Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Nuoširdžiai dėkoju už pagyras mano darbeliui aciuks.gif
Linutuk, vien nuotrauka ko verta thumbup.gif Gaila dukriuko, bet koks atsiminimas ateičiai. Super darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos neturiu žodžių kiek grožių per ilgąjį savaitgalį primeistravot ir visi screbukai tokie fantastiniai. Darbuokitės taip ir toliau.
Atsakyti
Naujausias darbelis
,,Lakštingala negali nečiulbėti''
user posted image
Dagiau mano bloge po parašu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 18 vasario 2010 - 11:35
Kristi- fainas darbelis- bloke dar uzkliuvo Pilvinukas 4u.gif Norejau pasidometi, kas ten per popierius(o gal tehnika) po apacia ?
Atsakyti
smagu kad visos darbuojasi...man trumpas sabatas ax.gif knygas skaitau, ir nauja manija užpuolė blush2.gif , bet nuo skrebo nepabėgsiu...prižadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 02 18, 13:06)
Kristi- fainas darbelis- bloke dar uzkliuvo Pilvinukas  4u.gif  Norejau pasidometi, kas ten per popierius(o gal tehnika) po apacia ?

Pilvinukas tai skaitmeninis screbukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 11, 09:46)
O kaip gi tu embosinai su siluetu?? Ar cia man vaidenasi...  ax.gif

As embosinau su cuttle bug aparaciuku ir QK embosinimo formele.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 02 18, 16:30)
Pilvinukas tai skaitmeninis screbukas ax.gif

aha- gudriai, viskas kas grazu... 4u.gif
scrap8- kas per manija ? knygos ?

Cia mano - vienas... biskeli nevisai screpas,nes klijuotas laku ax.gif
ta geltonas konturas aplink remeli , tai siena... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 vasario 2010 - 22:39
scrap8- kas per manija ? knygos ?

Trollbeads karoliukam rolleyes.gif ...kazka dar naujo man reikia kolekcionuoti, mat naujiem skrebo geriam daugiau vietos neliko blush2.gif
Cia mano - vienas... biskeli nevisai screpas,nes klijuotas laku 
ta geltonas konturas aplink remeli , tai siena... 

tai kaip suprantu cia ant sienos pasikabinti, toks kabikas?, labiau panasus i paveiksla lyg ant kanvos klijuota g.gif ...kokio formato jis?
O tas paveikslelis ar cia spausdinai ant audinio ar servetele, vz, daugiau apie technika parasyk mirksiukas.gif
Patiko thumbup.gif spalvos tokios vintazines wub.gif
Atsakyti
N a m e r g i n o s ....

Aš labai atsilikau nuo jūsų... Atajau, o čia... blink.gif tiek naujienų !!! Ir ne tik skrebukų pilnas kiemas (puikių wub.gif ), bet ir džiugių žinių iš skrebukių bigsmile.gif

lauramam, nuoširdžiausiai sveikinu gimus dukrytei wub.gif
Sanrita, taip pat nuoširdžiausi sveikinimai užgimus kleckiukui wub.gif

Jau vien nuo tokių naujienų jautiesi l a i m i n g a s ... bigsmile.gif

O jau valentinkių kiek užderėjo.... thumbup.gif Ir aš, kaip keista, irgi turiu paskrebinus valentinkę:

user posted image
Atsakyti
a Lua aptarem jau si LO, bet plystu...asaros netgi tryksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Po koleges patarimo padaryti laikrodi is sio LO, pasiziurejau i LO dar ir pastebejau kad jei detum laikrodzio mechanizma, rankos butu tiesiai per TB kakta...lyg indas ar galbut D. trecia akis...please neniokok savo skrebuko biggrin.gif
pamirsau dar pagirti tokias mazas detales kaip tuos zalius Swarkovskius lotuliukas.gif (nenaudeliskoj nuotaikoj as siandien)
Pastaruosiuose darbeliuose matosi daugiau detaliu, sluoksniavimo, ir t.t tobuleji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 vasario 2010 - 23:37
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Negaliu eit gult, bo ima žvengas, bijau šeimą prižadint lotuliukas.gif

Koležankos irgi pasismagino aptarinėdamos mano swarkovskius lotuliukas.gif
Atsakyti