nuostabus darbai wub.gif Scrapuke, manau nieko naujo apie tavuosius nepasakysiu - nuostabu, kaip visada wub.gif
Miglota, labai pasiilgau tavuju darbu. Tikiu, kad reikia laiko apsiprasti. Priprasi prie naujojo ritmo ir vel grisi prie sirdziai mielo uzsiemimo. Laikykis 4u.gif
O as ilindau i projekta december daily. tai dabar visus vakarus tuo ir uzsiimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 12 18, 08:31)
***Šianakt damušiau labai asmenišką skrebą (pasidalinu kadangi užrašas nesimato). Kadangi LO pagrinde tik simboliais remiasi, komentaruose išverčiau į lietuvių k.  mirksiukas.gif
kam įdomu čia

Dekui kad isvertei, bet ir pasipraktikuoti anglu butu neblogai lotuliukas.gif
Stebedama tavo darbus, kiekviena detale isstudijuoju ir galvoju kodel butent sita ir butent cia. Nujauciu, kad visa kompozicija tau sako labai daug. mum - dar vienas iskalbingas ir nuostabus tavo sedevras. Labai patinka tavo stilius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 12 18, 07:31)
***Šianakt damušiau labai asmenišką skrebą (pasidalinu kadangi užrašas nesimato). Kadangi LO pagrinde tik simboliais remiasi, komentaruose išverčiau į lietuvių k.  mirksiukas.gif
kam įdomu čia

Aš tiesiog noriu labai padėkoti, kad pasidalini savo darbais 4u.gif Man kaskart įdomu juos studijuot wub.gif

QUOTE(aasta @ 2009 12 18, 08:34)
O as ilindau i projekta december daily. tai dabar visus vakarus tuo ir uzsiimu. biggrin.gif

o kas čia per projektas? ax.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o kas čia per projektas?

Čia spėju yra Ali Edwards projektas čia daugiau info. Padarai nuotrauką(as) ir puslapį kiekvienai Gruodžio mėn. dienai. Aš panaššų projektą dariau "1 savaitės mini albumą"--ta pati koncepsija mirksiukas.gif .

O aš bandau save įkalbėti daryti Project 365...t.y fotografų projektas padaryti po nuotrauką kiekvieną dieną visiem metam. Priverčia labiau "atidaryti akis" ir matyti kasdienybės nuostabius momentus. Bet....bijau save nuvilti ir nesugebėti dabaigti šio projekto...jaučiu kad aptingsiu ir nustosiu fotografuoti. Projektas 365 labai daug sekėjų turi, yahoo grupė, flicr, ir t.t
Atsakyti
Idomus tie projektukai, bet ir man butu baisu, kad gali kantrybes nepakakti... Va, menesi gal ir istempciau... Butu labai idomu pamatyti tavuosius, Aasta, to projekto darbelius 4u.gif

poster_offtopic.gif Negaliu nepasigirt (na, as nepataisoma) - mano siutas meskis cia
Atsakyti