Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

noreciau komentaru mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 02 24, 14:13)

OJE, žianau, žianau, kaip tau pagelbėt. Įnyk į SB galerijas, žurnalus - kuo daugiau svetimų LO'liukų prisižiūrėsi, tuo greičiau sugrįš įkvėpimas ir pačiai paskrebint.  mirksiukas.gif  Aš jau baiginėju dar vieną. O prieš tai daugiau kaip 2 mėn. "po šluota" lindėjau...

as tiek prisiziuriu- kad mano sielai buna uztektinai lotuliukas.gif
Be, to pradedi gilintis i viena, kai tuoj pat reikia pradeti gilintis ir i kita dalyka. Tai nuo to viso pradedu zaliuoti. Va domejaus scrapu, dabar photografija, dabar reik ismokt kaip susikurti jas kazkur sisdeti- taip, kad galeciau ir istrinti.. nes dabar keliu tokiu budu, kad jos visada lieka ..o man tai nepatinka ax.gif
scrap8- grazus darbelis.. nu paziuri ir buna dazniausia- neturi ka pridurti, tiesiog grazu grazu... perskaitau kaip padaryta, ir nuo galvoji kad jau patobulejai tongue.gif juokaujau
Man patiko visos detales, nu taip suderinta, ir tas issiuvinejimas ir tos linijos taip dera prie fotos. Vat reikia pirma sukaupti sandeli, kad turet ka parinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
*Ačiū merginos už tiek wub.gif
*apie tą embosinimo techniką su skaidriais milteliais tai pasižiūrėkit šį video (jau buvau įmetus čia rodos); Pradėkite žiūreti nuo 1:30 min. nuo tada rodo būtent tą techniką. Nors tenai embosintas paveiksliukas vėliau spalvintas su rašaliniais distress "dye" rašalais, taip pat galima ir su akvarele kaip mano skrebe.
*ader: pavėluotai sveikinu su Vaigos 1-uoju happybday.gif;
Skrebukas spalvingas ir linksmas thumbup.gif.

*O kas liečia konstuktyvią kritiką, sugalvojau taip: Ar galėtumėte pačios pakomentuoti kas Jum pačiom Jūsų darbely patinka, arba galbūt kas "nekimba" ir taip neišsisprendė. Būtų lengviau koncentruoti dėmesį ten kur stengėtės ką patobulinti (ir tokiu būdu nekils nesusipratimų kad "kabinėjamės" ax.gif )

*aasta: 100 metų ax.gif 4u.gif kur buvai dingus? (o December Daily laukiu nesulaukiu...neužmirštu ax.gif )
* remini: sveika išlindus iš pogrindžio 4u.gif biggrin.gif Smagu juk įvairuose SB internetinuose portaluose bendrauti...padedam plėsti skrebligę pro visus galus, terpes, ir kanalus thumbup.gif Tikiuosi dažniau čia apsilankysi 4u.gif
*Milgotą dar reikia išjudinti...man rodos ji pasigydė nuo skrebligės unsure.gif verysad.gif
*OJE: fotografija ir skrebas juk susiję smile.gif ...aš iki šiol dar mokausi fotografiją kadangi mano tikslas kūrti vis tobulesnius skrebukus su aukštos kokybės nuotraukom.
Geriausia mokytoja yra patirtis; gali ir n galerijų ir skrebukų prisižiūrėti, bet suvoksi kas kaip tiktai kada pati rankoves užraitosi ir pradėsi darbuotis 4u.gif
*a Lua: jokios bacilos mano skrebinimo nesustabdys--atvirkščiai, mane skrebas gydo nuo bacilų. Tai sesei nepatiko rytietiški motyvai? g.gif ...bet labai tinka prie jos rytietiškos išvaizdos.
...lygtai kažką pamiršau g.gif
Atsakyti
aciu scrapuke uz pagyrima. Siaip is tiesu man paciai tai visai nieko atrodo sis skrebukas, noriu tik tavo zvilgsnio, ar islaikytos proporcijos, gal tas uzrasas kur virsuj trys eilutes, turetu but kitus?Bet stengiausi ji priristi pire nuotraukos. gal reiketu visa lapa apsiuti, ten yra tokie papiesti kaip dygsniai, gal juos atkartoti?
nu prasom biski pasikabinet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 02 24, 13:31)
aciu scrapuke uz pagyrima. Siaip is tiesu man paciai tai visai nieko atrodo sis skrebukas, noriu tik tavo zvilgsnio, ar islaikytos proporcijos, gal tas uzrasas kur virsuj trys eilutes, turetu but kitus?Bet stengiausi ji priristi pire nuotraukos. gal reiketu visa lapa apsiuti, ten yra tokie papiesti kaip dygsniai, gal juos atkartoti?
nu prasom biski pasikabinet  mirksiukas.gif

