noreciau komentaru
QUOTE(a Lua @ 2010 02 24, 14:13)
OJE, žianau, žianau, kaip tau pagelbėt. Įnyk į SB galerijas, žurnalus - kuo daugiau svetimų LO'liukų prisižiūrėsi, tuo greičiau sugrįš įkvėpimas ir pačiai paskrebint. Aš jau baiginėju dar vieną. O prieš tai daugiau kaip 2 mėn. "po šluota" lindėjau...
as tiek prisiziuriu- kad mano sielai buna uztektinai
Be, to pradedi gilintis i viena, kai tuoj pat reikia pradeti gilintis ir i kita dalyka. Tai nuo to viso pradedu zaliuoti. Va domejaus scrapu, dabar photografija, dabar reik ismokt kaip susikurti jas kazkur sisdeti- taip, kad galeciau ir istrinti.. nes dabar keliu tokiu budu, kad jos visada lieka ..o man tai nepatinka
scrap8- grazus darbelis.. nu paziuri ir buna dazniausia- neturi ka pridurti, tiesiog grazu grazu... perskaitau kaip padaryta, ir nuo galvoji kad jau patobulejai juokaujau
Man patiko visos detales, nu taip suderinta, ir tas issiuvinejimas ir tos linijos taip dera prie fotos. Vat reikia pirma sukaupti sandeli, kad turet ka parinkt
*Ačiū merginos už tiek
*apie tą embosinimo techniką su skaidriais milteliais tai pasižiūrėkit šį video (jau buvau įmetus čia rodos); Pradėkite žiūreti nuo 1:30 min. nuo tada rodo būtent tą techniką. Nors tenai embosintas paveiksliukas vėliau spalvintas su rašaliniais distress "dye" rašalais, taip pat galima ir su akvarele kaip mano skrebe.
*ader: pavėluotai sveikinu su Vaigos 1-uoju ;
Skrebukas spalvingas ir linksmas .
*O kas liečia konstuktyvią kritiką, sugalvojau taip: Ar galėtumėte pačios pakomentuoti kas Jum pačiom Jūsų darbely patinka, arba galbūt kas "nekimba" ir taip neišsisprendė. Būtų lengviau koncentruoti dėmesį ten kur stengėtės ką patobulinti (ir tokiu būdu nekils nesusipratimų kad "kabinėjamės" )
*aasta: 100 metų kur buvai dingus? (o December Daily laukiu nesulaukiu...neužmirštu )
* remini: sveika išlindus iš pogrindžio Smagu juk įvairuose SB internetinuose portaluose bendrauti...padedam plėsti skrebligę pro visus galus, terpes, ir kanalus Tikiuosi dažniau čia apsilankysi
*Milgotą dar reikia išjudinti...man rodos ji pasigydė nuo skrebligės
*OJE: fotografija ir skrebas juk susiję ...aš iki šiol dar mokausi fotografiją kadangi mano tikslas kūrti vis tobulesnius skrebukus su aukštos kokybės nuotraukom.
Geriausia mokytoja yra patirtis; gali ir n galerijų ir skrebukų prisižiūrėti, bet suvoksi kas kaip tiktai kada pati rankoves užraitosi ir pradėsi darbuotis
*a Lua: jokios bacilos mano skrebinimo nesustabdys--atvirkščiai, mane skrebas gydo nuo bacilų. Tai sesei nepatiko rytietiški motyvai? ...bet labai tinka prie jos rytietiškos išvaizdos.
...lygtai kažką pamiršau
*apie tą embosinimo techniką su skaidriais milteliais tai pasižiūrėkit šį video (jau buvau įmetus čia rodos); Pradėkite žiūreti nuo 1:30 min. nuo tada rodo būtent tą techniką. Nors tenai embosintas paveiksliukas vėliau spalvintas su rašaliniais distress "dye" rašalais, taip pat galima ir su akvarele kaip mano skrebe.
*ader: pavėluotai sveikinu su Vaigos 1-uoju ;
Skrebukas spalvingas ir linksmas .
