Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Sanrita @ 2010 02 16, 15:13)
Keturios laisvos dienos - puiki galimybė kurti  wub.gif
Naujas, šviežutėlis, dar karštas blynas čia

Jetus kaip faina wub.gif Ir pats darbelis (tie perliukai ant serveteles kaip graziai atrodo!), ir naujiena toookia smile.gif Labai sveikinu su nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 02 16, 15:13)
zmogiuke, puikus darbeliai,sveikinu. Abu labai patiko. o tas sodininkes gelynas  wub.gif

Aciu aciu smile.gif
Atsakyti
Be galo grau ir šilta. Pagalvojau, kad reiktų gal ir man tokį išplėštą lapelį kažkaip įamžinti, nes dabar jau šeštus metus guli tarp krikšto rūbelių.

Gražaus laukimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 16, 08:07)
Laba diena  4u.gif
Ta proga, kad nepatingejau dienos sviesoje issitraukti fotiko, rodausi su savo darbeliais:
http://lh3.ggpht.com...76/_MG_4186.JPG
http://lh3.ggpht.com...12/_MG_4220.JPG

oho! gerai čia padirbėjai. thumbup.gif Abu labai skirtingi ir savaip gražūs. Matosi kad daug detalių įdėta, daug kas iš anksto apgalvota. Pirmam patiko kaip popierius iškarpytas; Nuotraukos labai kokybiškos thumbup.gif ...kad mano skrebinimo pradžia būtų tokia ...pavydžiu baltai mirksiukas.gif

Sanrita: pagaliau prisipažinai mirksiukas.gif nestuke.gif (dabar nepergyvensiu kad išsitarsiu kam)
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 16, 15:07)

Man labai patiko dvirtukas. Gal todėl, kad pati berniuką auginu ax.gif
Atsakyti
Zmogiuke, grazus darbeliai, man patiko, graziai visos detales ziurisi 4u.gif thumbup.gif

Sanrita, grazus darbelis apie puikia zinia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 16 vasario 2010 - 16:19
Aciu labai visoms uz komplimentus blush2.gif
Nuotraukos darytos MB, gaila, kad jis nedaznai tuo uzsiima, tad mano nuotrauku rezervai nera dideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 16, 09:43)
Aciu labai visoms uz komplimentus blush2.gif
Nuotraukos darytos MB, gaila, kad jis nedaznai tuo uzsiima, tad mano nuotrauku rezervai nera dideli smile.gif

esi jų verta mirksiukas.gif
reikia daryti išvadą kad džniau Jum reikia užsiimti fotografija ax.gif
Atsakyti
Grazus jusu darbeliai mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dziugi naujiena 4u.gif
Atsakyti
paletukais bandau gryzti i skrebinimo vezes ax.gif paziuresiu kaip seksis blush2.gif

rodausi paskutini

user posted image
Atsakyti
O senokai jau cia lankiausi, ir pasirodo kiek daug praleidau blush2.gif

Sanrita, nuosirdziai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos, visu darbeliai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Zmogiuke, tikrai nuostabus darbeliai - labai patiko wub.gif

Sanrita, tavo beziuredama ir skaitinedama net apsizliumbiau, turbut pati sitos zinios per daug laukiu cool.gif
LINUTUKE, na ir kaip tavo mazylei nepasiseke:oh Darbelis labai mielas ir minimalistinis bet isbaigtas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 17 vasario 2010 - 14:52
LINUTUKAI: clap.gif i skrebinimo vezias grizai thumbup.gif ...mielas darbelis skaudus dukriuko prisiminimas. Patiko dzinsu medziagos panaudojimas. As pati savo gerokai padevetus dzinsus atidejau draskymui...t.y. skrebinti biggrin.gif
Atsakyti