šiaip, ir man šiame skrebuky niekas nešoka į akis thumbup.gif
Bet jei prašaisi ax.gif ...tos 3 eilutės OK, bet kvadratėlis su data atsiskyrė; Aš jį dėčiau prie lapo krašto kur tos 3 eilutės ir pritvirtyčiau su kokiu klipsu/sąvaržėle ( o gal net geriau būtų kaip nors įkomponuoti ant tos širdelės...bet tada spausdinčiau ar rašyčiau ant raudono popieriaus kad nebūtų tokio kontrasto).
*bet jei nuo pamatų iš naujo skrebinčiau šį LO ax.gif tai sužaiščiau su (=) ženklu, galbūt jį pakeitus į "infinity" simbolį kadangi paminėjai kad jie bus draugai amžinai.
user posted image
arba netgi vietoj teksto 3 eilučių, nusipieščiau tą amžinybės simbolį paprastu pieštuku, ir tada rašikliu rašyčiau tekstą simbolio kontūra...yra ir įvairiausiu PC programų kad taip atspausdintų, bet man dar reikįtų atsekti kaip ax.gif ...rankų raštas greičiau mirksiukas.gif
user posted image
arba paprasčiausiai, pasiimk kokį chipboard/kartoninį raidyną, aprašyk aplink Nr. 8, ir paguldyk...ir va, gatavas simbolis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 vasario 2010 - 21:20
nu va aciu labai uz tiek daug variantu. Si karta jau viskas priklijuota, bet ateiciai isirasiau info biggrin.gif dekoju. o tas variantas su apverstu astuonetu tikrai liuksiska ideja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 02 24, 13:13)
O kad sesei tie mano rytietiški ornamentai patiktų taip kaip tau...  mirksiukas.gif  Nes kažkodėl tas žmogus, kuriam padarau LO, pradeda maivytis ir kabinėtis.  biggrin.gif 

Apie kokius rytietiskus motyvus cia kalbate? bigsmile.gif Gal dar koki nauja padarei? bigsmile.gif
As kazkada pas tave maciau sesutes LO'liuka (ten kazkas apie zirafa buvo smile.gif, kuris man ziauriai patiko wub.gif . Net sesei rodziau, ir abi nusprendem, kad tavo sesute panasi i musu mama jaunysteje hihihi.gif

Ader, labai linksmas ir grazus darbelis smile.gif Man paskutiniu metu patinka tie israityti skliausteliai smile.gif Labai juos pamegau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 25 vasario 2010 - 22:35
Zmogiuke: man atrodo apie ta pati "Zirafa-mano sese" skrebuka ir kalbam...toks rytietiskas su biseriu siuvinetais motyvais...cia
Atsakyti
Sveiki gyvi 4u.gif
Dabar esu labai užsiėmusi dideliais darbais, bet skubu pranešti, kad baigėsi konkursas, kuriame dalyvavo daug merginų, besilankančių ir čia drinks_cheers.gif

Kviečiu užsukti ir pasveikinti dalyvius bei nugalėtoją drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
Ir, žinoma, kviečiame dalyvauti kituose konkursuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 26 vasario 2010 - 12:43
QUOTE(relija @ 2010 02 26, 13:38)
Sveiki gyvi  4u.gif
Dabar esu labai užsiėmusi dideliais darbais, bet skubu pranešti, kad baigėsi konkursas, kuriame dalyvavo daug merginų, besilankančių ir čia  drinks_cheers.gif

Kviečiu užsukti ir pasveikinti dalyvius bei nugalėtoją  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
drinks_cheers.gif
Ir, žinoma, kviečiame dalyvauti kituose konkursuose  drinks_cheers.gif

oj kokie darbeliai superiniai, labai dziugu uz dalyvavusias merginas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuoles , nors ir nelaimejusios.
Scrap8- zinau, kad bedarant atrandi savo idejas ir ismoksti is savo klaidu... dekui uz komentara.
ader- nu sauniai tobuleji,, patiko tas tavo srebukas konkurse

Tiesa- as su tokiu klausimeliu- darau dezute, jei objekta turiu desiniam kampe, kur geriausia prikabinti apkrauta pakabuka, desiniam - surisant viska, ar desiniam bet virsuje
Pabandysiu veliau imesti fotke, jei nelabai aiskiai as cia kalbu .. ax.gif
Atsakyti
Scrapuke,
zinok, tavo klausimas, kodel as visgi neskrebinu tradiciniu skrebuku, priverte mane rimtai susimastyti ir pabandyti saziningai su savimi pasikalbeti. Ir as tau uz tai labai dekinga. 4u.gif biggrin.gif

Ir ka, aisku, galima mane apmetyti pomidorais uz tai, bet, jei jau buti visai sazininga, as sau daryti skrebukus kol kas nejauciu jokio poreikio. tongue.gif Absoliuciai. Nei apie save, nei apie MB, nei apie tevus. Matyt, tai visgi nera mano terapija, bent jau kol kas. blush2.gif Taciau tai nereiskia, kad man jie nepatinka. O, ne. wub.gif Neviena valandele praleidau landziodama po visokias galerijas ir apziurinedama ivairiausius LO. Zinau, kas man patinka, kas ne. smile.gif

Man labai idomu isbandyti ivairias technikas, bet si poreiki as patenkinu kurpdama atvirukus. Man kol kas to visiskai pakanka. Ai, ir dar, jeigu dalyvauju kokiame zaidime, tai irgi skatina mane skrebinti. Na, kaip, pvz., Relijos albumui. Bet tai turi buti pakankamai retai, nes man reikia laiko darbeliui "isnesioti".

Tiesa, turiu pora minciu, tad manau kazkada poros menesiu eigoje visgi parodysiu ir keleta tradiciniu skrebuku, kurie kol kas dar bresta mano galvoje. Zinoma, jeigu pavyks viska igyvendinti. smile.gif

Nu va, pavariau kaip per ispazinti... doh.gif ax.gif

Atsakyti
man reikia patarimo.
Jeigu as darau LO is 5 nuotrauku, 2 dideles ir trys mazos. tai kaip geriau man jas suklijuoti, visas viena salia kitos be tarpu, ar visas ant atskiro pagrindo su tarpu, ar kiekviena atskirai paspartuoti ir suklijuoti salia? g.gif
Atsakyti