*O kas liečia konstuktyvią kritiką, sugalvojau taip: Ar galėtumėte pačios pakomentuoti kas Jum pačiom Jūsų darbely patinka, arba galbūt kas "nekimba" ir taip neišsisprendė. Būtų lengviau koncentruoti dėmesį ten kur stengėtės ką patobulinti (ir tokiu būdu nekils nesusipratimų kad "kabinėjamės" )
*aasta: 100 metų kur buvai dingus? (o December Daily laukiu nesulaukiu...neužmirštu )
* remini: sveika išlindus iš pogrindžio Smagu juk įvairuose SB internetinuose portaluose bendrauti...padedam plėsti skrebligę pro visus galus, terpes, ir kanalus Tikiuosi dažniau čia apsilankysi
*Milgotą dar reikia išjudinti...man rodos ji pasigydė nuo skrebligės
*OJE: fotografija ir skrebas juk susiję ...aš iki šiol dar mokausi fotografiją kadangi mano tikslas kūrti vis tobulesnius skrebukus su aukštos kokybės nuotraukom.
Geriausia mokytoja yra patirtis; gali ir n galerijų ir skrebukų prisižiūrėti, bet suvoksi kas kaip tiktai kada pati rankoves užraitosi ir pradėsi darbuotis
*a Lua: jokios bacilos mano skrebinimo nesustabdys--atvirkščiai, mane skrebas gydo nuo bacilų. Tai sesei nepatiko rytietiški motyvai? ...bet labai tinka prie jos rytietiškos išvaizdos.
...lygtai kažką pamiršau
aciu scrapuke uz pagyrima. Siaip is tiesu man paciai tai visai nieko atrodo sis skrebukas, noriu tik tavo zvilgsnio, ar islaikytos proporcijos, gal tas uzrasas kur virsuj trys eilutes, turetu but kitus?Bet stengiausi ji priristi pire nuotraukos. gal reiketu visa lapa apsiuti, ten yra tokie papiesti kaip dygsniai, gal juos atkartoti?
nu prasom biski pasikabinet
QUOTE(ader @ 2010 02 24, 13:31)
aciu scrapuke uz pagyrima. Siaip is tiesu man paciai tai visai nieko atrodo sis skrebukas, noriu tik tavo zvilgsnio, ar islaikytos proporcijos, gal tas uzrasas kur virsuj trys eilutes, turetu but kitus?Bet stengiausi ji priristi pire nuotraukos. gal reiketu visa lapa apsiuti, ten yra tokie papiesti kaip dygsniai, gal juos atkartoti?
šiaip, ir man šiame skrebuky niekas nešoka į akis
Bet jei prašaisi ...tos 3 eilutės OK, bet kvadratėlis su data atsiskyrė; Aš jį dėčiau prie lapo krašto kur tos 3 eilutės ir pritvirtyčiau su kokiu klipsu/sąvaržėle ( o gal net geriau būtų kaip nors įkomponuoti ant tos širdelės...bet tada spausdinčiau ar rašyčiau ant raudono popieriaus kad nebūtų tokio kontrasto).
*bet jei nuo pamatų iš naujo skrebinčiau šį LO tai sužaiščiau su (=) ženklu, galbūt jį pakeitus į "infinity" simbolį kadangi paminėjai kad jie bus draugai amžinai.
arba netgi vietoj teksto 3 eilučių, nusipieščiau tą amžinybės simbolį paprastu pieštuku, ir tada rašikliu rašyčiau tekstą simbolio kontūra...yra ir įvairiausiu PC programų kad taip atspausdintų, bet man dar reikįtų atsekti kaip ...rankų raštas greičiau
arba paprasčiausiai, pasiimk kokį chipboard/kartoninį raidyną, aprašyk aplink Nr. 8, ir paguldyk...ir va, gatavas simbolis
nu va aciu labai uz tiek daug variantu. Si karta jau viskas priklijuota, bet ateiciai isirasiau info dekoju. o tas variantas su apverstu astuonetu tikrai liuksiska ideja.
QUOTE(a Lua @ 2010 02 24, 13:13)
O kad sesei tie mano rytietiški ornamentai patiktų taip kaip tau... Nes kažkodėl tas žmogus, kuriam padarau LO, pradeda maivytis ir kabinėtis.
Apie kokius rytietiskus motyvus cia kalbate? Gal dar koki nauja padarei?
As kazkada pas tave maciau sesutes LO'liuka (ten kazkas apie zirafa buvo , kuris man ziauriai patiko . Net sesei rodziau, ir abi nusprendem, kad tavo sesute panasi i musu mama jaunysteje
Ader, labai linksmas ir grazus darbelis Man paskutiniu metu patinka tie israityti skliausteliai Labai juos pamegau
Sveiki gyvi
Dabar esu labai užsiėmusi dideliais darbais, bet skubu pranešti, kad baigėsi konkursas, kuriame dalyvavo daug merginų, besilankančių ir čia
Kviečiu užsukti ir pasveikinti dalyvius bei nugalėtoją
Ir, žinoma, kviečiame dalyvauti kituose konkursuose
Dabar esu labai užsiėmusi dideliais darbais, bet skubu pranešti, kad baigėsi konkursas, kuriame dalyvavo daug merginų, besilankančių ir čia
QUOTE(relija @ 2010 02 26, 13:38)
Sveiki gyvi
oj kokie darbeliai superiniai, labai dziugu uz dalyvavusias merginas Saunuoles , nors ir nelaimejusios.
