Rodausi su Valentinišku rinkinuku. Atvirukas ir dėutė susainiams
Daugiau nuotraukyčių mano bloge po parašu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 14, 19:58)
Dekui
Adam mini albumo virselis buvo atspausdintas ant spec. audinio pritaikyto ink-jet printeriui. Jis priklijuotas ant popieriaus (plotis toks kad tinka standartiniam printeriam). Atspausdinus, audinys lengvai nusiplesia nuo popieriaus pagrindo kuris lieka nelipnus tad priklijavau sausais klijais. Firma "Blumenthal" lygtai. Pirkau Joann parduotuvej (realioj, ne internete...).
Daug kas taip pat naudoja Claudine Hellmuth "sticky back canvas" kanva, bet si lipni ir manau kanva yra daug grubesne negu mano panaudotas audinys.
Adam mini albumo virselis buvo atspausdintas ant spec. audinio pritaikyto ink-jet printeriui. Jis priklijuotas ant popieriaus (plotis toks kad tinka standartiniam printeriam). Atspausdinus, audinys lengvai nusiplesia nuo popieriaus pagrindo kuris lieka nelipnus tad priklijavau sausais klijais. Firma "Blumenthal" lygtai. Pirkau Joann parduotuvej (realioj, ne internete...).
Daug kas taip pat naudoja Claudine Hellmuth "sticky back canvas" kanva, bet si lipni ir manau kanva yra daug grubesne negu mano panaudotas audinys.
Vakar vakare pagalvojau, kad yra faina, tureti visas galimybes, bet kokiom uzgaidom igyvendinti,o dar fainiau, kai atrandi save.
O tai ink-jet- ta virsu padarei photoshope
Ir dar klausimukas- kaip jums sekasi derinti spalvas(na zinau apie ta colourselector) bet as jo ne visai ikertu
Kristi13-dziaugsmingas tavo rinkinukas
O tai ink-jet- ta virsu padarei photoshope
Ir dar klausimukas- kaip jums sekasi derinti spalvas(na zinau apie ta colourselector) bet as jo ne visai ikertu
*ne ne Photoshope. Paprasciausiai radau norima paveiksliuka internete, ir atspausdinau ant nurodytos drobes su inkjet printeriu/rasaliniu printeriu.
*Spavu deriniai yra visur, tik reikia apsidairyti : madu zurnaluose, reklamuose, vitrinose, vaiku rubuose, namu dekoro zurnaluose, ir t.t. Lankykis skrebo galerijose taip pat. Pavyz. visad ka nors atrandu Scrap in style TV galerijoj kadangi ji didziausia traptautine galerija tai tikrai ivairiausiu darbu pamatysite.
o dabar labai paraudus pristatau savo skrebuką kurį pagaminau Gutter Girlz dienoraščiui čia (esu jų kviestinė dizainerė šiam mėnesiui); Ši 3 dalių užduotis man buvo pamesta, ir sutikau net nežinodama ką man pateiks. Komentaruose išverčiau kas ir kaip į lietuvių k.
***o čia dar ir interviu su manimi Gutter Girlz dienorašty. Kviečiu ir kitas merginas sudalyvauti
Na saunus darbelis ko rausti
Prabegom perverciau interviu, tiesa man pasirode, kad tu vienintele padarei viska, ko reikalavo Na dar Sussan patiko ... saunu, o ir tuo paciu juk jegu ir pasitikejimo savimi isbandymas.
Dekui uz patarima, as stebiu ir kaupiu, tikiuos kad progresuoju
Prabegom perverciau interviu, tiesa man pasirode, kad tu vienintele padarei viska, ko reikalavo Na dar Sussan patiko ... saunu, o ir tuo paciu juk jegu ir pasitikejimo savimi isbandymas.
QUOTE(OJE @ 2010 02 15, 12:17)
Na saunus darbelis ko rausti
Ačiū
Grynai jėgų ir vaizduotės išbandymas. Be šio įpareigojimo skrebinti pagal 3-jų dalių užduotį, niekad nebūčiau skrebinus ką panašaus. Faina dalyvauti visokuose konkursuose ir pan. kadangi yra parinktas pradinis taškas nuo ko atsispirti. O šiaip,...jei vartau kalną nuotraukų, dar produkto pasirinkimas nemažas, tai visos galimybės kokius skrebukus galėčiau pagaminti man susuka galvelę . Žymiai lengviau ir sparčiau skrebinasi jeigu produktas, tema, stilius ar dizainas nustatytas
Scrapuke, be to ką parašiau bloge, noriu pridurti, kad iš visų dalyvavusių - tavo darbelis geriausias. Manau, tik tau tepavyko perteikti temos reikalavimus ... Kiti neužkabino
Visiskai sutinku su Sanrita del uzduoties ispildymo
Laba diena
Ta proga, kad nepatingejau dienos sviesoje issitraukti fotiko, rodausi su savo darbeliais:
http://lh3.ggpht.com...76/_MG_4186.JPG
http://lh3.ggpht.com...12/_MG_4220.JPG
Ta proga, kad nepatingejau dienos sviesoje issitraukti fotiko, rodausi su savo darbeliais:
http://lh3.ggpht.com...76/_MG_4186.JPG
http://lh3.ggpht.com...12/_MG_4220.JPG
zmogiuke, puikus darbeliai,sveikinu. Abu labai patiko. o tas sodininkes gelynas
Sanrita, visu pirma sveikinu su puikia naujiena, o antra , tai man patiko labai labai pati ideja padaryti toki skrebuka ir visas jo ispildymas, labai prasmingas
Ačiū ader