Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(a Lua @ 2010 02 18, 16:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Negaliu eit gult, bo ima žvengas, bijau šeimą prižadint  lotuliukas.gif

Koležankos irgi pasismagino aptarinėdamos mano swarkovskius  lotuliukas.gif

TB tai nors tau dave pilna laisve skrebinti Valentinka taip kaip nori. Man grieztai uzdraude prie jo foto deti gelytes, Swarkovskius, nertinius ar net sirdeles...tai kokias man vyriskas detales rasti g.gif ..kas super vyrisko g.gif
user posted image
ar toks tiktu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 02 19, 00:15)
N a  m e r g i n o s ....

Aš labai atsilikau nuo jūsų... Atajau, o čia...  blink.gif  tiek naujienų !!! Ir ne tik skrebukų pilnas kiemas (puikių  wub.gif ), bet ir džiugių žinių iš skrebukių  bigsmile.gif

labai grazus darbelis ir aplamai perziurejau darbelius, visi liuks 4u.gif kazkaip keista, kad po to kai pamatai kitu darbus- saviem upas dingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 19, 00:12)
Trollbeads karoliukam rolleyes.gif ...kazka dar naujo man reikia kolekcionuoti, mat naujiem skrebo geriam daugiau vietos neliko blush2.gif

tai kaip suprantu cia ant sienos pasikabinti, toks kabikas?, labiau panasus i paveiksla lyg ant kanvos klijuota  g.gif ...kokio formato jis?
O tas paveikslelis ar cia spausdinai ant audinio ar servetele, vz, daugiau apie technika parasyk  mirksiukas.gif
Patiko  thumbup.gif spalvos tokios vintazines wub.gif

smile.gif na, svarbu niekas nepyksta.
As va 4menuo ligonis- kazkaip netycia kazko ieskojau nu ir uzkibau... dekupazas, po to netycia va atvirutes...O sian netycia i viena siuviniu parde uzejau, o ten tiek siuviniu.. ir pamaniau-O, ne doh.gif
O tam mano paveiksle-nieko mandro, jo kanvasas.. pamatavau cm biggrin.gif 21x26
Paveikslelis lazeriu printintas- klijuotas, ir skrapo popierius ir klijai lakas...
Kazkaip turiu namie daug remeliu- nu tokiu kur nekaip atrodo, arba stiklai subombinti- tai 3D ir skrepas- juos padaro nuostabius bigsmile.gif Tai dabar per senas iremintas nuotraukas prasieidineju ax.gif nu tai tokia palaima.. nu bet jus jau tai patyrusios tongue.gif
user posted image
Atsakyti
na, svarbu niekas nepyksta.

gal todėl kad dar nežino apie troliukus lotuliukas.gif kaip pasakymas yra "ignorance is bliss" biggrin.gif
namie daug remeliu- nu tokiu kur nekaip atrodo, arba stiklai subombinti- tai 3D ir skrepas- juos padaro nuostabius  Tai dabar per senas iremintas nuotraukas prasieidineju  nu tai tokia palaima.. nu bet jus jau tai patyrusios 

jep ir skrebas ir dekupažas remeliams antrą gyvenimą duoda thumbup.gif siame tavo viršutiniam, man labai patiko ta lenta su "vazele" su imerktom popierinem gelytem...cia lobis toki daikta tureti wub.gif

o neimk į galvą kas patyrę kas ne. Kartais jaučiuosi kad pakankamai patyrus esu, bet kada aptinku kokių grynai išradingų darbelių bloguose ar skrebo galerijose, pradedu abejoti kodėl man tokia idėja nešovė į galvą.
ir ...Dar skaitmenos skrebas man juodas miškas, bent pagrindus išmokti, besimokant pasiutau gryna
frusty.gif ....Vž, svarbiausia nenuvertinti savęs ir savo žinių. Būti asu kiekvienoj srity neįmanoma būti....Mėgaukis skrebu ar bent kokiu rankdarbiu...žinai ką dabar žinai, vėliau dar daugiau išmoksi, bet svarbiausia nekompleksuoti o tiesiog veikla užsiimti ir pradėti mirksiukas.gif
Atsakyti
OJE, norėjau dar kartelį pasigrožėt tavuoju darbeliu, nes labai jis man patiko, bet jo nebematau verysad.gif Mažytis patarimas: nelygink savo darbelių su kitų darbeliais, nes visi nusivylimai atsiranda, kai pradedi ką nors lyginti. wink.gif

Aš irgi kone puolu į neviltį, kai imu lyginti savo darbelius su Skrepukės ax.gif Bet susiimu ir sumąstau, kad iš to galima gauti naudos - t. y. mokytis iš kitų. 4u.gif
Papildyta:
Skrepuke, tas urvinis su kuoka gerulis toks lotuliukas.gif Jei taikysi jį TB skrebui, tai dar po kuoka padėk apdaužytą kompą (atseit su kuoka pasimosikavo), nes TB juk technikos megėjas. lotuliukas.gif

O dėl gėlyčių - nu MB irgi neliko sužavėtas lotuliukas.gif Na bet nedraudžia - tai tiesa.