Scrap8- zinau, kad bedarant atrandi savo idejas ir ismoksti is savo klaidu... dekui uz komentara.
ader- nu sauniai tobuleji,, patiko tas tavo srebukas konkurse
Tiesa- as su tokiu klausimeliu- darau dezute, jei objekta turiu desiniam kampe, kur geriausia prikabinti apkrauta pakabuka, desiniam - surisant viska, ar desiniam bet virsuje
Pabandysiu veliau imesti fotke, jei nelabai aiskiai as cia kalbu ..
Scrapuke,
zinok, tavo klausimas, kodel as visgi neskrebinu tradiciniu skrebuku, priverte mane rimtai susimastyti ir pabandyti saziningai su savimi pasikalbeti. Ir as tau uz tai labai dekinga.
Ir ka, aisku, galima mane apmetyti pomidorais uz tai, bet, jei jau buti visai sazininga, as sau daryti skrebukus kol kas nejauciu jokio poreikio. Absoliuciai. Nei apie save, nei apie MB, nei apie tevus. Matyt, tai visgi nera mano terapija, bent jau kol kas. Taciau tai nereiskia, kad man jie nepatinka. O, ne. Neviena valandele praleidau landziodama po visokias galerijas ir apziurinedama ivairiausius LO. Zinau, kas man patinka, kas ne.
Man labai idomu isbandyti ivairias technikas, bet si poreiki as patenkinu kurpdama atvirukus. Man kol kas to visiskai pakanka. Ai, ir dar, jeigu dalyvauju kokiame zaidime, tai irgi skatina mane skrebinti. Na, kaip, pvz., Relijos albumui. Bet tai turi buti pakankamai retai, nes man reikia laiko darbeliui "isnesioti".
Tiesa, turiu pora minciu, tad manau kazkada poros menesiu eigoje visgi parodysiu ir keleta tradiciniu skrebuku, kurie kol kas dar bresta mano galvoje. Zinoma, jeigu pavyks viska igyvendinti.
Nu va, pavariau kaip per ispazinti...
zinok, tavo klausimas, kodel as visgi neskrebinu tradiciniu skrebuku, priverte mane rimtai susimastyti ir pabandyti saziningai su savimi pasikalbeti. Ir as tau uz tai labai dekinga.
Ir ka, aisku, galima mane apmetyti pomidorais uz tai, bet, jei jau buti visai sazininga, as sau daryti skrebukus kol kas nejauciu jokio poreikio. Absoliuciai. Nei apie save, nei apie MB, nei apie tevus. Matyt, tai visgi nera mano terapija, bent jau kol kas. Taciau tai nereiskia, kad man jie nepatinka. O, ne. Neviena valandele praleidau landziodama po visokias galerijas ir apziurinedama ivairiausius LO. Zinau, kas man patinka, kas ne.
Man labai idomu isbandyti ivairias technikas, bet si poreiki as patenkinu kurpdama atvirukus. Man kol kas to visiskai pakanka. Ai, ir dar, jeigu dalyvauju kokiame zaidime, tai irgi skatina mane skrebinti. Na, kaip, pvz., Relijos albumui. Bet tai turi buti pakankamai retai, nes man reikia laiko darbeliui "isnesioti".
Tiesa, turiu pora minciu, tad manau kazkada poros menesiu eigoje visgi parodysiu ir keleta tradiciniu skrebuku, kurie kol kas dar bresta mano galvoje. Zinoma, jeigu pavyks viska igyvendinti.
Nu va, pavariau kaip per ispazinti...
man reikia patarimo.
Jeigu as darau LO is 5 nuotrauku, 2 dideles ir trys mazos. tai kaip geriau man jas suklijuoti, visas viena salia kitos be tarpu, ar visas ant atskiro pagrindo su tarpu, ar kiekviena atskirai paspartuoti ir suklijuoti salia?
Jeigu as darau LO is 5 nuotrauku, 2 dideles ir trys mazos. tai kaip geriau man jas suklijuoti, visas viena salia kitos be tarpu, ar visas ant atskiro pagrindo su tarpu, ar kiekviena atskirai paspartuoti ir suklijuoti salia?