Aciu ir uz sveikinimus, ir sveikatai linkejimus
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 20, 00:56)
Aciu ir uz sveikinimus, ir sveikatai linkejimus
oj zarazos- nekas.. sveikatos tau
A va jau kelios savaites- nu niekaip neissikapstau nuo kosulio ...
O konkursas labai fainas- sveikinu, juk smagu Ativurciu gozis super- tas dobilo lapas ir visi kiti .. Taip ir norisi visa ta grozi paliesti ir tureti
QUOTE(OJE @ 2010 02 19, 17:37)
oj zarazos- nekas.. sveikatos tau
O konkursas labai fainas- sveikinu, juk smagu Ativurciu gozis super- tas dobilo lapas ir visi kiti .. Taip ir norisi visa ta grozi paliesti ir tureti
Aciu
is atviruku man labai patiko 5-tas nuo virsaus su ta rauktos juosteles rozyte...reikes isidemet kaip tokias rozytes pasidaryti kokiam vintaziniam skrebukui
she is an extremely talented scrapbooker!
va , labai teisingai pasakyta Superinis darbas. Vakar teko paciupineti viena, kuri darei a'lua. nu ka ir nekalbet, truksta zodziu.
va , labai teisingai pasakyta Superinis darbas. Vakar teko paciupineti viena, kuri darei a'lua. nu ka ir nekalbet, truksta zodziu.
QUOTE(ader @ 2010 02 20, 03:22)
she is an extremely talented scrapbooker!
Aciu
Smagiai pasimytinot aa? ar paskrebinot ka nors...gal cia teks pamatyti?
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 20, 13:29)
tai tik ji vienintele ir paskrebino, mes visos kitos tik liezuviais skrebinome
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 19, 20:14)
šiandien pradėjau sirgti (neišvengiama kadangi vyresnis eina į darželį ir įvairiausių baciliukų namo parneša). Nuotaika š...., netgi skrebinti nesinori. Prisijungiau prie flickr...žiū ten nenormaliai daug komentuojančių mano aguonų darbą... pasirodo....
[ar dar girtis ar mane apmėtysite kiaušiniais?]...pasirodo aš laimėjau Hero Arts konkursą šiuo skrebuku
čia
...ir jei nedomina mano skrebukas, labai gražių atvirukų yra...verta užsukti
[ar dar girtis ar mane apmėtysite kiaušiniais?]...pasirodo aš laimėjau Hero Arts konkursą šiuo skrebuku
čia
...ir jei nedomina mano skrebukas, labai gražių atvirukų yra...verta užsukti
labai sveikinu, tikrai verta laimejimo puikus screbukas
Aciu dar karta
visvien labai noriu pamatyti ta mytini skrebuka
visvien labai noriu pamatyti ta mytini skrebuka
Sveikos
OMG, Irmute, Jūs laimėjote Eilinį kartą gavai Nugalėtojos titulą
Sveikinu tave ir labai tavimi didžiuojuos Tai bent naujiena - nors ji praskaidrino tau nuotaiką šiuo metu, kai apsirgai. Sveik greičiau
O tai Hero Arts leido publikuoti darbelį dar kol vyko konkursas, ane? Nereikėjo laikyti paslaptyje?
ader, tai rodykis greičiau su mytiniu skrebuku Nekantrauju pamatyt, kaip viską užbaigei. (Ir kaip vakar grįžote? Ir kaip Linutukas, tu parvežei Isidą? Ar nenusukai kur į pūsnį?)
Ai, dar ką norėjau sakyt: merginos, ir man malonu vėl jus matyti Ačiū, kad šiltai priimate
OMG, Irmute, Jūs laimėjote Eilinį kartą gavai Nugalėtojos titulą
Sveikinu tave ir labai tavimi didžiuojuos Tai bent naujiena - nors ji praskaidrino tau nuotaiką šiuo metu, kai apsirgai. Sveik greičiau
O tai Hero Arts leido publikuoti darbelį dar kol vyko konkursas, ane? Nereikėjo laikyti paslaptyje?
ader, tai rodykis greičiau su mytiniu skrebuku Nekantrauju pamatyt, kaip viską užbaigei. (Ir kaip vakar grįžote? Ir kaip Linutukas, tu parvežei Isidą? Ar nenusukai kur į pūsnį?)
