Nuoširdžiai dėkoju už pagyras mano darbeliui
Linutuk, vien nuotrauka ko verta Gaila dukriuko, bet koks atsiminimas ateičiai. Super darbelis
Na merginos neturiu žodžių kiek grožių per ilgąjį savaitgalį primeistravot ir visi screbukai tokie fantastiniai. Darbuokitės taip ir toliau.
Naujausias darbelis
,,Lakštingala negali nečiulbėti''
Dagiau mano bloge po parašu
,,Lakštingala negali nečiulbėti''
Dagiau mano bloge po parašu
Kristi- fainas darbelis- bloke dar uzkliuvo Pilvinukas Norejau pasidometi, kas ten per popierius(o gal tehnika) po apacia ?
smagu kad visos darbuojasi...man trumpas sabatas knygas skaitau, ir nauja manija užpuolė , bet nuo skrebo nepabėgsiu...prižadu
QUOTE(OJE @ 2010 02 18, 13:06)
Kristi- fainas darbelis- bloke dar uzkliuvo Pilvinukas Norejau pasidometi, kas ten per popierius(o gal tehnika) po apacia ?
Pilvinukas tai skaitmeninis screbukas
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 11, 09:46)
O kaip gi tu embosinai su siluetu?? Ar cia man vaidenasi...
As embosinau su cuttle bug aparaciuku ir QK embosinimo formele.
scrap8- kas per manija ? knygos ?
Trollbeads karoliukam ...kazka dar naujo man reikia kolekcionuoti, mat naujiem skrebo geriam daugiau vietos neliko
Cia mano - vienas... biskeli nevisai screpas,nes klijuotas laku
ta geltonas konturas aplink remeli , tai siena...
ta geltonas konturas aplink remeli , tai siena...
tai kaip suprantu cia ant sienos pasikabinti, toks kabikas?, labiau panasus i paveiksla lyg ant kanvos klijuota ...kokio formato jis?
O tas paveikslelis ar cia spausdinai ant audinio ar servetele, vz, daugiau apie technika parasyk
Patiko spalvos tokios vintazines
N a m e r g i n o s ....
Aš labai atsilikau nuo jūsų... Atajau, o čia... tiek naujienų !!! Ir ne tik skrebukų pilnas kiemas (puikių ), bet ir džiugių žinių iš skrebukių
lauramam, nuoširdžiausiai sveikinu gimus dukrytei
Sanrita, taip pat nuoširdžiausi sveikinimai užgimus kleckiukui
Jau vien nuo tokių naujienų jautiesi l a i m i n g a s ...
O jau valentinkių kiek užderėjo.... Ir aš, kaip keista, irgi turiu paskrebinus valentinkę:
Aš labai atsilikau nuo jūsų... Atajau, o čia... tiek naujienų !!! Ir ne tik skrebukų pilnas kiemas (puikių ), bet ir džiugių žinių iš skrebukių
lauramam, nuoširdžiausiai sveikinu gimus dukrytei
Sanrita, taip pat nuoširdžiausi sveikinimai užgimus kleckiukui
Jau vien nuo tokių naujienų jautiesi l a i m i n g a s ...
O jau valentinkių kiek užderėjo.... Ir aš, kaip keista, irgi turiu paskrebinus valentinkę:
a Lua aptarem jau si LO, bet plystu...asaros netgi tryksta . Po koleges patarimo padaryti laikrodi is sio LO, pasiziurejau i LO dar ir pastebejau kad jei detum laikrodzio mechanizma, rankos butu tiesiai per TB kakta...lyg indas ar galbut D. trecia akis...please neniokok savo skrebuko
pamirsau dar pagirti tokias mazas detales kaip tuos zalius Swarkovskius (nenaudeliskoj nuotaikoj as siandien)
Pastaruosiuose darbeliuose matosi daugiau detaliu, sluoksniavimo, ir t.t tobuleji
pamirsau dar pagirti tokias mazas detales kaip tuos zalius Swarkovskius (nenaudeliskoj nuotaikoj as siandien)
Pastaruosiuose darbeliuose matosi daugiau detaliu, sluoksniavimo, ir t.t tobuleji
Negaliu eit gult, bo ima žvengas, bijau šeimą prižadint
Koležankos irgi pasismagino aptarinėdamos mano swarkovskius
Koležankos irgi pasismagino aptarinėdamos mano swarkovskius