Na gerai, reik ait dirbt. Geros dienos visoms prabudusioms skrebukėms 4u.gif
Atsakyti
Lauramama, ot nepastabi aš blush2.gif Didžiausi sveikinimai wub.gif
a Lua, malonu matyti tavo skrebukus thumbup.gif Nors ir reti, bet nepriekaištingi ... Gal kada ir aš kokį vyrišką sumeistrausiu ... bet gėlyčių nebus verysad.gif Aš jau detales po truputį renku ... kaupiu ax.gif
Atsakyti
dekui merginos, as ta ir darau , kad darau ir megaujuos sau ... juk siam pasaulyje jau tiek prikurto, kad grozekis ir grozekis.
aLua- kad as savo sukeltu darbeliu neisimineju, nemoku ax.gif tai turetu matytis, bet cia gal technika- nes blokuose man buna kad ne visas atidaro.
scrap8- ta vazele, vieno berniuko ranku darbo dovana ... ax.gif ismesti nesinorejo- nes turi istorija- bet nebuvo paskirties. Dabar jau virtuves puosmena.
Gailiuos, dabar kad daug remeliu be stiklu ismetus ... ax.gif bet uztenka pradziai tiek kiek liko tongue.gif
geros jum dienos , geru ideju ..
Atsakyti
A Lua, kaip smagu matyti tave vel!!!
Fainuolis valentininis darbelis 4u.gif thumbup.gif

Oje, labai originalus ir idomus darbeliai thumbup.gif 4u.gif

Scrap, tai tu savo brangiajam pazadek aplink jo foto vien vinukus, varztelius ir atsuktuvus deti, gal persigalvos tada del sirdeliu mirksiukas.gif lotuliukas.gif

O cia mano vienas pasizaidimas skaitmeniniu atviruku apsikeitimui Valentino dienos proga. Jis skirtas vienai mielai mergikei is scrapping forumo smile.gif

user posted image
Paspaudus pasididina - nenoriu terst eterio nepopieriniu skrebu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 19 vasario 2010 - 14:31
Paspaudus pasididina - nenoriu terst eterio nepopieriniu skrebu 

Casablanca Valentinkas thumbup.gif wub.gif
nesuprantu kodėl tu popierinių/tradicinių nedarai? Juk jei skaitmena sugebi sudėlioti, gi tie patys dizaino principai, išdėstymai gali būti ir su realiom priemonėm g.gif
a Lua: raustu nuo tokių liaupsių blush2.gif
Atsakyti
šiandien pradėjau sirgti (neišvengiama kadangi vyresnis eina į darželį ir įvairiausių baciliukų namo parneša). Nuotaika š...., netgi skrebinti nesinori. Prisijungiau prie flickr...žiū ten nenormaliai daug komentuojančių mano aguonų darbą... pasirodo....
[ar dar girtis ar mane apmėtysite kiaušiniais?]...pasirodo aš laimėjau Hero Arts konkursą šiuo skrebuku blink.gif ohmy.gif ohmy.gif
čia
...ir jei nedomina mano skrebukas, labai gražių atvirukų yra...verta užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 vasario 2010 - 21:19
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 19, 21:14)
šiandien pradėjau sirgti (neišvengiama kadangi vyresnis eina į darželį ir įvairiausių baciliukų namo parneša). Nuotaika š...., netgi skrebinti nesinori. Prisijungiau prie flickr...žiū ten nenormaliai daug komentuojančių mano aguonų darbą... pasirodo....
[ar dar girtis ar mane apmėtysite kiaušiniais?]...pasirodo aš laimėjau Hero Arts konkursą šiuo skrebuku  blink.gif  ohmy.gif  ohmy.gif
čia
...ir jei nedomina mano skrebukas, labai gražių atvirukų yra...verta užsukti  mirksiukas.gif

Žiūrėjau, suvokiau, kad matytas, bet pagalvojau tik kad panašus. biggrin.gif Pasirodo, tikrai tavasis bigsmile.gif Sveikinu labai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 19, 21:14)
šiandien pradėjau sirgti
pasirodo aš laimėjau Hero Arts konkursą šiuo skrebuku  blink.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

Sveikinu sveikinu!! smile.gif Kaip smagu! clap.gif Tavo skrebukas tikrai vertas laimejimo wink.gif
O atviruciu ten tikrai labai graziu wub.gif Nors as pati nesu dariusi ne vienos atvirutes, bet tokiu paziurejus kyla noras pameginti.
O tu ziurek, laikykis, nesirk labai 4u.gif
Atsakyti