Ai, dar ką norėjau sakyt: merginos, ir man malonu vėl jus matyti Ačiū, kad šiltai priimate
skrebukas jau pabaigtas, laukia dienos sviesos, ryt ikelsiu
OMG, Irmute, Jūs laimėjote
apie ka tu cia kalbi? as lyg is medzio iskritus, pagalvojau gal kad apie irmulia...kelis kartus paskaiciau net...dar tu man "Jus" panaudosite sakiny kreipdamasi i mane, tai kada susitiksim vel bus
P.S. o konkurso dalyvavimas buvo grynai atsitiktinumas. Man Hero Arts anksciau pazere produkto, tai jiems kaip ir padekot, padariau ta skrebuka pareklamuoti ju "Cling" stampukus. Nuejau i Hero Arts dienorasti kad i komentarus kur ikelti link'a i mano bloga, jiem parodyti irgi, ir pastebejau kad vyksta konkursas: "Geles ir Sv. Petro dienos proga", tai imeciau ir i konkursa ...net nzn, nieko nesitikejau, man tik nuojauta pries kelias dienas pradejo snibzdeti kad prisijungciau prie flickr galerijos....Tikriausiai buciau netgi uzmirsus, nepastebejus
skrebukas jau pabaigtas, laukia dienos sviesos, ryt ikelsiu
Laukiu dienos sviesos ...ir dar matau Vaigos 1-asis gimtadienis uz poros dienu. Tad tikiuosi bus daug nuotraukyciu ir veliau skrebuku su jom
na stai isauso ta dienos sviesa, kai laikas pasirodyti
skrebukas skirtas dovanoti mano seseriai, nuotraukoje ji su mano dukra nufotografuota rudeni. Todel norejau, kad pagrindas ir detales butu kazkiek rudenisku spalvu (ir dar , kad deretu jai prie tapetu )
darydama si skrebuka is merginu suzinojau dvi manau labai svarbias taisykles, kuriu dabar visada laikysiuos. Nes perziurejusi senesnius darbus matau, kad palaida bala kazkokia, reikes kai kuriuos pataisyti.
Beje, noreciau scrap taves paprasyti, parasyti man kelias esmines skrebinimo taisykles, visgi supratau, kad tokios yra ir ju reikia laikytis bent minimaliai.
Apie gimtadieni cia prabilta, tai dar turiu klausima, as noriu padaryti toki dienos albuma, gal trumpai gali apibudint kaip jis turetu atrodyt ir is ko susidet. As manau fotografuoti ja ta diena, na kaip atsikelia ryte, kaip valgo, prasiasi, eina i lauka, zaidzia ir t.t. Ar tokiu principu daromi dienos albumai? kaip atvaizduoti tema? ar reikia kazkokiu spec detaliu?
na zodziu prasom man smulkiau
skrebukas skirtas dovanoti mano seseriai, nuotraukoje ji su mano dukra nufotografuota rudeni. Todel norejau, kad pagrindas ir detales butu kazkiek rudenisku spalvu (ir dar , kad deretu jai prie tapetu )
darydama si skrebuka is merginu suzinojau dvi manau labai svarbias taisykles, kuriu dabar visada laikysiuos. Nes perziurejusi senesnius darbus matau, kad palaida bala kazkokia, reikes kai kuriuos pataisyti.
Beje, noreciau scrap taves paprasyti, parasyti man kelias esmines skrebinimo taisykles, visgi supratau, kad tokios yra ir ju reikia laikytis bent minimaliai.
Apie gimtadieni cia prabilta, tai dar turiu klausima, as noriu padaryti toki dienos albuma, gal trumpai gali apibudint kaip jis turetu atrodyt ir is ko susidet. As manau fotografuoti ja ta diena, na kaip atsikelia ryte, kaip valgo, prasiasi, eina i lauka, zaidzia ir t.t. Ar tokiu principu daromi dienos albumai? kaip atvaizduoti tema? ar reikia kazkokiu spec detaliu?
na zodziu prasom man smulkiau