Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Scrapuke, trikampio pavyzdys superinis thumbup.gif
Kristi13, komentarai bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Štai vakarykštis greitukas--vėl su Hero Arts štampu. Bandau pasikviesti pavasarį smile.gif.
Panaudojau tą embosinimo "resist" techniką su skaidriais milteliais ir akvarelė...t.y. pati pasidariau raštuotą popierių nail.gif (jei kam neaišku kas per technika, galiu išsamiau paaiškinti).
Daugiau foto, info mano bloge čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 vasario 2010 - 18:15
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 23, 18:11)
Štai vakarykštis greitukas--vėl su Hero Arts štampu. Bandau pasikviesti pavasarį smile.gif.
Panaudojau tą embosinimo "resist" techniką su skaidriais milteliais ir akvarelė...t.y. pati pasidariau raštuotą popierių  nail.gif (jei kam neaišku kas per technika, galiu išsamiau paaiškinti).

swoon.gif
labai labai "mano" skrebukas. Buna taip kartais, kai pamatau, ir viskas - meile is pirmo zvilgsnio surrender.gif

Lekiu i bloga ieskot daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 23, 11:41)
swoon.gif
labai labai "mano" skrebukas. Buna taip kartais, kai pamatau, ir viskas - meile is pirmo zvilgsnio  surrender.gif

Lekiu i bloga ieskot daugiau  bigsmile.gif

Dekoju 4u.gif
Neveltui savo pirmus troliukus uzsisakiau tokiom spalvom: violetine+zalia biggrin.gif ...laukiu nesulaukiu pavasario...graziausias metu laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 23, 18:53)
Dekoju 4u.gif
Neveltui savo pirmus troliukus uzsisakiau tokiom spalvom: violetine+zalia biggrin.gif ...laukiu nesulaukiu pavasario...graziausias metu laikas thumbup.gif

Tikejausi, kad pirmieji bus zali biggrin.gif Juk kaip tu be zalios schmoll.gif
drinks_cheers.gif labai del pavasario... ziauriai ilga siemet ziema kazkaip...
Atsakyti
Scrap8, trūksta žodžių kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Rytas labas visoms 4u.gif

Visų pirma noriu pasveikinti ader su Vaigos Pirmuoju Gimtadieniu happybday.gif Gavai iš skrepukės vertingų patarimų, manau, pridarei nemažai puikių šventės nuotraukų ir spirgi kaip nori skrebinti biggrin.gif

O pati skrepukė tik kad skrebina, kad skrebina ir jokios bacilos jai ne motais thumbup.gif Aš irgi šį LO įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio wub.gif Labai patiko efektas, kurį suteikė naujieji Hero Arts štampukai - manau, kad ir su šiuo LO laimėtum konkursą be konkurencijos mirksiukas.gif Patiko LO forma wub.gif Patiko lapo kraštas, kaip jį padailinai dekoratyviniu skylamušiu (ir aš tokį turiu ax.gif ) - labai vykusiai perteikia vandens purslų įspūdį thumbup.gif Ir lapo nudažymas gražus... Ir dar labai patiko languotas drugelis, ant kurio užrašei istoriją thumb_yello.gif Šita idėja būtinai pasinaudosiu.

Kristi, tavo skrebukas irgi šaunus, labai man patiko thumbup.gif Toks mergaitiškas, princesiškas. Patiko trys apskritimai ir apskritai, dizainas.

Atsakyti
Scrapuke, sis LO, toks paprastas bet labai ispudingas thumbup.gif kai pamaciau taip ir pajutau, kad jau ziuriu issiziojus ohmy.gif . ALUA tiek viska issamiai pakomentavo, kad nebera ko pridurt.... tik jei nesunku gal galetum laiko turint issamiau apie ta technika aprasyt angel.gif
Atsakyti
a'lua aciu labai uz sveikinimus. Vakar pyskinau visa diena. bet dar svente laukia sestadieni tai bus puosnesniu nuotraukyciu. Tikiuosi pavyks ka nors grazaus padaryt. nu man zinok akyse stovi tie indiski motyvai tavo skrebuko lotuliukas.gif

scrap, daug cia neprikalbesi, bet labai grazus gavosi pagrindas. thumbup.gif
Itariu dabar daugiau darysi savo gamybos rastuoto popieriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 02 24, 11:18)
a'lua aciu labai uz sveikinimus. Vakar pyskinau visa diena. bet dar svente laukia sestadieni tai bus puosnesniu nuotraukyciu. Tikiuosi pavyks ka nors grazaus padaryt. nu man zinok akyse stovi tie indiski motyvai tavo skrebuko  lotuliukas.gif

scrap, daug cia neprikalbesi, bet labai grazus gavosi pagrindas.  thumbup.gif
Itariu dabar daugiau darysi savo gamybos rastuoto popieriaus  biggrin.gif

Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Pyskink pyskink ir eik screbinti ... bigsmile.gif
As tylos zonoj .. nekyla rankos .Kas isjudins tongue.gif
Atsakyti
ader, smagios šventės ir šeštadienį drinks_cheers.gif Mes, pamenu, labai tikėjomės, kad iki 1 GD (gimtadienio) dukrytė jau išmoks vaikščioti ir nustebins senelius, dėdes, tetas... biggrin.gif Bet ji nesiteikė pildyti mūsų norų. biggrin.gif

O kad sesei tie mano rytietiški ornamentai patiktų taip kaip tau... mirksiukas.gif Nes kažkodėl tas žmogus, kuriam padarau LO, pradeda maivytis ir kabinėtis. biggrin.gif

OJE, žianau, žianau, kaip tau pagelbėt. Įnyk į SB galerijas, žurnalus - kuo daugiau svetimų LO'liukų prisižiūrėsi, tuo greičiau sugrįš įkvėpimas ir pačiai paskrebint. mirksiukas.gif Aš jau baiginėju dar vieną. O prieš tai daugiau kaip 2 mėn. "po šluota" lindėjau...
Atsakyti
tylėjau tylėjau ax.gif vis skaičiau ir tyliai grožėjausi jūsų darbeliais wub.gif bet, Skrapuke, šis tavo darbelis privertė prabilti bigsmile.gif jau toooks gražutis wub.gif o jau kaip tas kraščiukas patiko ax.gif aš ir norėčiau tokio skylamūšio blush2.gif

ader, smagios jums šventės 4u.gif
nors mūsų pirmasis gimtadienis tik vasarą - aš jau seku mintį ką ir kaip darysiu lotuliukas.gif jau prisisakiau popieriaus kvietimams ir sugalvojau temą thumbup.gif žodžiu, visa laukime lotuliukas.gif

a Lua, tavo darbeliai puikūs, tad jei kas kabinėsis - parodyk liežuvį tongue.gif

nu va, ir išlindau iš pogrindžio blush2.gif
visoms linkiu ir toliau taip pat sėkmingai kepti tokius grožius 4u.gif

Atsakyti